Xiaomi Redmi 4X 16GB Black Smartphone: pregledi, pregledi

Xiaomi je v zadnjih nekaj letih pripravila veliko zanimivih modelov. Njihovo število raste precej hitro in ne vedno lahko uporabniki ugotovijo, kakšne so njihove razlike. Številke v imenu telefona so tudi nejasne. Treba je razumeti, da so na splošno vse predstavljene naprave praktično nič drugačne. Edina odtenka, ki jo morate vedeti - imajo dve edinstveni možnosti ali "rozine". Za neizkušene potrošnike se zdi, da so ti pripomočki enaki in ne univerzalni, zato pogosto vzamejo najboljši model. Nič ni groznega glede tega. v vsakem primeru bo pametni telefon imel dobro kakovost izdelave, odličen vmesnik in določen nabor funkcij. V članku si poglejmo Xiaomi Redmi Note 4X 316Gb Black.
Specifikacije

Ohišje tega modela je izdelano iz kovine in plastike. Vrh lupine je od proizvajalca - MIUI 8.2. V modelu je dovoljeno uporabljati dve sim kartici. Druge značilnosti tega pametnega telefona so:
 • procesor Snapdragon;
 • upravlja Xiaomi Redmi Note 4X 16Gb Black na 8 jeder;
 • RAM 2 ali 3 GB (odvisno od spremembe naprave);
 • nameščeni moduli Wi-Fi, bluetooth;
 • ima standardno vtičnico za slušalke in vrata za polnjenje tipa microUSB;
 • Zaslon ima diagonalo 5 palcev. Njegova ločljivost je 720x1280;
 • prikazovalna tehnologija - IPS4;
 • Kamera deluje z matriko 13 Mp + 5 Mp. Obstaja bliskavica in samodejno ostrenje;
 • Plovba se dobro izvaja. Senzorji so nameščenipribliževanje in osvetlitev. Na voljo je radio in kompas;
 • baterija, ki se ne da odstraniti, kemična sestava - litijev polimer. Zmogljivost - 4100 čarovnikov;
 • tehta napravo - 146 str
 • Vsebina paketa

  V pregledih, kupci razkrijejo, ki gre v paketu pri nakupu: sam telefon Xiaomi Redmi 4X 216Gb Black, polnilni kabel, žica za povezavo na računalnik, kovinski simulator kartice. Lastniki niso presenečeni nad majhnim kompletom, saj naprava pripada proračunskemu segmentu. Za vse ostalo ne smete šteti.  Oblikovanje

  Telefon Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black se ne razlikuje veliko od osnovnih modelov linije Redmi. Zasnova je mirna, banalna. Na voljo v treh barvah: zlati, črni in rožnati. Trenutno ni zadnje možnosti za ruskega kupca. Oblikovalci so poskušali narediti model primeren za moške kot ženske. Okvirji so tanki, telo ima gladke linije, steklo 2,5 D in seveda kovino. Ta niz je standard za telefone te vrste. Lastniki ugotavljajo, da je pametni telefon postal brezličen, nima funkcij. Če primerjate napravo podjetja Meizu, katere izdelek velja za neposrednega konkurenta Xiaomi, potem morate opaziti zanimivo podrobnost. Ta kitajska družba ustvari skoraj identične telefone, vendar doda malo dotika: ključ blagovne znamke ali zasnovo fotoaparata. To napravi omogoča, da izgleda čim bolj zanimivo in izvirno. Pod zaslonom obravnavanega modela lahko upoštevate tipke na dotik. Izvajajo naslednje ukaze:
 • odpiranje upravitelja opravil;
 • vrnite se na namizje in v prejšnji meni.
 • Naprava, izdelana v črnih, sivih ikonah za tipke, je precej zahtevna in ni osvetljena. To je zgodba vseh kupcev v ocenah o Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black. Pred tem je ta proizvajalec uporabil odsevni premaz, vendar je v tem trenutku opustil tako idejo. Indikator lahko vidite pod gumbom »Domov«. Ljudem govori o zamujenih sporočilih v aplikacijah.
  Na levi strani lahko najdete serijo, ki je namenjena naslednjemu nizu: dve sim kartici ali en + zunanji pogon. Na desni je ključ za vklop ali izklop telefona, kot tudi "swing" za spremembo glasnosti. Na vrhu je infrardeči vmesnik. Prav tako lahko opazite mikrofon in standardno vtičnico za slušalke. Na dnu so zvočniki. Med njim in mikrofonom je priključek za polnjenje /priključitev na računalnik. Zadnji del pametnega telefona je narejen iz kovine. Na vrhu in spodaj lahko vidite posebne vložke iz plastike. Kamera in bliskavica sta na levi strani. Tik pod optičnim bralnikom prstnih odtisov. Spodaj je logotip proizvajalca. Potrošniki poročajo, da se skoraj popolnoma združi s črnim ozadjem. Kot so omenili lastniki v pregledih Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black, je pametni telefon udoben v roki, visoko raven udobja pa zagotavlja pomanjkanje ostrih robov. Večina potrošnikov je zadovoljnih z ergonomijo, saj je "rocker" nosilca in skener točno pod prsti. Modeliranjeizvedena na dobri ravni, nima prask in brez zračnosti. Ključi v njem so tesni, dobra poteza. Lastniki upoštevajo tako dostojanstvo kot skener, saj deluje brez napak.

