Sesalniki Gorenje: posebnosti

Sesalniki Gorenje preglede dobijo le pohvalo. In to sploh ni čudno. Celotno linijo proizvajalca odlikuje visoka raven kakovosti, enostavnost upravljanja, odlične zmogljivosti. Glede na to, da vam sodoben način življenja ne dopušča preživeti veliko časa v vsakdanjem življenju, se vsakdo poskuša obdati z večnamenskimi napravami. Med njimi so tudi sesalniki, ki jih proizvaja Gorenje. Ponudba vključuje vertikalne in klasične instrumente. Opremljen z različnimi posodami za zbiranje prahu. In ne gre za njihov obseg, ampak za vrsto. V modelski paleti so široko predstavljeni sesalniki, tako z vrečkami, kot tudi s posodami. Razvijalci se trudijo, da bi bili izdelki čim bolj prijazni do uporabnika.


Po mnenju večine kupcev se ta tehnika spopada z vsemi nalogami, postavljenimi na trdno "peto". Proizvajalec nenehno dopolnjuje izbor novih modelov z uporabo najnovejšega razvoja. Zahvaljujoč sesalcem slovenskega podjetja lahko varno sledimo tehničnemu napredku.

Na kratko o podjetju

Dejavnosti slovenskega podjetja so se začele v petdesetih letih. Ona je debitirala leta 1958, prva naprava, ki je šla pod prodajo pod to blagovno znamko - peč. 40 let po ustanovitvi je podjetje bistveno razširilo svoje zmogljivosti z odpiranjem podružnic v Ameriki in v evropskih državah. Vsi izdelki, vključno s sesalniki Gorenje, so postali vodilni položaj na svetovnem trgu. Slovenska tehnika je v različnih časih postala zmagovalecnominacij. Strokovnjaki opozoriti na visoko enostavnost delovanja, funkcionalnost, sodobno oblikovanje in, seveda, kakovost.


V Rusiji, Ukrajini in drugih državah nekdanjega SND so proizvodi te družbe zelo zahtevni. Razvijalci so poskušali v največji možni meri upoštevati vse potrebe kupcev, zato se več kot deset let mnogi raje odločajo le za slovensko blagovno znamko.

Značilnost - oblikovanje

Vsak sesalnik "Gorenje" ima pomembno značilnost - eleganten in sodoben dizajn. Tudi z enim samim modelom sortimenta takoj zajame misel o podrobni zasnovi primera. Mnogi kupci menijo, da je s tem merilom le malo zmožnih tekmovati z Gorenjem. Vsak lastnik sesalca te blagovne znamke je ponosen na svojo pridobitev. S prvimi izkušnjami pri delu z napravo je takoj opazno, kako razvijalci razmišljajo o ergonomiji. Vse sile podjetja so vrgli, da bi ustvarili ne le lep, ampak tudi priročno napravo, ki lahko opravlja veliko število funkcij. Pri izbiri sesalca za to blagovno znamko ste lahko prepričani, da bodo vsi v hiši na najvišji ravni. Čistost in odsotnost prahu je odličen dodatek k elegantnemu dizajnu vsake notranjosti.

Polmer čiščenja in komplet

Vsi sesalniki Gorenje, ne glede na serijo, so opremljeni z modernim dizajnom. Prav te tehnične rešitve poudarjajo izdelke slovenskega proizvajalca proti konkurentom. Prva stvar, na katero so uporabniki pozorni - je precej dolganapajalni kabel Pri nekaterih modelih doseže 9 m. Če je višini teleskopske cevi dodana tej dolžini, bo polmer čiščenja skoraj 22 m. Imajo dvome - ali ne bodo zmedeni? Definitivno - ne. Razvijalci so na naprave namestili poseben navigacijski sistem, ki deluje zelo hitro. Zaradi tega je priročno rokovanje z omrežno vrvico. Katere lastnosti bodo presenetile proizvajalca? Če želite to narediti, razmislite o nizu komponent. Načeloma večina modelov doda standardne dodatke: parketne in kotne ščetke, šobe za čiščenje preprog, oblazinjenje oblazinjenega pohištva. Toda nekatere pripomočke spremlja tako imenovana tehnična novost. Govorimo o šobah za ultravijolično sevanje. Uporablja se za dezinfekcijo vseh površin. Kot veste, ultravijolično sevanje neusmiljeno uničuje vse vrste bakterij in drugih škodljivih mikroorganizmov.

Značilnosti dela in filtrirnega sistema

Sesalniki Gorenje z močjo nad 16 kW so opremljeni s sodobnim sistemom gladkega zagona. Njegova naloga je preprečiti preobremenitev motorja. Ta rešitev lahko bistveno poveča življenjsko dobo naprave. Prav tako je vredno posvetiti pozornost moči sesanja. Vse naprave te blagovne znamke imajo precej visoko stopnjo. To je bilo doseženo z uporabo super pogonskih motorjev in dobro zasnovanega sistema recirkulacije zraka. V opisu Gorenjevih sesalnikov ne moremo biti tihofiltriranje, ki ga uporablja proizvajalec. Ker je bila glavna naloga sesalnika absorbirati prah, so razvijalci morali razmišljati o dejstvu, da ni šla ven z zrakom. To je rezultat večstopenjskega filtriranja. Uporablja NERA in ogljikove filtre.

Enota za zbiranje prahu

Sesalnik Gorenje lahko namestite kot plastično posodo ali vrečko za smeti. V sodobnih modelih bi proizvajalec raje uporabljal ti dve vrsti zbiralnikov prahu hkrati. Na primer, vrečka HIGIENIC vsebuje smeti, tudi najmanjše, in posoda CLEAN BOX skrbi za higieno.
Na sesalniku je poseben indikator. Utripa, če je zbiralnik prahu poln.

Značilnosti vertikalnih modelov

Navpični sesalnik Gorenje je zelo enostaven za uporabo. Razvijalci so v takih modelih uporabili ciklonski sistem. Zahvaljujoč njenemu vzdrževanju čistoče v hiši bo zelo preprosto. Vse naprave so opremljene z baterijami, ki omogočajo, da so čim bolj mobilne in neodvisne od električnega omrežja.
Vertikalni sesalniki so idealni za čiščenje različnih površin. Edina omejitev je preproga z dolgim ​​dremežem.

Sorodne publikacije