SmartPhone CoolPad A8 Max: Pregledi lastnikov, opis in funkcije

Kupci še vedno ne zaupajo neznanim blagovnim znamkam. Nekateri dvomijo v njihovo kakovost, drugi so nezadovoljni z neznanim imenom. Toda, kot so pokazali čas in zgodovina kitajskih znamk, lahko celo neznani proizvajalec razvije zanimivo in produktivno vodilno vlogo. Tega ne moremo reči o CoolPad A8 Max. Ta pametni telefon je pobral nekaj pregledov, vendar se ni poslabšal. Kaj lahko kupcu poveste malo znano blagovno znamko, se učite še naprej.

CoolPad

Raziskovani model se je pojavil na trgu leta 2016, leto prej pa je proizvajalec kot celota postal znan v državah SND.
Ta kitajska družba je bila ustanovljena leta 1993. Svojo nepriljubljenost med rusko govorečim kupcem pojasnjuje kot osredotočenost na njen nacionalni trg. Znano je, da je v letu 2012 CoolPad vzel desetino svetovne proizvodnje te tehnologije. Naslednje leto je izdalo skoraj 7 milijonov naprav, ki so presegli priljubljene izdelke BlackBerry in Nokia. Trenutno ni tako lahko najti recenzij na modelu CoolPad. A8 Max je postal eden redkih pametnih telefonov, ki so se začeli pogovarjati s kupci iz držav SND. Kljub temu, da je malo o njem, je lahko našel svojo stranko in pridobiti verodostojnost.


O telefonu

Model se je na trgu pojavil lani, vendar je bil omenjen v različnih pregledih leta 2017. To je posledica dejstva, da je prvotno smatran za priljubljene in kultne telefone, in po posvetu s proračunskim segmentom in manj znanim proizvajalcem. Če vidite novost, potem zagotovolahko razumete, kje so oblikovalci dobili ideje. Kitajski pametni telefon je zelo podoben HTC One A9, ki je na trgu že dve leti. Toda njegova identiteta je bila sprejeta z napravo, saj je zaslon CoolPad A8 Max 55 palcev. In tako že presega svoj prototip po velikosti.Proizvajalec ni mogel določiti, kateri segment mora vključiti ta telefon. Oblikovanje se je izkazalo za lepo in kopira vse moderne vodilne naprave. Naprava "Nutroshki" se po eni strani razlikuje tudi po visokih parametrih. In ko smo opazili veliko pomanjkljivosti: zastareli operacijski sistem, povprečen procesor in baterija z majhno zmogljivostjo. Toda stroški tega "čednega" potrjujejo njegov proračun in preprostost.

Pakiranje

Celoten pregled naprave CoolPad A8 Max se mora začeti z opisom škatle. In zelo lepo je, ko lahko kaj poveš o tem. Postavite model v lepo tanko pravokotno škatlo. Narejen je iz črnega mat kartona. Na sredini je zlati logotip proizvajalca. Podobno embalažo smo že opazili v prejšnjih različicah tega razvijalca. Odpre se kot svinčnik. S pritiskom na glavni del škatle lahko telefon takoj opazite. Da bi ga dobili iz pladnja, morate potegniti trak. Glede na to, da imamo telefon, ki, če imate srečo, je mogoče kupiti za 8000 ruskih rubljev), takšne podrobnosti v enem polju so obetavne. Ko smo napravo odstranili, odstranimo zgornjo lepenko in najdemo majhne, ​​elegantne črne škatle. Vsaka od njih ima komaj vidno zlato ikono. To lahko razumete v eni od njihkabel USB, druga enota za polnjenje in tretja - slušalke. Četrta podaljšana škatla ima sponko za odstranjevanje pladnja in dokumentacijo.

Ob odprtju zadnje škatle opazimo tudi transparenten odbijač z zaščitno folijo kot darilo. Če upoštevamo vso sodobno opremo, potem lahko v tem primeru z gotovostjo rečemo, da je pred nami eden najbolj radodaren.

Mnenja o namestitvi

Pregledi pametnega telefona CoolPad A8 Max na embalaži in vse, kar je dobilo zelo pozitivno. Prvič, navodila na ruskem jeziku bodo vedno koristna za nekoga. Poleg tega prevod tukaj ni stroj, ampak pismen in razumljiv. Zaščitna folija je dobro darilo, saj se na zaslonu ne pojavi. Odbijač je iz plastike, kar pomeni, da bo v nekaj mesecih verjetno treskal kot vsi kitajski pokrovi. Bolje je kupiti silikonsko različico. Posebej morate omeniti kable. Običajno nič posebnega ne čaka, toda tu je tudi veliko presenečenj. Bela žica v mikro-USB priključkih je opremljena s posebnim gumiranim zapahom, ki omogoča shranjevanje in pritrditev kabla. Tudi v tem delu žice se nahaja gumb na mikro-USB enoti. Vključuje modro osvetlitev ozadja. Popoldne je komaj opazen, vendar v temi pomaga, da prvič dobite vtič naprave. USB priključek na eni strani je standarden, na drugi strani pa - neobičajno realiziran. Ostal je samo tisti del vmesnika, ki ima stike. Slušalke so dobile tudi dobre ocene. Navzven podoben "jabolko" v obliki rešilca. Uporabniki so to reklisondiranje v slušalkah ni slabo, čeprav ne dosega dragih dodatkov.