  Zaslon

  Zaslon pametnega telefona je 5 palcev. Njegova ločljivost je 1280 x 720. Ustvarjena s pomočjo posebne tehnologije, imenovane OGS. V ocenah o Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black, mnogi poročajo, da ni informacij, ki bi sporočile njegov cilj. Za to tehnologijo je značilno, da nima zračne plasti. Kot pri običajnem proračunskem modelu, je zaslon dober. Osvetlitev ozadja je enakomerna, črna za IPS je skoraj popolna, v belem odtenku pa skoraj ni nečistoč. Vidni koti v modelu so odlični. Lastniki ugotavljajo, da lahko, če občutno zavrnete prikaz, opazite majhen mrk. Ta pametni telefon nima Full HD kakovosti, vendar uporabniki ne menijo, da je to velika pomanjkljivost, saj je strošek naprave majhen (približno 5 tisoč rubljev).
  Proizvajalec je poskrbel, da je svetlost dovolj za neposredno izpostavljenost soncu. Lastniki zabeležijo pozitivne ocene in nastavijo minimalno raven, ker je idealna za uporabo telefona v temni sobi. Temperatura zaslona je spremenljiva možnost, tako da jo lahko vedno nastavite v nastavitvah. Vendar pa številni potrošniki poročajo, da v tem ni smisla - kazalec je sprva uspešno prikazan. Mnogi potrošniki so zadovoljni s funkcijo "podpora do 10 dotikov hkrati", kot tudi prisotnost oleofobne prevleke.

  Fotoaparat

  Fotoaparat ima kamero z ločljivostjo 13 milijonov pik, na voljo je podpora za PDAF,vgrajeno samodejno ostrenje. Ne moremo reči, da je fotoaparat popoln, toda za proračunsko možnost je povsem zadovoljiv. Vsi uporabniki so z njim zadovoljni, kljub dejstvu, da je v težkih pogojih, ne glede na to, ali gre za umetno osvetlitev ali temen čas dneva, slika ni zelo kakovostna. To je omenjeno v pregledih na Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black. Samodejno ostrenje v tem modelu je hitro in natančno, zato so pri dnevni svetlobi fotografije kontrastne in jasne. Mnogi kupci opozarjajo, da fotoaparat v temnem vremenu ustvarja bolj ali manj dobre fotografije. Videoposnetek se snema z največjo ločljivostjo 1080 R. Hitrost je 30 sličic na sekundo. Kamera tega pametnega telefona ima dober vmesnik, priročen in preprost. Odvečnih elementov ni, vendar imate še vedno občutek, da so vsi pri roki. Kupci kritizirajo le ročni način, v katerem lahko proizvajalec prilagodi belino in ISO.

