Apple iPhone 6 Smartphone: Pregledi

V začetku jeseni 2014 je ameriško podjetje predstavilo svoj novi iPhone iPhone iPhone 6. Ocene poznavalcev te blagovne znamke kažejo, koliko so pričakovale to novost. Dokler se pripomoček ne pojavi na trgu, imajo uporabniki veliko vprašanj. Večina jih skrbi zanje, je nekaj nenavadnega na pametnem telefonu. Strahovi se niso uresničili. Tako kot prejšnji modeli iPhone linije, je tudi šesta generacija popolnoma v skladu z vodilnim naslovom. Sprva je bil telefon ponujen v treh spremembah. Razlikujejo se le v količini notranjega pomnilnika. V letu 2014, na policah trgovin, različica s 16 GB je bila prodana za približno 32 tisoč rubljev, 64 Gb - za 37 tisoč rubljev, 128 GB - 42 tisoč rubljev. Kot ste lahko videli, ni sprememb od 32 Gb. Kupce so nekoliko razburili. Na spletni strani je bilo veliko mnenj, v katerih je bilo izraženo nezadovoljstvo. Ti niso ostali neopaženi s strani zaposlenih v podjetju, zato se je iPhone 632Gb pojavil tri leta po izdaji prvih konfiguracij pripomočkov. Ocene, kot je bilo pričakovano, so bile le pozitivne. Mnogi kupci so bili prijetno presenečeni nad ceno. Za razliko od prvih različic, za to spremembo bo moral plačati približno 22 tisoč rubljev, in če želite, lahko najdete in cenejši za nekaj tisoč.


Lastniki šeste generacije prijateljev iPhone-a trdijo, da je postal vreden nadaljevanje vodilne linije. Zato ni presenetljivo, da bomo danes podrobneje opisali njegove značilnosti. Preučili bomo tudi prednosti, ki jih ima, in njegove slabosti. Poleg teh trenutkov naredimo še kratkoprimerjalna značilnost modelov iPhone 6 /6s /6 Plus.

Vsebina paketa

Na internetu lahko najdete preglede na pametnem telefonu iPhone 6, ki je približno nabor komponent. No, če je tako zanimivo, se pogovorimo o pakiranju škatle in njenem polnjenju. Vsi uporabniki ne vedo, zakaj je takšna oprema tako pomembna. Dejstvo, da vsi pripomočki tega proizvajalca pravilno delujejo samo z dodatki z blagovno znamko. Nakup njih ločeno je zelo drag in ni gotovo, da so izvirne.

Proizvajalec ni odstopil od prvotnih rešitev, zato je v šesti generaciji ob oblikovanju embalažne embalaže prenehal poslovati. Bela je. Zaradi uporabe nevtralnega ozadja je poudarek na žigosani sliki pametnega telefona, ki je prikazana na sprednji plošči. Glede na majhno velikost polja ni več prostora za druge predmete. Ime modela se nahaja na stranskih koncih. Informacije o pomnilniku so na zadnji strani. Proizvajalec je preprosto obkrožil sliko s krogom. Če odprete pokrov, potem bo prva stvar, ki jo bo kupec videl, pametni telefon. Nanaša se na posebno kartonsko podlago. Spodaj je dokumentacija. Vključuje ne le garancijsko kartico, temveč tudi vodnik, ki opisuje značilnosti pripomočka, glede na priporočila za uporabo. Na splošno lahko navodila potrebujejo le tisti, ki prvi obravnavajo takšne naprave. Drugi ga lahko odložijo in začnejo študiratidodatki. V komentarjih so uporabniki opazili, da so vsi kompaktno nameščeni v majhni škatli. Vsak element ima določeno mesto. Na prvi pogled je opazno, da naprava spada v premium razred.
Torej, kaj je še v škatli poleg kupa papirja? Center je napajalnik. Majhna je in ima ovalno obliko. Ob njem je lastniški kabel. Uporablja se za polnjenje naprave in za povezovanje pametnega telefona z drugimi napravami, kot so prenosniki, računalniki, televizorji. Seveda, razvijalci niso pozabili na zadrge. To je ključ, ki odpre režo za kartico SIM. Poleg teh treh elementov je v kompletu tudi slušalke. Slušalke so praviloma oblikovane v podjetju, zato se zelo razlikuje od standardnih modelov. V pregledih uporabniki cenijo slog in ga imenujejo neprekosljivo.

