Kako najti svojo regijo v "Minecraft" začetnik

Novi igralci se vsako leto pridružijo priljubljeni računalniški igri Meinkraft. Za začetnike je vedno težko obvladati pravila in jezik igre. Kot pravite, včasih in starejši morda ne razumejo nobene igralne točke. Ampak vse je rečeno, da prihaja z izkušnjami. Morda se zato veliko igralcev zanima, kako najti njihovo "zasebnost" in njeno ime. Ta članek vam bo povedal o tem.

Kako najti vašo regijo v "Minecraft"

O tem ni nič zapletenega. Če želite to narediti, morate vzeti nit iz pajek ali palico. Nato z desnim gumbom miške kliknite na kateri koli element, ki je poleg njega. Lahko je kamen, tla ali kaj takega. Po izvršitvi tega dejanja se bo odprlo okno za klepet. Vsebuje vse informacije o regiji ali, kot se imenuje drugače, »zasebno«. V klepetalnicah bo ime "zasebno" in možnosti za gradnjo.


Poleg tega obstaja še en način za pomoč pri odkrivanju vaše "zasebnosti". Za njega je potrebno, da igralec uporablja ekipe. Če je temu tako, morate vnesti določen ukaz /informacije o regiji (lahko ga celo skrajšate - /rg info). Okno bo zapisalo vse iste informacije kot pri prejšnji metodi.

Kako ugotoviti ime regije "Maincraft"

Včasih je igralec zainteresiran za ime bioma. Kaj je to? To je naravno področje, v katerem bo igralec gradil objekte. Vsako območje ima svoje posebnosti, odvisno od tega, katera zemlja določa, kakšna je vegetacija, živalstvo,naravne razmere (sneg ali dež).
Če morate poznati ime bioma, uporabite tipko F3, po kateri lahko najdete ime, ki se pojavi na koncu najnovejših posodobitev. Upamo, da je članek pomagal vsem pri odgovoru na vprašanje, kako najti njihovo regijo v Minecraftu, in olajšal postopek. Navsezadnje je za neizkušene igralce zelo negotovo.

Sorodne publikacije