"Witcher 3": najboljši oklep, orožje in oprema

Tako veliko in globoko igro kot Witcher 3 je težko obvladati iz prvega prehoda. V RPG obstaja veliko dodatnih parcel, sklopov oblek. Če želite zbrati vse najboljše oklep čarovnice 3, morate preživeti veliko časa. Vendar pa je rezultat vreden - Geralt bo praktično nesmrten (z ustreznimi črpalnimi sposobnostmi). Upoštevajte zelo dobro opremo in njeno razvrstitev.

Vrstice orožja in oklepov

Popolnoma vsa oprema v tej igri se lahko razdeli na navadne, redke, edinstvene in legendarne. Kdor je seznanjen z računalniškimi igrami, ne potrebuje pojasnjevanja teh zapisov. Legendarno orožje ima ne samo visoke osnovne značilnosti, temveč tudi pohvale z bonusi, kot tudi kombinacijo drugih predmetov.


Najpogostejši dogodki so v Witcher 3 - navadni in čarovniški opremi. Prvo vrsto oklepaja in orožja lahko naključno izvlečemo: poberemo iz sovražnika, kupimo od kovača, najdemo v skrivališču. Opremo šol lahko ustvarite samostojno, za to pa potrebujete recepte, ki jih je težko zbrati. Prizadevanja so nagrajena in dobite najboljši oklep in orožje na Wittmaku 3, ki ga lahko ustvarite samo. Njihov čar je, da igralec ob zbiranju celotne mojstrovine dobi zelo kul bonuse.

Klasifikacija opreme za šole čarovnic

Orožje in oklep lahko razdelimo na pripadnost določeni šoli:
 • šola Kota;
 • Griffinova šola;
 • Šola medveda.
 • Razen "Stone heart" so razvijalci uvedli del sklopa Snake School - jekleni in srebrni meči. Dodali so jim oklep šole Vovk. DLC "Blood and the Wine" doda še en komplet najboljših oklepov za Witcher 3 - šolo Manticore.


  Druga klasifikacija oklepov čarovnic - v smislu izboljšanja:
 • osnovna;
 • izboljšano;
 • odlično;
 • spretno;
 • velemojster.
 • Izboljšanje predmetov do zadnje stopnje je možno le v Thuestenu med zaključkom dodatka "Krv in vino". Preden pogledamo podrobnosti oklepa čarovnic, se pogovorimo o običajni opremi, ki lahko z močjo tekmuje z velemojškim oklepom.

  Redki meči in oklep

  Med vsemi različnostmi orožja bo vsak igralec našel meč po okusu - vse je odvisno od stila in črpanja. Ponujamo vam nekaj redkih in edinstvenih stvari, ki jih ni tako lahko najti:
 • Steel Sword Garval - možno je vstaviti do tri rune, ima možnost, da požari sovražnike. Nahaja se v bližini tolpe, ki se imenuje Hudičeva jama.
 • Luna je srebrni meč za tri reže pod kamni. Zamrzne sovražnike ob udarcu in ima veliko verjetnost kritične škode.
 • Jekleni meč od Tyr Tohair se ne pojavi vedno, zato morate poskusiti srečo s ponovnim natovarjanjem skladišča blizu prsnega koša. Nahaja se v poplavljeni jami na Krivokhovih barjih.
 • Axe bojevnika Divjega lova - močno orožje, ki ga najdemo na korpusu Nilfgardtsevpo zaključku iskanja "Eye for the Eye". Omeniti je treba, da se lahko enota pehote prebije z enim samim udarcem.
 • Armor lovca na čarovnico - je nagrada za izvedbo potovanja "Master-book". Ima povečane zaščitne lastnosti, vendar zmanjšano težo. V prihodnosti ga lahko spreminjamo.
 • Ophir oklep - na voljo v vlogi "Stone heart". Primerna za tiste, ki imajo možnost, da osvetlijo oklep. Poveča moč vseh znakov.
 • Tehsam Mutna Controls je eden najboljših oklepov v Wittmaku 3 zunaj šolskih kompletov. Poveča odpornost na udarce, krvavitev, strup, izgubo pošasti.
 • Grandmaster oprema