Pregledi oblikovanja

Poglejmo, kako je bil Apple iPhone 6 ocenjen v pregledih. Kupci so takoj opazili spremembe. Za razliko od prejšnjih modelov je proizvajalec v šesti generaciji opustil ravne kotičke in linije, raje gladke oblike. Spreminjajoče se tendence, je podjetje "jabolko" povzročilo ne le občudovanje. Dejstvo je, da so uporabniki takšno odločitev sprejeli dvoumno. Občudovalci so bili razdeljeni v dve skupini. V prvih združenih ljudeh, katere spremembe so prišle v dušo. Toda v drugem je bilo očitno negativno razpoloženje. Kot so zapisali v komentarjih, ameriški proizvajalec, ki sledi modi, postopoma izgubiizvirnost. Vendar se s to trditvijo težko popolnoma strinjamo, saj Apple v glavnem prosi za novo smer. Prvotno se je šesta generacija pojavila v treh barvah. Linija vsebuje zlato, srebrno in temno sivo različico. Treba je omeniti, da je prvi bolj podoben ženski polovici. Zelo lepo in elegantno izgleda srebrno. Odličen je za ženske in moške. Ampak temno siva izgleda strogo, kot pravijo, do amaterskih. V pregledih uporabniki pravijo, da barve realistično ne prikazujejo barv, zato jih je bolje videti pred nakupom. V teh barvah lahko kupite samo konfiguracije od 1664 in 128 GB. Toda z 32 Gb ni široke izbire. Na policah ruskih trgovin obstaja samo ena možnost - iPhone 6 Space Gray. V pregledih, seveda, so kupci izrazili nezadovoljstvo s takšnimi omejitvami.

Kaj so lastniki označili za slabši položaj pri obravnavi primera tega modela? Večina komentarjev je namenjenih glavni kameri. Dejstvo je, da je rahlo za črto zadnje plošče. Kupci dvomijo - ne bodo opraskali stekla objektiva. Te pripombe niso neutemeljene. Pravzaprav se lahko med operacijo na njem oblikuje mikro šuplje. In to bo ustrezno vplivalo na kakovost slik. Kaj naj povem o kontrolah? Vsi gumbi niso popolnoma drugačni od tistih, ki so bili izvedeni v zgodnjih generacijah. Tudi njihov cilj se ni spremenil. Vendar, če primerjate s "starejšimi" modeli linije, lahko vidite razlike v lokacijiin obrazec. Zdaj se bodo navdušenci blagovne znamke navadili na novi gumb za zaklepanje. Prej je bila na vrhu. V šesti generaciji so ga razvijalci premaknili v desno. To je postalo nenavadna značilnost Apple iPhone 6. V pregledih, lastniki ne pravijo, da je neprijetno, ampak za nekaj časa bodo morali sami nadzorovati. Zakaj je proizvajalec sprejel takšno odločitev, mnogi razumejo. Dejstvo je, da se je naprava povečala. Na tej podlagi so razvijalci menili, da bi bilo neprimerno, da lastniki dosežejo vrh.
Druga stranska stran je zasedena z dvema ločenima gumboma za glasnost, ki sta nameščena v enem oddelku. Poleg teh je na voljo tudi majhen vzvod, ki omogoča hitro izklop zvoka v napravi. Druge postavke so prikazane na dnu. Izšel je nekoliko preobremenjen. Poleg zvočnih priključkov in mikrofona (desno), vtičnice Lightning (v sredini), je v zvočniku tudi šest majhnih lukenj (premaknjenih na levo). Omeniti velja tudi režo za kartico SIM. Pripelje se na isti konec, kjer se že nahaja gumb za zaklepanje (desno). Odpre se s posebnim ključem, ki je vključen. Format SIM-nano. Prednja plošča je prekrita s steklom. V celoti ponovi primer v njegovi obliki. Obstajajo zaokrožene črte, ki dajejo popoln videz celotnemu dizajnu. Čas je pokazal, da je ideja čudovita, čeprav na začetku niso bili vsi pozitivno sprejeti. Če pogledate pripomoček kot celoto, ne da bi poudarili elemente, potem vsekakor izgleda precej privlačno in celo zanimivo.

