Storitev za predvajanje v oblaku: ocene igralcev

Storitve, ki jih ponuja spletna stran PlayKey.net (ocene, ki so jih kupci te vsebine objavili v tem članku), bodo zanimali ne le občasne igralce, igralce in retro igralce, temveč tudi novob, novince na področju video iger.

Namen storitve je omogočiti igralcem na vseh ravneh, da uživajo v igranju svojih najljubših video iger kakršne koli kompleksnosti na kateri koli elektronski napravi, ki ima dostop do interneta. Preden začnete igro, se morate registrirati na spletnem mestu in določiti ime igralca, ki je nameščen na njegovi igralni elektronski napravi. Mimogrede, prvi stavek tega odstavka je treba obravnavati kot navodilo, saj za nepooblaščene igralce igralec ne more izstreliti.


Na naslednji pripravljalni stopnji bo pooblaščeni uporabnik spletne strani PlayKey.net pozvan, da pregleda katalog iger in izbere enega od njih, da začne igro. Na vašo elektronsko napravo ni treba namestiti igre - igralec jo zažene v tako imenovanem oblak - splet daljinskih centrov za shranjevanje podatkov PlayKey.

Globalni uporabniki omrežja - O podjetju PlayKey

Podjetje je že dolgo sodelovalo z znanimi svetovnimi založniki računalniških iger, tako da so njegovi kupci - izkušeni igralci in le redko igralci navijačev - kjerkoli živijo na svetu, imajo vedno odprt dostop velik imenik PlayKey. Odzivi večine ljubiteljev video iger, povezanih z delom v oblaku, so napisani na pozitiven način. Uporabniki svetovnega spleta, ki se imenujejo priložnostni(tovrstne ljudi je težko imenovati fanatični igralci: občasno so vpleteni v preproste igre, žrtve se ne počutijo zelo navdušene. Nimajo časa, da bi resnično igrale igro, hitro izgubijo zanimanje za to), ugotavljajo, da so cene v PlayKeyju precej nizke, za igralce z nizkimi dohodki pa so precej nizke, obstaja storitev "nočna meja".


Lastniki prenosnih računalnikov so prav tako zadovoljni: zahvaljujoč storitvi PlayKey, ki temelji na oblaku in katere pregledi so zbrani v tem članku, lahko, če želijo, časovno omejitev za igranje v GTA V in diviziji. Eden od avtorjev negativnih komentarjev, ki se je pritožil nad pretirano precenjenimi stroški storitev, je takoj priznal, da ima v lasti stari računalnik in da je treba plačati več, povezano s pomanjkanjem sodobnega železa in ne z merkantilizmom PlayKey.

Prednosti in slabosti storitve v oblaku PlayKey z vidika hardcoreja

Zdi se, da ni nič enostavnejšega - šele začnite igro z registracijo na spletnem mestu http://PlayKey.net. Pričevanja hardcore igralcev kažejo, da so, seveda, podobno ideji - dovoliti lastnikom starejših računalnikov, da se potopijo v izmišljeni svet, imenovan "virtualna resničnost". V praksi pa to še zdaleč ni vse.

Na veselje skeptikov

Med številnimi pozitivnimi komentarji obstajajo skepticizmi, vendar jih večina težko imenujemo negativna. Lahko jih označimo kot negativno nevtralne.
Zvenijo tako: odseki igralnega mesta, ki so domnevno ustvarjeni za pomoč lastnikom "starega železa",Potreben za lastnike storitev samo za en namen - nalaganje denarja iz zaupanja vrednih igralcev.
Zavedajoč se, da nekatere igre niso greh in plačilo, negativno misleči igralci še vedno verjamejo, da je bolje, kot da bi se igrali na starem računalniku, prihranili denar in kupili novega. Te besede se lahko pogosto preberejo v promocijskih člankih PlayKey. Pregledi nezadovoljnih uporabnikov (presenetljivo podobni drug drugemu) so namenjeni predvsem razvijalcem opreme, ki lastnikom "starega železa" omogoča igranje sodobnih iger. Zaradi pravičnosti je treba omeniti, da zastarele opreme ni mogoče prisiliti, da delajo na enaki ravni s supermoderno računalniško tehnologijo, in prizadevanja strokovnjakov, ki so neizpolnjene sanje slabih igralcev uresničili, so brez dvoma vredni plačila.

Kdo je hardcore

Hardcore igralci, ali hardcore igralci računalniških iger, se imenujejo igralci, za katere najpreprostejše računalniške igre niso zanimive. Dajte jim kompleksno igro, virtualne video raziskave in množične dirke. Mogoče bi se zanimalo za igro, v kateri bo že dolgo tehnično izboljšan in pridobil nove izkušnje. Takšni koncepti, kot so »stiske« in »prefinjenost«, so njegovi dejavniki motivacije. Pomembno je razumeti, da niso vse "dolgoletne" igre hardcore. Glavna razlika med hardcore je kompleksnost igranja (gameplay) in sposobnost, da uporabite čas, porabljen v igri za izboljšanje osebnih veščin, vendar nene za "črpanje" (povečanje statusa, razvoj igralnih lastnosti itd.) izmišljenega značaja. Te uporabnike je mogoče najti za kratke fraze in zaporedje dejstev. Na primer, eden od igralcev, očitno, ki je prebral pripombe novincev, je dal pripombo v obliki majhne briefing. Predvsem je dejal, da je njegova igralna naprava Nvidia Shield tableta, igral je prek oblaka Nvidia GRID in ni zaznal »inhibicije« igralne naprave pri internetni hitrosti 100 Mbps.

Čudovita strašna igra. Ocene so zavajajoče

To so komentarji, ki so jih pustili igralci v zvezi z različnimi kategorijami iger. Tako je na primer neznan uporabnik svetovnega spleta včasih težko razlikovati odziv, ki ga je pustil retro-geimer, od komentatorja novincev (nuba).
Retro-igralec, ki raje sodoben igralni "a la detective horror movie", večstopenjsko arkadno ali klasično konzolno igro računalniškega časa, še zdaleč ni diletant. Popolnoma razume vse subtilnosti programiranja in inovativnosti, ki jih človeku dajo ljudje tehničnega napredka. Novinec pa svoj govor združi z "naprednimi" stavki, vendar, žal, še ne razume ničesar.

Nekateri dejavniki, ki niso odvisni od projektnega osebja PlayKey.net

Razlogi, ki igralcem preprečujejo uživanje svoje najljubše igre, niso nujno posledica pomanjkanja tehnične podpore za spletno stran igre. Pogosto je pravi razlog veliko bližjeRad bi V nekoga drugega skuša najti nesposobnost, v monitorjih, izdelanih iz zastarele tehnologije do danes, pa v nezmožnosti starih grafičnih kartic, da pravilno prenesejo sliko.
Nazadnje, ponudniki internetnih storitev lastniku "starega železa" ne morejo vedno zagotavljati stabilne povezave.

Sorodne publikacije