Sistem ima težave z aktivacijo: možne vzroke, odstranitev problematičnih datotek

Aktiviranje sistema Windows Vista je nujen korak, če želite delati s tem operacijskim sistemom. Vendar pa vsi uporabniki ne kupijo licenčne različice z nizom individualizirane aktivacijske kode. Tako prej ali slej se srečajo z naslednjim napisom: "Sistem ima težave z aktivacijo." Kako ga rešiti? Poglejmo si nasvete strokovnjakov, uporabne aplikacije.

Vzroki težave

Prenesli ste različico »Vetrov« na internetu, namestili operacijski sistem v računalnik. Po 30 dneh poskusnega obdobja vas bo prosila, da vnesete posebno aktivacijsko kodo. Če tega ne storite, bo operacijski sistem prenehal posodabljati, sporočilo "Sistem ima težave z aktivacijo", sporočilo, ki ga uporabljate, bo prišlo.


Zato je težava v tem, da se namesti pristna, piratska različica OS. Lahko kupite komplet licenc, vendar izgubite aktivacijski ključ. Ali ga ni dobavil brezvestni prodajalec. Problem je enak: "Sistem ima težave z aktivacijo." Kaj storiti?

Načini reševanja težave

Na namizju sistema Windows se prikaže opozorilo: "Sistem ima težave z aktiviranjem." Težavo lahko odpravite na dva načina:
 • Kupite licenčni ključ za aktiviranje in nadaljnjo uporabo sistema Windows.
 • Uporaba programske opreme drugih proizvajalcev za aktiviranje. Če ima sistem težave z aktiviranjem, bo KMS Auto najboljša rešitev.
 • O podjetju KMSAuto

  Zakaj? KMSAuto - univerzalna brezplačna programska oprema:
 • Zasnovana za aktiviranje vseh različic operacijskega sistema Windows.
 • Primerno za 32- in 64-bitne sisteme.
 • Preprost intuitiven vmesnik. Delo s programom ne more samo izkušen uporabnik računalnika, temveč tudi otrok, starejša oseba, pred kratkim obvladal računalnik.
 • Ne samo v primeru začetnega spreminjanja operacijskega sistema, ampak tudi z največjim in podjetniškim.
 • Enostavnost uporabe. Če želite aktivirati katero koli različico programa Windsor, morate narediti le nekaj klikov z miško, sledite navodilom programa.
 • Dodatni bonus. KMSAuto vam omogoča, da hitro aktivirate ne le Windows, temveč tudi razširjeno zbirko pisarniških aplikacij v Microsoft Officeu.
 • Ali ima sistem težave z aktiviranjem sistema Windows 7? Če izberete drugo pot, predlagamo, da nas sledite.


  Prenesite in namestite KMSAuto

  Program je prosto na voljo: lahko ga prenesete na kateri koli spletni vir, ki vas navdihuje z zaupanjem. Prenesite namestitveno datoteko? Poiščite ga v mapah in izvlecite arhiv. Obvezen zagon programa s skrbniškimi pravicami. Pomembno je omeniti, da KMSAuto ni treba namestiti na vaš računalnik. Dovolj je, da začnete program. Po zagonu se bomo obrnili na KMSAuto, da bi rešili problem: "Sistem ima težave z aktivacijo."

  Aktiviranje operacijskega sistema z uporabo KMSAuto

  Navodilo za aktiviranje katere koli različice operacijskega sistema Windows, ki jo je v računalnik namestil uporabnikbodo enake. Naredite naslednje preproste korake:
 • Zaženite KMSAuto v računalniku.
 • Pred vami se bo pojavilo programsko okno. Tukaj morate klikniti na gumb "Aktiviraj".
 • V naslednjem oknu izberite, kar potrebujete: "Aktiviraj sistem Windows Vista" ali "Aktiviraj zbirko Microsoft Office".
 • Nato morate počakati nekaj časa - približno 2-3 minute. V tem obdobju se izvede postopek aktiviranja sistema. Na njenem napredku se lahko pojavijo različna sporočila - z njimi se uporabnik strinja s klikom na OK.
 • Ko je ključ uspešno nameščen, se v oknu uspešne aktivacije sistema pojavi sporočilo.
 • "Sistem ima težave z aktiviranjem 8.1". Kako naj vem, ali se je KMSAuto res ujel s problemom? V nastavitvah računalnika pojdite na »Lastnosti«. Obstajati morajo informacije o uspešni aktivaciji operacijskega sistema.
 • Ne pozabite ponovno zagnati računalnika. Nato lahko brez težav nadaljujete delo z operacijskim sistemom Windows!
 • Težava s KMSAuto