Ocene o velikostih in. \ Tenostavnost uporabe

Na forumih, namenjenih iPhone 6 v pregledih, se veliko govori o velikosti. Zato si poglejmo podrobneje, kaj je posebnega pri dimenzijah tega pripomočka. Tisti, ki so že uporabljali model 5s, so opazili razliko. Šesta generacija je prejela velike velikosti:
 • višina - 1381 mm proti 1238 mm;
 • širina - 67 mm, in v peti generaciji je bila 586 mm
 • teža - 129 g, prejšnji model je tehtal le 112 g. V novi napravi se je zmanjšala za 07 mm in dosegla 69 mm. Upoštevajte, da je bila v 5s enaka 76 mm. Kaj pravijo lastniki v komentarjih? Če želite upravljati šesti iPhone, morate narisati drugo roko. Ohišje je prijetno na otip. Dlan je odličen, toda ko vnašate besedilo z enim prstom, se ustvari občutek, da bo naprava kmalu zdrsnila. Za primerjavo lahko rečemo, da je model 5s mogoče doseči z enim prstom pod katerimkoli kotom zaslona. Ponavljanje takšnega trika je nezaželeno pri iPhone 6. Pregledi lastnikov potrjujejo, da jih je enostavno zamuditi.

  Pregledi zaslona

  Preden lahko ugotovite, kaj uporabniki mislijo o zaslonu, morate izraziti njegove značilnosti. Začnimo učiti o velikosti. V šesti generaciji se je diagonala povečala na 47 °. Prav ta trenutek se je odrazil na dimenzijah stavbe. V zvezi z dovoljenjem je družba vedno daleč zaostajala za konkurenti. Redko lahko v tem merilu tekmuje vsak 5-palčni vodilni proizvajalec drugih proizvajalcev. Zaslon iPhone 6 (preberite spodnje ocene) lahko prikaže sliko kot 1334 x 750 slikovnih pik. Kot lahko viditeTo je nestandardna rešitev, zlasti za naprave Android. Razcvet tega pripomočka je lahko tudi gostota slikovnih pik. Zaslon ni zelo velik, vendar je številka 326 ppi. In to je odlična kakovost. Tip zaslona - HD Retina, ki se uporablja samo na napravah tega proizvajalca. Zdaj je čas, da se obrnete na preglede. V njih se lastniki osredotočijo na steklo, ki ščiti zaslon. Je zelo trpežna, odporna na praske. Uporabniki, ki nimajo prevlek, pravijo, da med delovanjem na njem ne nastajajo praske. Barve na zaslonu so prikazane realistično. Kontrastno razmerje je optimalno izbrano. Brez svetlobe. Na soncu so vse informacije jasno vidne. Tudi uporabniki so opazili, da je proizvajalec delal na kote gledanja, so postali precej širši, kar v skladu s tem daje možnost, da se ne izgubi v kakovosti pri vseh naklonih.

  Pregledi uspešnosti

  Kakšno "polnjenje" ponujajo razvijalci na iPhone 6? Ocene so povedale, da so uporabniki upali na quad-core čipov. Vendar, kot se je čas pokazal, njihova pričakovanja niso uresničila. V šesti generaciji je pametni telefon prejel ime blagovne znamke procesorja Soc Apple A8. Kot pri prejšnjih modelih, proizvajalec ne uporablja veliko za značilnosti strojne platforme. Znano je, da procesor deluje na osnovi dveh računalniških modulov. Vsak od njih lahko pri visoki obremenitvi proizvede 1.400 megahertzov. Tehnoproces - 20 nm. Sistem je 64-bitni. V paru z glavnim procesorjem je nameščen čip M8. Na stopnjo uporabnikov komentarji nisonastal En gigabajt pomnilnika RAM je bil več kot dovolj za pravilno delovanje sistema. Kot smo že omenili, so bili prvi modeli šeste generacije predstavljeni v treh spremembah. "Mlajši" je bil opremljen s 16 gigabajti vgrajenega spomina. Povprečna konfiguracija je bila na voljo z zmogljivostjo 64 GB in vrhunskim - s 128 GB. Na žalost te možnosti niso ustrezale številnim kupcem, zato je proizvajalec po določenem času predstavil Apple iPhone 6 s 32Gb pametnim telefonom. Pregledi vseh sprememb so bili pozitivni. Z delovanjem sistema ni bilo težav. Vsi programi se izvajajo hitro, napake in obešanje niso upoštevane. To je določen plus za vodilni.

