"Nicole Crazy Femi" je kakovosten otroški kanal

Otroški zabavni kanal Nicole Crazy Femile bo na YouTube slavil tretjo obletnico. V tem času je izšlo 553 video posnetkov življenja lepega dekleta in njene male sestre. Zakaj so otroški kanali tako priljubljeni in kaj Nicole želi svojim naročnikom? Še naprej se bomo učili.

Kje se je vse začelo?

Kanal z imenom Nikol CrazyFamily se je na YouTubeu pojavil 29. aprila 2015. Svetlana in Maxim Rogovtsev sta se skupaj s svojimi otroki preselila živeti v Italiji (Firenca) iz Ukrajine, v novem kraju pa sta si izmislila idejo, da bi sprejela bloge o svojih dekletih. V času registracije kanala je bila Nicole stara pet let in mala Alice je morala biti stara dve leti. Družina ima tudi starejšo hčerko Sasha Malikova, vendar se ne ukvarja z družinskimi hobiji, čeprav se občasno sliši njen glas v ozadju.


Vedno je težko začeti in nihče ne more z gotovostjo reči, da bo vsebina privlačna gledalcu. Nicole Crazy Familie se je lahko utopila v prostranem morju otroških videov, toda njegov oče je vedno imel primer svojega kolega - fantovega očeta Maxima, bolj znanega kot Mister Max. V kratkem času je zbral veliko občinstvo, zahvaljujoč svetlim in zabavnim valjem. Na kanalu Nicole so se začeli pojavljati videi istega formata - izzivi, dekompresija daril, igre, tekmovanja.

Kakovost ali količina?

Kot veste, promocija novega kanala vedno zahteva veliko število videoposnetkov. Prvič, "Nicole Crazy Familie" dobesedno vsak dan veseli svojenekaj naročnikov z novo vsebino. Ampak to so bili hitrejši zapisi in zabavni posnetki, ki niso nosili veliko informacij. Za majhne otroke je format kanala hitro pridobil popularnost.


Otroci so z veseljem gledali, kako Nicole razkriva čokoladna jajca, izklesana iz gline, barve. Treba je omeniti, da Maxim izbral pravo pot - za razliko od istega g. Max, na kanalu svojih deklet ni bilo obsesivno oglaševanje.

Ni tako kot vsi

V odrasli publiki, praktično ni negativna do Nicole Crazy Familie. Razlog je v iskrenosti deklet. Ne igrajo majhnih igralk. S prostim očesom je opazno, da jih nihče ne vadi in jih ne prisili, da na fotoaparatu govorijo dobro uglašene fraze. Otroci so naravni, njihova dejanja so spontana in ne povzročajo neprijetnih čustev. Med ogromnim številom valjev na kanalu ne boste našli takšnih krajev, kjer bi Nicole in Alice absorbirali sladkost in škodljivo hrano v velikih količinah. Manjka najbolj sporna vsebina - odtisi. Zato ta kanal uspešno nadaljuje svoje aktivnosti, novembra 2017 pa je bilo blokiranih veliko število otroških kanalov. Nekateri so izgubili le nekaj videoposnetkov in isti gospod Max je izgubil levji delež svojih priljubljenih videoposnetkov.

Nicole, Alice in Eva

Nedavno je bila v družini rojena četrta hči. Little Eva takoj postala junakinja novih valjev, in eden ne more pa dvom - gledalci v letu, ki čakajo na pojav drugega kanala iz družine Rogovtsev. Naročniki so bili zelo zaskrbljeni zaradi Nicolezadnje čase Družina se je preselila v drugo državo (ZDA, Los Angeles, CA), njihovi najljubši pa so preplavili veliko solz, se poslovili od prijateljev in ljubljenega doma. Vsi naročniki so cenili dejanja staršev - veliko otrok je bilo namenjenih otrokom, ki si ne morejo privoščiti takšnega razkošja. Družina je lahko vzela vse z njimi, vendar je raje dala veliko zbirko potrebnih otrok. Dekleta so vzela le nekaj najljubših igrač na novo mesto. Zdaj na kanalu lahko vidite veliko posnetkov o težavah pri selitvi in ​​usposabljanju psa Lucky - novega člana družine.

Sorodne publikacije

HP DeskJet 1000: cenovno ugoden in kakovosten tiskalni medij