  "Sistem ima težave z aktiviranjem." KMSAuto.net bo tukaj najboljša rešitev. Aktivacija s tem programom se ponavadi opravi hitro in enostavno. Vendar je tu možen pojav problemov. Analizirali bomo pogoste primere, s katerimi so se uporabniki srečali, ko aplikacija ni pomagala aktivirati sistema Windows:
 • Antivirus deluje. Včasih varnostni program lahko prepreči uspešno aktiviranje OS. Kako rešiti problem? Dovolj je samo, da onemogočite protivirusni program, medtem ko izvajate KMSAuto.
 • Začetek brez pravicskrbnik Če je uporabnik pozabil zabeležiti to točko ("Začni s skrbniškimi pravicami"), se je KMSAuto izkazal za nemočnega. Problem je preprost za reševanje: znova zaženite program, tokrat pa mu zaupajte skrbnikove pravice na računalniku.
 • Programska oprema .NET Framework 4.5 ni nameščena na vašem računalniku. Ta težava je še posebej resna, če morate namestiti starejšo različico sistema Windows. Ugotavljanje je preprosto: prenesite .NET Framework 4.5 na uradno spletno mesto Microsoft. Izdelek se prosto distribuira in ga lahko brezplačno prenesete brezplačno.
 • Težave pri prenosu arhiva. V računalniku ne morete zagnati programa KMSAuto, če namestitvena datoteka ni v celoti naložena ali je bila med prenosom poškodovana. V tem primeru jo izbrišite in nato ponovno prenesite. Za zvestobo je bolje prenesti program iz drugega internetnega vira.
 • Ponastavitev aktivacije

  Recimo, da ste imeli obrnjen problem: morate ponastaviti aktivacijo OS, da se znebite zbranih datotek za težave. Kako to storiti? Morate prenesti programsko opremo iz iste serije, vendar že imenovane KMS Cleaner. Mimogrede, takoj pošilja arhiv KMSAuto.
  Z orodjem KMS Cleaner lahko računalnik hitro očistite iz sledi aktivatorja. Naredite to preprosto: zaženite program na računalniku. Prikaže se delovno okno z enim samim gumbom »Odstrani aktiviranje«. Kliknite na njo, če ste prepričani v svojo odločitev. Obrnemo vašo pozornostpozornosti na dejstvo, da lahko podobno ponastavite samo aktivacijo, ki ste jo naredili s KMSAuto. V nasprotnem primeru ponastavitev ne bo uspela.

  Aktivacija sistema Windows 10

  Sistem ima težave z aktiviranjem sistema Windows 10. Kakšen je njegov izvor? V letu 2015 imajo uporabniki različic sistema Windows Vista 788.1 odlično priložnost: nadgraditi različico svojega operacijskega sistema na obletnico desetine prvotnega licenčnega ključa. Podobno stanje je bilo primerno tudi za nove različice različice, ki jih je uporabnik namestil na trdi disk.

  Prvega avgusta 2016 je potekala možnost brezplačnega aktiviranja "na desetine". Vendar so bile nove priložnosti. Če nadgradite s sedme na osmo na deseto različico, bo licenca povezana ne le z ID številko strojne komponente računalnika, ampak tudi s podrobnostmi vašega računa v Microsoftu. Kaj je dobro? Občutite lahko "železo" na vašem računalniku - procesor, matično ploščo in druge. Ampak hkrati še naprej uporabljajo licenco, pridobljeno na novi opremi. To storite tako, da se prijavite iz računalnika v starem Microsoftovem računu. Licenca, kot se spomnite, je povezana z njo. Tako je zdaj! Sedmo ali osmo različico sistema Windows ste nadgradili na 10. Če želite preveriti, ali je licenca povezana z Microsoftovim računom v Microsoftu, pojdite v Nastavitve. Nato pojdite na Main. Pred razdelkom »Aktiviranje« mora biti ustrezen napis: »Sistem se aktivira z licenco, ki je priložena vašemu računu."
  Če še vedno uporabljate samo lokalni račun, vas bo sistem pozval, da mu dodate elektronski račun, ki bo nato povezan z licenco.

  Problem z aktivacijo sistema Windows 10

  Razstavili smo vas, kako aktivirati licencirano "deset". Kaj pa, če imate težave pri aktiviranju neuradne kopije, ki ste jo prenesli na internet? Izhod za uporabo pomožnih programov. To so naslednji programi:
 • KMS Auto NET. Isti aktivator, katerega delovanje smo opisali.
 • Lite KMS Aktivator. Lahka različica prejšnjega programa. Njegova glavna razlika je dodajanje dodatnih pripomočkov funkcionalnemu.
 • Aktivator ponovnega nalaganja. Še en samodejni sprožilec, kot nalašč za linijo Windsor in paket izdelkov Microsoft Office.
 • KMSpico. Najdete lahko različico, ki zahteva namestitev programa, kot tudi različico, ki deluje brez nje.
 • Problem z aktiviranjem operacijskega sistema "Windows", kot smo ugotovili, je težko rešiti. Najhitrejši način je uporaba brezplačne programske opreme v omrežju. Glavna stvar pri tem je, da prenesete aplikacijo na zaupanja vreden internetni vir, tako da ne boste postavljali zlonamerne programske opreme na vaš računalnik, črvi, ki jih je težko odpraviti.

  Sorodne publikacije