  Programska oprema: vtisi uporabnikov o sistemu

  Proizvajalec v šestem iPhoneu je namestil osmo različico operacijskega sistema. V komentarjih uporabniki pravijo, da se praktično ne razlikuje od prejšnjega. Vendar pa so vse zanimive funkcije, ki jih razvijalci. To vključuje možnost brisanja sporočil s klikom na samo en gumb. Mnenja o Apple iPhone 632Gb pravijo, da uporabniku ni treba izbrisati vsakega posameznega lista posebej. To seveda bistveno zmanjša čas čiščenja telefona pred nepotrebnimi sporočili. Osma različica iOS-a dodaja tudi možnost, ki vam omogoča povečavo samo enega elementa v fotografiji s povečavo. V prvih modelih tega proizvajalca ni bilo takega učinka. Poleg tega je dodana posebna mapa, v kateri so izbrisane fotografije shranjene 30 dni. Tudi inovacijammogoče pripisati možnost, da naročnik vzpostavi klic prek namizja. To storite tako, da dvokliknete gumb Domov. Na namizju so prikazani krogi z naročniki, ki so nedavno klicali. Če kliknete na enega izmed njih, se prikaže pojavni meni. Obstajata dve točki: klic ali SMS.

  iPhone 6: kamera pregledi

  Preden povem o značilnostih kamer, je treba opozoriti, da v pregledih lastniki pripisujejo slabosti izbokline objektiva. Skladno s tem se lahko brezskrbno zdravi. Za dovoljenje je glavni modul ocenjen na 8 milijonov slikovnih pik. Kot v prejšnjih različicah ni komentarjev o kakovosti fotografij. Optika je odlična v vseh načinih fotografiranja, kar potrjujejo številni pregledi. iPhone 632Gb in druge spremembe po tem merilu so se dokazale le na bolje. V pripombah je navedeno, da fotografije v kateri koli svetlobi dobijo jasne in bogate barve. Kot smo že omenili, je proizvajalec v meniju fotoaparata uvedel nekaj izboljšav. Vse nove funkcije so namenjene izboljšanju kakovosti fotografije. Mnogi so bili presenečeni, toda tudi majhni predmeti se lahko razstavijo v okvirju, tudi za avtomobilske številke. Z besedilom ne bo nobenih težav. Tudi z nezadostno svetlobo se izkaže, da je jasno in dobro vidno. Nesporne prednosti vključujejo dejstvo, da lahko glavna kamera snema video s frekvenco 60 sličic na sekundo. To storite tako, da odprete meni in izberete to možnost. Po tem naprejNa zaslonu iskala se prikažejo ustrezne številke v zgornjem desnem kotu. Tudi pri tem modelu je sprednja kamera. Njegova ločljivost je 12 milijonov slikovnih pik. V skladu s tem, da bi dosegli enako kakovost, kot v osnovnih slik, ne bo delovalo. Toda za mobilni telefon ali video klic bo njegova rešitev več kot dovolj.

  Govorimo o komunikaciji

  Kar zadeva komunikacijo, težave pri tem modelu proizvajalca jabolk niso bile razkrite. Recenzije Apple iPhone 6 Space Gray pravijo, da je za povezavo z internetom potrebno le nekaj sekund. Enako velja za mobilni signal. Tudi uporabniki so opazili prisotnost 3G. Pametni telefon ujame signal na kateri koli točki. Mimogrede, ugotavljamo, da je imel predhodnik to težavo. Povezovanje z mobilnim internetom poteka zelo hitro. Mnogi uporabniki so opazili, da tudi na oddaljeni oddaljenosti od antene mobilnega operaterja omrežje zagotavlja odlično hitrost. Ali se ta enota obnaša med pogovorom? Po tem merilu so rezultati še višji kot pri internetni povezavi. Naročnik lahko popolnoma sliši, da ni nobenega zvoka tretje osebe ali da se popolnoma ne razpoči. V komentarjih uporabniki trdijo, da se glas sogovornika sliši, kot da je v bližini. Govorniki so kvalitativni, jezik razumljiv.

  Mnenja o avtonomiji

  Proizvajalec, tako kot strojna polnila, ne dekonstruira zlasti lastnosti baterije iPhone 6. Pregledi pravijo, da baterija zagotavlja 15 dni delovanja. Ti izrazi ustrezajo povprečni obremenitvi. V načinu pogovoraTelefon lahko deluje približno 14 ur. Če zmanjšate obremenitev na minimum, so nekateri uporabniki lahko povečali funkcionalnost na 10 dni. Telefon bo kot predvajalnik glasbe trajal do 50 ur, ko bodo priključene slušalke. Gledanje video posnetkov bo po 11 urah razstavilo baterijo. Kot je razvidno iz tega merila, je proizvajalec ostal na višini. Kritične pripombe lastnikov pred življenjsko dobo baterije se niso pojavile.