  Zvok

  Mnogi kupci ne pridejo k profesionalnemu ocenjevanju zvoka, če pa govorijo subjektivno, je predvajanje standardno. Pregledi pametnega telefona Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black kažejo, da je čist, vendar nima nobenih funkcij. Mnogi lastniki nimajo nizkih frekvenc, ampak na splošno lahko rečemo, da je vsakemu modelu všeč vsakdo, ne glede na to, kakšne žanre oseba raje posluša. Poleg tega ima pametni telefon izenačevalnik in optimizacijo zvoka pod slušalkami. Na žalost zadnja možnost deluje le z različicami z blagovno znamko, vendar jih boste morali kupiti sami, saj v kompletu niso na voljo slušalke.

  Brezžični vmesniki

  Govorimo o brezžičnimoduli, nato pa v obravnavanem modelu gradijo tiste, ki so odgovorni za delo z internetom, Bluetooth. NFC manjka, vendar je infrardeči vmesnik. Komunikacija na odlični ravni, pritožbe kupci nimajo. Mnenja o Xiaomi Redmi 4X 2 /16Gb Black poročajo, da ni izkrivljanja. Za tiste, ki cenijo razpoložljivost navigacije, dodajte, da naprava deluje z GPS, GLONASS in kitajskim BeiDou. Pri satelitih je povezan skoraj takoj, tudi med hitrim prometom, signal ne izgine.

  Produktivnost

  Ta pametni telefon velja za "delovnega konja". Pregled Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black, natančneje njegova zmogljivost in splošne značilnosti, se ne razlikuje veliko od prejšnjega modela Redmi 4. Igrajte se na njem, z novimi aplikacijami z visoko zmogljivostjo grafika ne bo izšlo, toda vsakdanje naloge, ki jih bo izvajal, bodo "do luknje". Naprava deluje na procesorju z osmimi jedri. Frekvenca vsakega je 1,4 GHz. Grafični pospeševalnik se pri delu dobro prikazuje. RAM 2/3 GB.

  Avtonomno delo

  Kupci ugotavljajo, da se samostojno delo šteje za moč pametnega telefona Xiaomi Redmi 4X 16GB Black. Ne govorimo o zapisih, ampak na splošno podatki, ki jih dobijo od lastnikov, naredijo vtis. Baterijo v napravi uporablja 4100 čarovnikov, kar govori sama zase. Na življenjsko dobo baterije vpliva tudi dejstvo, da je ločljivost zaslona majhna, operacijski sistem pa ima poseben program za optimizacijo stroškov energije. Proizvajalec trdi, da baterija v video načinu traja približno 15 ur. Ko govorimo - 36 ur. Aplikacije za predvajanjebrez polnjenja bo trajalo približno 13 ur, pri omrežnem načinu 4G pa baterija ne traja več kot 18 ur, GPS navigacija pa 15 ur, vendar lastniki teh parametrov dajo svoje podatke. Da, ko gledate video na kakovostnem HD-ju, telefon brez doplačila hranite 12 ur.Če nenehno posodabljate strani prek brskalnika, se bo baterija izpraznila po 8-9 urah. Pri igrah bo telefon trajal največ 6-7 ur, pri povprečni ali celo pasivni uporabi podnevi in ​​aktivnem načinu ponoči pa se pametni telefon dobro prikazuje. Kljub temu pa bo treba plačati vsak dan. Optimizacija sistema vam omogoča, da preložite trenutek doseganja 0%, vendar kupci ne svetujejo vsakih 20 minut, da "se zbudi" napravo čez dan. Razmislite o dnevnem poznavanju za večino lastnikov, ki jih najdete na pregledih Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black: približno 10 minut pogovora na dan, ure brskanja po mobilnem omrežju /Wi-Fi, 60 minut branja s standardnim osvetljenim ozadjem, 1,5 ure. poslušanje skladb z izklopljenim zaslonom, 30 min. ogledovanje posodobitev na socialnih omrežjih, redno pošiljanje sporočil v kurirjih in preverjanje pošte, ustvarjanje desetih fotografij, 20 minut. s programom "Google Zemljevid". Hkrati pa v ozadju delujejo »Twitter«, »Telegram« in »Mail«. V povprečju traja 15 ur, po tem pa ima telefon več kot 50% stroškov. Ampak morate razumeti, da je zaslon vklopljen le 4 ure. Ta kazalnik močno vpliva na samostojno delo. Če želite, lahko izboljšate življenjsko dobo. V ta namen uporabite posebne programeposodobiti delo prezahtevnih aplikacij. Prav tako ne pozabite na način varčevanja z energijo. Edina stvar, ki ni pritožba na kupce - funkcija hitro polnjenje je odsoten.