  Oglejmo si samo verzije velemajstrov, ker gre za najboljše v oklepu "Widget 3". Pred obdelavo morate pripraviti usposobljeno opremo in zbrati vire v skladu z navodili v receptih.
  Preden se lotite naloge za velemojni oklep, morate v Bocclerju poiskati makadamskega mojstra. On vam bo dal nalogo, da poiščete vse risbe. Za podrobnejše opisovanje iskanja ni smiselno - vse lokacije so označene na zemljevidu.

  Šola Kota

  Recept za oklep lahko najdete v hiši Bartholomew de Loney. Morate skočiti navznoter skozi modele zunaj in ubiti majhno bando razbojnikov. Recepti za hlače in škornje so v bližini kampa Antoine Tragena. Samo ubiti moraš vodjo tolpe, da izginejo vsi njegovi nečaki. Kot rezultat, dostop do stopnic, na koncu katerih lahko najdete risbe. Tudi meči in prevaranti Kotine šolev bližini - v jami, označeni na zemljevidu. Bonus 3 stvari je povečanje škode zaradi vseh hitrih napadov za 10% v 5 sekundah vsakega elementa v kompletu. Če zberete vseh 6 stvari, boste prejeli bonus za izgubo nazaj v sovražnika za 50%.

  Griffonska šola

  V prvem delu iskanja je treba najti oklep, srebrni meč in hlače. Če želite to narediti, pojdite na določeno mesto na zemljevidu in uporabite lahek Keira. Inside, morate premagati golem in se potrebne risbe. Recepti za jekleni meč, škornje in rokavice so na skoraj istem mestu - iskanje na njih bo enostavno na etiketah na zemljevidu. Z zbiranjem treh elementov niza boste prejeli bonus za drugo uporabo znaka v vrsti - ne bo porabila energije. Celoten komplet vam omogoča, da razširite obseg Irdenovih pasti, kot tudi povečate moč preostalih znakov za 100% in zmanjšate škodo za 20%. Gryphon šola Grandmaster's Armor je najboljši oklep čarovnika 3 za bojnega čarovnika.

  Šola medvedov

  Najprej iščemo recepte za srebrni meč, rokavice in rokavice v bližini določene jame, vhod v katerega se razbije Aardom. Jekleni meč, škornji in hlače najdete v drugi podobni jami. Medvedova šolska oprema je najboljša moža čarovnice 3 za tiste, ki so izdelali "nesmrtni" rezervoar iz Heralda. Trije elementi kompleta dajejo 5% možnosti, da vsak uporabi Quen brez porabe energije. Celoten sklop poveča izgubo vseh sposobnosti, povezanih z znakom Kwen, za 200%.

  Šola volka

  Zberite ves oklepGrandmaster iz Vovkove šole je prav tako lahek. Dovolj je, da sledite navodilom za iskanje in opombam. Za tri stvari v setu boste imeli možnost, da se nanašajo na meč do 3 olja naenkrat, in za 6 - sposobnost, da mečejo bombe brez odlašanja.

  Manticorska šola

  Najnovejši set najboljših oklepov v Widgetu 3, ki je na voljo le v dodatku "Blood and Wine". Prizadevanje za zbiranje receptov je mogoče vzeti iz nivoja 40. Če postavite 3 elemente v komplet, dobite večjo verjetnost kritične škode, kar velja tudi za vse bombe. Celoten sklop velemojstrov se dvigne za 1 količino nabojev v vseh alkemičnih enotah. Zdaj veste, kaj je oklep Widgeta 3 najbolj primeren za lik karakterja. Enostavno jih je zbrati, vendar celoten proces poteka vzdolž celotne igre, saj imajo izboljšave določene omejitve.

  Sorodne publikacije