  Prednosti in slabosti iPhone 6

  Zaradi dejstva, da so uporabniki pripravljeni pustiti povratne informacije o iPhone 6, se je izkazalo, da seznam prednosti in slabosti tega modela. Začnimo z lepo. Med njimi so:
 • Velik zaslon.
 • Kakovostna slika, realistični prenos barv, odzivni senzor.
 • Hitrost interneta prek omrežja Wi-Fi in 3G.
 • Veliko število sprememb. Uporabniku so na voljo različice 163264 in 128 GB. Vendar pa je vredno razmisliti v trenutku, ko shranjevanje notranjega pomnilnika ne bo v celoti na voljo. Na primer, v različici 16 GB, lahko uporabnik računa na približno 10.
 • Zdaj je vredno povedati o pomanjkljivostih. Mnogim uporabnikom ni bilo všeč dejstvo, da je baterija ostala brez napajanja. Njegove lastnosti ustrezajo peti iPhone. Opazovanja so se pojavila tudi pri optični stabilizaciji. Na žalost je nizka.

  Primerjava iPhone 6 in 6s

  V pregledih mnogi uporabniki pogosto primerjajo ta dva modela. Kaj lahko rečete o njih? IPhone 6 od 6s modifikacije je drugačen, predvsem po velikosti. Zadnji je malo večdebelina - 71 mm. Prav tako bodite pozorni na platformo strojne opreme. Različica 6s je bolj produktivna. Izvedla je 2 GB "RAM-a" in namestila sodobnejši procesor - model A9. Uporabniku prijazna tehnologija 3D Touch ni na voljo za iPhone 6 ocene to potrjujejo. Toda v modelu 6s je že izveden. Zadnja sprememba je predstavljena v novi barvi. V njeni postavitvi ni več uporabljena barva - rožnato zlato. Spremembe so se dotaknile tudi kamere. V šestem iPhoneu je modul nastavljen na 8 milijonov slikovnih pik, 6s pa je že na 12. S tem lahko snemate videoposnetke v ločljivosti 4K. Izboljšale so se tudi lastnosti sprednjega modula. Različica 6s ima senzor s 5 milijoni slikovnih pik. Kot lahko vidite, obstaja veliko razlik med obema modeloma.

  Upoštevajte prednosti spremembe 6 Plus

  . Pregledi pravijo, da je zadnje o značilnostih glave višje. Prvič, različica z indeksom Plus je izboljšala avtonomijo. V primerjavi s šestim iPhoneom se je povečal za več kot 50%. Seveda je všeč veliko uporabnikov. Spremembe si lahko ogledate s primerjavo fotografij. "Stari" model vidi boljšo stabilizacijo, manj hrupa. To so navdušeno sprejeli uporabniki, ki si ne predstavljajo življenja brez fotografij. Njihovo pozitivno razpoloženje se v celoti odraža v pregledih. V iPhone 6 Plus je proizvajalec naredil še eno posodobitev. Dotaknila se je operacijskega sistema. Trenutno lahko samo v tej različici spremenite orientacijo portreta.Ima svoje prednosti, na primer, tipkanje besedila je postalo veliko hitrejše. Seveda sem svojemu zaslonu pokazal dobro. V 6 Plus je več. Njegova diagonala je 55 ?. Seveda je bila ločljivost povečana na 1920 x 1080 slikovnih pik.

  Slabosti iPhone 6 Plus

  Na splošno se pregledi Apple iPhone 6 Plus ne nanašajo na slabosti. Natančneje, moramo povedati, da ni večjih pomanjkljivosti. Nekateri uporabniki so opozorili na velikost primera. Ta različica telefona je bila povečana po velikosti, še posebej v primerjavi s šestim iPhoneom. To povzroča nekaj neprijetnosti pri interakciji. Na primer, težko je ohraniti neželeno roko. Tudi težave nastanejo zaradi dejstva, da ga ni mogoče nositi v žepih oblačil. Zaradi svojih velikih dimenzij je tam postavljen s težavami. Klicanje to resno pomanjkljivost, seveda, ne more, vendar pregledi pravijo, da lastniki, preden se usedejo, nujno izvlečejo telefon iz žepov in ga postavijo zraven.

  Sorodne publikacije