Kode za "GTA San Andreas" na kartušah: funkcije, priporočila in pregledi

"GTA: San Andreas" je računalniška igra, ki je nekoč povzročila resnično ogorčenje. Postala je najbolj priljubljena v seriji in tako ostala vse do izida petega dela serije, torej več kot deset let. Še več, do danes obstajajo igralci, ki verjamejo, da je ta del najboljši. Prinesla je vrsto ogromnih inovacij, ki so se prej zdele nemogoče. In naj sodobno igrostroeniye že korak naprej, kar omogoča igralcem, da se počutijo najbolj nepozabna čustva, prispevek, ki je ta igra nikoli ne bo pozabljen.

Kaj se bo obravnavalo?

Vendar pa v tem članku ne gre za igro, temveč za to, kaj so kode v njem, in, natančneje povedano, kako uporabljati kode na "GTA: San Andreas" na kartušah. Ta goljufija je ena izmed najbolj priljubljenih med igralci iger, zato ni nič čudnega, kaj se bo štelo, da je on. Naučili se boste, kako vnesti kode v tej igri, kar je značilno za ta proces, dobili boste tudi nekaj priporočil, ki si jih morate zapomniti, če ne želite, da se tako preprost in navidezno nedolžen proces konča za vaš lik. slabo Zato je čas, da izvedete vse o GTA: kodah San Andreasa, kartušah in vsem, kar želite.

Kako vnesti kode?

Torej, prvo vprašanje, ki bo obravnavano v tem članku, ni ravno to, kar obstajajo kode za "GTA: San Andreas" na kartušah. Začnite torej z osnovamina prvem mestu morate povedati, kako se v tej igri na splošno vnašati goljufija. Dejstvo je, da v večini računalniških iger obstaja igralna konzola, ki jo lahko pokličete s pritiskom na eno ali drugo tipko. Potem lahko mirno vstopite v goljufijo, ki vas zanima, in nadaljujete z igranjem. V "GTA: San Andreas" obstaja ena velika razlika, saj v tej igri ni konzole kot take. Potem pa v tem primeru uporabite kode za "GTA: San Andreas" na kartušah in veliko drugih stvari, ki obljubljajo goljufije? Izkazalo se je, da je vse precej preprosto, saj vse, kar morate storiti, je, da začnete pisati goljufanje sredi igre. Če ga pravilno vnesete, boste opazili, da so dosegli želeni učinek. Če naredite napako, potem učinek ne bo. To je malo neprijetnosti, ker tipkani goljufija ni prikazana na zaslonu, zato ne morete nadzorovati pravilnosti pisanja. Vendar pa kode ne obstajajo, da bi bile udobne, zato ni smiselno pritoževati, samo navaditi se morate.

Priporočila za uporabo

Glede na to, da ima uvedba goljufij v tej igri svoje posebnosti, je treba določiti nekatera priporočila, ki vam bodo pomagala razumeti, kaj je bolje storiti v procesu in kaj ne narediti bolje. Najprej morate razumeti, da gumbi, ki jih uporabljate za nadzor znaka, ustrezajo tistim gumbom, ki jih lahko uporabite za vnos kod za goljufije. Zato morate biti pozorni na to, kje točno začnete vnašati kodo, kotto lahko vpliva na stanje vašega igralca na svetu. Na primer, če se odločite za vnos goljufije, ki vsebuje črke, ki ustrezajo tipkam, odgovornim za upravljanje znaka, ki stoji na robu pečine, tvegate, da boste padli. Drugič, morate paziti na tiste šifre, ki vsebujejo črko F, ​​saj je ta ključ odgovoren za to, kako se vaš lik nahaja in izstopi iz avtomobila. Torej, če vnesete kodo s črko F, ​​ko vozite z veliko hitrostjo v avtu, bo vaš lik preprosto skočil iz avtomobila na poti, kar je lahko slabo za njegov konec. Enako velja za iskanje avtomobila nekoga drugega: če vnesete ustrezno kodo, bo vaš avto poleg avtomobila sedel v njej, ne glede na to, komu pripada. In če ni vaš avto, in tam bo policist, boste imeli težave.
Posebno pozornost je treba nameniti kodi, ki vam omogoča razstrelitev vseh strojev, saj je veliko igralcev imelo težave z njo. Če vozite v avtomobilu, ne pozabite, da ne bo izjema, in če uporabljate ta goljufija, bo tudi vaš avto eksplodiral in vaš lik bo propadel. Načeloma so to vsa priporočila, ki jih morate upoštevati, tako da lahko zdaj zlahka izvedete kodo na kartušah v "GTA: San Andreas". To je zelo preprosto, tako da ne boste imeli nobenih posebnih težav z uporabo.

Koda za kartuše

Če želite, da se vam ni treba omejiti na število kartuš za eno ali drugo vrsto orožja, se morate obrniti na goljufije. Obstajajo kodenajlažji in najbolj cenovno ugoden način za lažji napredek ali za razvejanje igranja in zabavo. Cheat koda za GTA: San Andreas na neskončnih kartušah je tisto, kar potrebujete. Kot že omenjeno, vam ni treba klicati v meniju ali konzoli, začnite tipkati kodo neposredno v igro. Kombinacija za to kodo je naslednja: WANRLTW. Ko vnesete to kombinacijo, boste takoj opazili spremembe. Kaj točno? Zdaj boste vedeli za to.

Značilnosti kodeksa

Dejstvo, da so vse kombinacije, ki jih boste izvedeli iz tega članka, kode za GTA: San Andreas za orožje na neskončnih kartušah. V skladu s tem, ne samo dodati eno ali drugo število stroškov v vašem arzenal, da bo število kartuš neskončno. Lahko ustrelite toliko, kot želite, in ne boste na koncu udarili.
Vendar to še zdaleč ni edina značilnost, na katero morate biti pozorni. Še eno zanimivo dejstvo je, da koda deluje takoj na vse orožje, ki ga imate, in ne samo na to, da ima vaš lik v rokah. To pomeni, da bo takoj ves vaš arzenal neskončno strelivo, ki ne more, ampak prosim. No, končno, obstaja še en bonus, ki bo zadovoljil vse. Dejstvo je, da vam ta koda ne daje le neskončnih kartuš, temveč vam omogoča tudi snemanje brez ponovnega nalaganja. To pomeni, da je v normalnem načinu v pištoli ali samodejni strojni napravi omejena količina polnjenja, in ko se število konča, se mora vaš lik napolniti. Po vnosu kode ne boste moralispet polnijo.

Druga različica

Če ste angleški strokovnjak, boste morali poskusiti še eno različico kode, ki izgleda takole: FULLCLIP. Za razliko od prejšnjega je smiselno - to je besedna zveza, ki se prevede kot "popoln posnetek". Te kode za GTA: San Andreas se med seboj ne razlikujejo po neskončnem številu kartuš, tako da ni razlike, ki jih vnesete.

Mnenja

Po mnenju uporabnikov so kode za "GTA: San Andreas" na kartušah, zdravju in denarju najbolj priljubljene. Infinite strelivo pomaga igralcem, da gredo skozi težke faze v igri, in jim daje priložnost, da se zabavajo v velikem svetu.

Sorodne publikacije