Boschevi sesalniki za ponovno polnjenje: pregled, funkcije, ocena

Danes postajajo vedno bolj priljubljeni ponavljajoči se sesalniki. Bosch je eno izmed podjetij, ki jih proizvaja. Zaradi povečanega povpraševanja potrošnikov se obseg naprav nenehno posodablja. V članku bodo predstavljene značilnosti novosti. Sesalniki, ki niso odvisni od lokacije vtičnic v prostoru, so po mnenju mnogih kupcev primerni. Nemški proizvajalec izdeluje modele, ki so kompaktne velikosti, zanesljivosti in visoke kakovosti. Praktično vsi Boschevi sesalniki za baterije (preberite nekaj spodaj) imajo odlično sesalno moč. Ta parameter absolutno ni slabši od standardnih naprav. Po potrebi se lahko nastavi. V ta namen je na ohišju prikazano posebno stikalo. Lastnik lahko nastavite enega od treh načinov: turbo (najmočnejši), povprečje in minimum.


Žal ni bilo brez pomanjkljivosti. Ti vključujejo trajanje dela na eni sami ceni. Vendar pa je nemški proizvajalec pri tem merilu dosegel dobre rezultate, tako da je časovni interval povečal na 60 minut, pri nekaterih modelih in na 75 minut. Za primerjavo, ugotavljamo, da so naprave drugih proizvajalcev opremljene z baterijami, katerih napajanje je dovolj za 35 minut dela.

Kako izbrati?

Da bi našli najboljši model, je priporočljivo preučiti oceno sesalnikov baterij. Ta seznam že več let vključuje Boschevo opremo. Gotovo jemerila za izbiro naprave. Pet jih je mogoče identificirati. Poglejmo jih:


 • Gradbeništvo. Odvisno od namena uporabe so ti modeli sesalnikov izdelani v različnih variacijah. Naprave 2 v 1 (Handheld & Handstick) so na primer izdelane v obliki trsa s snemljivim kosom. Tudi v asortimanu so modeli z jermenom, s katerim je sesalec pri čiščenju na rami udoben.
 • Prostornina zbiralnika prahu. Za prostore s preprogo je bolje izbrati modele, ki so opremljeni z velikimi posodami ali vrečkami. Za Boschev vakuumski sesalnik z navpično zasnovo razvijalci uporabljajo zbiralnike prahu v prostornini 3 litrov ali več.
 • Zaključek. Pred nakupom je priporočljivo paziti na šobe. Na primer, z obračalno krtačko je enostavno ravnati z veliko kontaminacijo.
 • Trajanje dela. Glede na to, da so ti sesalniki opremljeni z baterijami, morajo kupci paziti na njegovo zmogljivost. Trajanje neprekinjenega delovanja lahko na primer traja 16 minut (Boschev ročni sesalnik BHN20110) in 75 minut (Bosch BBHMOVE1N). Zadnja kopija je odlična za čiščenje velikih površin.
 • Značilnosti sobe. S pomočjo sesalnika je možno čiščenje površin vseh vrst, ne pa tudi vseh modelov. Pred nakupom je vredno raziskati značilnosti naprave, da bi očistili ne samo tla, ampak tudi vogali, pohištvo, preproge.
 • Misli o sesalnikih baterij

  Tisti, ki bodo šli samoKupite sesalnik nemškega proizvajalca, priporočamo, da si preberete preglede lastnikov te tehnike. Priljubljenost tovrstnih naprav seveda govori o velikem seznamu prednosti. Če pa skrbno preučite pripombe, lahko vidite, da Boschevi sesalniki za baterije še vedno niso brez napak. Torej, najprej preučimo prednosti.
 • Priročna zasnova.
 • Majhna velikost in majhna teža.
 • Ustrezna sesalna moč.
 • Sodoben filtrirni sistem, ki naj tudi najmanjših delcev odpadkov ne pusti.
 • Okretnost pri visoki zmogljivosti.
 • Visokokakovostne šobe, ne opraskajte talne obloge.
 • Enostavna montaža naprave.
 • Kaj so uporabniki opozorili na slabosti?
 • Omejen časovni interval neprekinjenega delovanja.
 • Čas polnjenja baterije (približno 12 ur).
 • Razmeroma majhna zmogljivost zbiralnika prahu.
 • Visoki stroški v primerjavi z običajnimi modeli.
 • Lastnosti