  Programska oprema

  Xiaomi Redmi 4X 3 /16Gb Črni telefon deluje na Androidu. Dejstvo, da je lupina MIUI nameščena od zgoraj, je ne razlikuje od prejšnjih modelov - ta odločitev je bolj verjetno standardna. Takoj je treba opozoriti, da te ideje ne marajo vsi začetniki. Za že izkušene uporabnike se bo zdelo standardno in najlažje. Celoten problem je, da se lupina zelo razlikuje od čistega "Android". Združuje kakovost ne le "zelenega robota", temveč tudi operacijski sistem Apple - IOS. Razvijalci so se odločili, da ustvarijo takšno lupino za dolgo časa in še vedno ne zavrnejo, poskušajo narediti bolj udobno za uporabnike vsakič. Treba je opozoriti, da v obravnavanem modelu, zaslon zaklene takoj po prehodu na namizne menjalnike. Vrstica stanja ima najmanj zapisov. Seznam sporočil je zgrajen na način, ki ni jasen, vse je nameščeno ali pa še vedno obstaja sporočilo. Ti, tako imenovane, kartice so včasih prikazane posamično, včasih - po blokih. Delovni prostor je presenetljivo organiziran: meni aplikacije ni na voljo. Ura, ki je v kotu, lahko izgine, če na namizje postavite druge pripomočke. Vse to so nepomembne stvari, toda za osebo, ki ni bila navajena tega, nakup morda ni uspešen.

  Povzetek

  Dalj časa so pametni telefoni Xiaomi postali standard inzelo priljubljena med proračunskimi kategorijami podobnih naprav. Ne glede na odločilno vlogo, ki jo imajo stroški naprave. Lahko ga kupite po ceni 6800 rubljev. Če upoštevate konkurente, potem je treba Xiaomi Redmi 4X 3 /16Gb Black imenovati pritlikavec z močnimi lastnostmi. Stroški in kakovost so popolnoma združeni, ni večjih pomanjkljivosti. Ta naprava se morda zdi dolgočasna, vendar opravlja vse delo in odlično deluje. Glavni konkurent Xiaomi, po mnenju kupcev, je treba imenovati Meizu M3s Mini. Ta pametni telefon je znan po svojem ravnotežju v delu, vendar je trenutno zastarel. Še posebej, njegova naprava deluje pod nadzorom pete različice "Android", in v Xiaomi osmi. Meizu M5 je še en dober pametni telefon, ki ga lahko priporočamo kot ekonomično možnost. Za tiste, ki so utrujeni od uporabe kitajskih modelov, bodite pozorni na ASUS Zenfone 3 Max. To je še en neposredni tekmec članka, opisanega v pametnem telefonu. Njegova vrednost je nekoliko višja od prejšnje, uporablja druge tehnologije in bolj diagonalni zaslon. Kupci upoštevajo, da če primerjate ta dva modela, ima ASUS najboljšo zasnovo, dobro življenjsko dobo baterije in najnovejšo različico Androida. Predstavili smo podroben pregled Xiaomi Redmi 4X 16GB Black. Kupite ali ne kupite - izbira je vaša.

  Sorodne publikacije