Videz

Po tako dolgem opisu CoolPad A8 Max in njegovega dodatka lahko greš v oblikovanje. O tem lahko veliko govorite in ne morete reči niti besede. Izgled se je izkazal za čudnega: zelo podoben vsem in ne kot kdorkoli. In tudi to je težko razumeti, da je to ideja kitajskega proizvajalca ali njegovega neuspeha. Tako ali drugače smo že seznanjeni s kovinskim ohišjem s plastičnimi trakovi na zadnji strani in s konveksnim 25-D steklom.

Takšni modeli se na trgu pojavljajo mesečno. Vsi so našli podoben dizajn in se lahko razlikujejo v prisotnosti gumba "Home", videza glavne kamere in nekaj podrobnosti. Bilo je zelo čudno, da se je model pojavil na trgu v barvah. In moški ne bo natančno imenovan, in ne vse dekleta "šampanjec" lahko okus. Če bi bili objektivno ocenjeni, bi bil zelo kul model videti črne barve, saj je na zaslonu opazen črni okvir. Ohišje je veliko, saj je diagonala zaslona 55 palcev. Pametni telefon CoolPad A8 Max 4G debeline samo 76 milimetrov. Višina naprave je 15 cm, širina je 75 cm, teža naprave pa je 170 gramov. Če ste imeli pametni telefon s podobnimi dimenzijami in diagonalo, potem ne boste čutili nelagodja pri delovanju. Ampak, če ste prej uporabljali manjši telefon, potem se boste morali nekaj tednov navaditi.

Podrobnosti

Pametni telefon se kljub svojemu proračunu dobro zajame. Nobenih luvov ali prask, ni razpok ali razpok. Ni vsakdo všečdajanje predmetov na telo, še posebej, če se premaknete iz druge naprave. Ampak objektivno vse podrobnosti na njihovih mestih. Spredaj je največji del zaslon, konveksen s 25-D steklom. Okrog njega je viden črni okvir, ki bi bil videti bolj donosen na temnem ograjenem prostoru. Pod prikazovalnikom je logotip proizvajalca, nad zaslonom - zvočnik, sprednja kamera, indikatorji in senzorji. Zadnja plošča izgleda modno in dobro. Pregled oblikovanja CoolPad A8 Max je postal podoben. Skoraj vsi uporabniki so opazili podobnost z iPhone 6. Prvič, spodbuja barve. Drugič, temni plastični vstavki pod anteno igrajo pomembno vlogo. Opazili so celo podobnost glavnih kamer. V sredini, bližje vrhu, je okroglo okno skenerja prstnih odtisov. Spodaj ponovno vidimo logotip podjetja. Kamera se nahaja nad plastičnim vložkom v sredini, poleg njega pa je nameščena bliskavica.

Lokacija

Leva stran je zasedena z volumnim zamahom. Ima dva namenska gumba z dobro potezo. Desna stran ima kombiniran pladenj za sim kartice in pomnilniške kartice. Spodaj je gumb za vklop. Spodnji konec na sredini ima priključek za polnilnik, ob straneh pa dva zobnika, sledi pa jim nekaj rešetk. Pri enem od njih je zunanji zvočnik skrit, drugi je glavni mikrofon. Mimogrede, dodatni mikrofon bo moral še iskati, vendar, če postavite odbijač na stroj, takoj primite njegov položaj na trupu skozi luknjo. Iz neznanih razlogov se je skrival na vrhu plastičnega vložka. Ta odločitev niTo je zelo priročno, saj se lahko med pogovorom slučajno prekrije s prstom.

Zaslon

Pogosto najdete primerjave med CoolPad Max in Samsung Galaxy A8. Nekdo poskuša izbrati med tema dvema modeloma samo zato, ker imata isti naslov v naslovu. Treba je omeniti, da gre za dva popolnoma različna pametna telefona, tako zunaj kot notranje. Zato ni primerjave in jezika, vsaj zato, ker je junak našega pregledovalnega zaslona 55 palcev, korejska naprava pa 57 centimetrov. Prikazi imajo različne matrike in so enaki le pri ločljivosti Full HD. Naš kitajski telefon je dobil dobro matrico IPS. Trenutno je ena najboljših. Vedno proizvaja dobro svetlost, kontrast, nasičenost. Barve so naravne in realne. Zgornji del zaslona je prekrit z zaščitnim steklom Gorilla Glass 4. Nima zaščite pred vlago, ampak odlično ščiti pred praskami in prahom.
V tem primeru je vprašanje le za senzor. O njem, iz nekega razloga, ni mar. Zaslon ima do tri hkratne dotike, in to do leta 2017 je zelo slab indikator. In če bo dovolj za programe in brskanje po internetu, boste v nekaterih igrah naleteli na težave.

Kamera

Pregled fotoaparata CoolPad A8 Max je dobil povprečje. Kljub možnostim, ki jih je prejela, so fotografije povprečne. Glavna kamera je opremljena z modulom 13 Mp, sprednja stran je dobila ločljivost 5 Mp. Čudoviti posnetki se pojavijo le v dnevnih urah, nato pa z dobro razsvetljavo. Čeprav tukaj ni vedno mogoče doseči kul slik. Če snemate premikajoče se predmete, se bodo zameglili. Slabo vse in zsamodejno ostrenje, ki ne deluje vedno tam, kjer je potrebno. Če se začne somrak, vam nočni načini ali ročne nastavitve ne bodo v veliko pomoč. Ponoči slika postane zrnata in "glasna". Če uporabljate makro, je stran slabe kakovosti. Video na glavni kameri vam ne obljublja nič dobrega, lahko pa posnamete v resoluciji 1080. Zvok na valjih je normalen in se glede na njegovo postavitev pogosto prekriva. Sprednja kamera 5 MP prav tako ne izstopa nič posebnega. V popoldanskih urah, bo dober sephi za socialne mreže, in v temi - "sezono" svoje fotografije s hrupom in zrnat.

"Polnjenje"

Zahvaljujoč procesorju Qualcomm je bila povratna informacija CoolPad A8 Max nerazumno dobra. Dejstvo je, da Qualcomm Snapdragon pozna veliko kupcev, in če opazijo, da naprava teče na tem procesorju, potem ni ničesar, za kar bi morali skrbeti. Toda celotna stvar je, da je naš junak dobil verzijo čipa 617 in do leta 2017 - to je dolg model časa. Grafični pospeševalnik Adreno 405 je prav tako izgubil svojo zmogljivost ob novih izdelkih.
Posledično imamo stroj srednje moči. To je enostavno delo z vrsto pisarniških in pisarniških aplikacij, je dobro soočanje z deskanjem po internetu, vendar ne vsaka igra črpa. V vsej tej zgodovini je treba omeniti, da se je model pojavil s 4 GB RAM-a. V notranjosti je 64 GB in ne večja ali manjša zmogljivost. Ampak kot se lahko spomnite, lahko uporabite pomnilniško kartico, ki lahko doseže le 32 GB. Na voljo so brezžični vmesniki in vse najnovejše tehnologije. Edina stvar, ki jo lahko opazite, je pomanjkanje NFC.Neprijetna novica je bila, da je operacijski sistem Android 511 zastarel že 2 leti, in ta naprava je iz nekega razloga zanesljivo sedela. Pokrit je s hladilnikom blagovne znamke CoolUSS. Kot rezultat, "lupina" je precej povprečen in videz ne sme pritegniti vse. Torej, preden kupite, si jo dobro oglejte.

Avtonomija

Pregled pametnega telefona CoolPad Max se konča, kar pomeni, da je čas za govor o avtonomiji. To je še ena slabost naprave. Kljub temu je 2.800 čarovnik nizek indikator, za telefon s tako diagonalo pa je popolnoma nezaslišan. Polnjenje pametnega telefona je lahko v dveh načinih, kar je neverjetno za segment proračuna. To pomeni, da je "hitro polnjenje", ki bo napravo napolnilo v 55 minutah, "inteligentno", zaradi česar je 20 minut daljše.

Ocene

Evo praktičnega, enostavnega in poceni novega pametnega telefona CoolPad A8 Max. Recenzije, ki jih je zbral drugače. Nekdo je pričakoval neverjetno zmogljivost, ko je videl Qualcomm Snapdragon, drugi pa so želeli kul fotoaparat. Kot rezultat, s prednostmi zagotavljanja celoten sklop, ki, seveda, ostaja eden najboljših. Niso slabi materiali telesa in celotnega sklopa. No, obstaja kombinirana reža, 4 GB pomnilnika za delovanje in 64 GB vgrajenega spomina. To je standardni set, ki je dovolj za vse, ki potrebujejo delovni telefon.
Med pomanjkljivostmi je jasno poudariti barvo naprave. Ni univerzalen niti za vse ženske, niti za moške. Izkazalo se je, da je samodejna nastavitev svetlosti slaba in onesposobljena. Uspešnost je bila tudi slaba.Uporabnikom in kameri, ki je pričakovala več, ni bilo všeč. Še več, samodejno ostrenje se je zmanjšalo. Za sistem s petimi točkami je telefon pridobil trden tricep. Če ste potencialni kupec tega modela, ne pričakujte, da bo nadnaravno. Obvladala bo vsakodnevne naloge, vendar ne več.

Sorodne publikacije