  Katere funkcije ima Bosch čistilo za baterije? Najprej bodite pozorni na filtracijo. Ker so ti instrumenti zasnovani tako, da absorbirajo prah, je zelo pomembno, da tip čiščenja zraka, ki ga uporablja proizvajalec. Modeli nemške blagovne znamke so opremljeni s filtri, izdelanimi po modernih tehnologijah. Namenjeni so finemu čiščenju, ki zadrži do 99% prahu. Na sesalnike so nameščeni kot za enkratno uporabo iz celuloze, kot tudi več filtrov, izdelanih iz fluoroplastike. Večina vertikalnih modelov kot zbiralcev prahuimeti plastično posodo. Za razliko od vrečke se z lahkoto očisti smeti. Prozorni material vam omogoča, da spremljate stopnjo onesnaženosti brez kakršnega koli posebnega dela, kar ugodno vpliva na sesalno moč. Strukture od 2 do 1 so čim bolj udobne, imajo običajno obliko telesa, vendar so dopolnjene s prenosnim sesalnikom (ročno). Prednosti takšnih modelov so nesporne. Ročni kos je dovolj majhen, zato je idealen za čiščenje na težko dostopnih mestih.

  Bosch GAS 18V-1

  Boschev čistilec baterij GAS 18V-1 ima čudovito elegantno obliko. Izdelan je v skladu z najnovejšim programom Flexible Power System. Filtriranje se izvaja s tehnologijo "Cyclone". Po navedbah proizvajalca polnjenje zbiralnika prahu ne vpliva na moč sesanja. Za zbiranje smeti se uporablja plastična posoda s prostornino 17 litrov. Razvijalci so opremljeni s hitrim čiščenjem. Delovanje naprave se izvaja s pomočjo litij-ionskega kemičnega akumulatorja. Napetost - 18 čl. Motor, nameščen v napravi, je brušen.
  Mere sesalnika - 184 x 121 x 142 mm. Majhna teža - 13 kg Komplet vsebuje filter, tla in režo, podaljšek in dve šobi za odstranjevanje prahu.

  Bosch Athlet

  Vsi Boschevi sesalniki na baterije so dobro vodljivost in enostavnost. Model Athlet ni bil izjema. Teža naprave je 3 kg. Na eni polnitvi lahko deluje do 60 minut. Prah se absorbira z močjo 25 W. Za zbiranje smeti je posoda z zmogljivostjo 09 litrov. Visoka stopnja čiščenjapod pogojem dvostopenjski filtrirni sistem. Telefon ima tehnologijo Sensor Control, ki opozori, da spustite vrečko. Obstajajo tudi samočistilni sistem - Senzor Brez vrečke.

  Novi izdelki

  Zdaj bomo lahko upošteva značilnosti novih modelov. Vsak od njih si zasluži pozornost kupcev. Nova ocena izdelani na podlagi vrednosti.
 • Bosch BHN20110 - 5000 rubljev.
 • Bosch BBH22454 - 9000-9500 rubljev.
 • Bosch BBH625W60 -. Približno 15.000 Rub.
 • Bosch BCH6ZOOO -. Približno 17.000 Rub.
 • Bosch BHN20110

  Ročni model namenjen za domačo uporabo, ima zelo kompaktno velikost (11 x 36,8 x 13,8 cm). Na uporabnosti pravi, majhna teža - 14 kg na telo ima posebno ročico, na kateri je gumb za vklop. Kot uporabljenih vrečk za prah. Sesalnik Bosch razvijalci odločili BHN20110 varno NiMH baterijo, ki omogoča 16 minut neprekinjenega delovanja. Za polno baterijo traja približno 16 ur. Ne moremo dodeliti sistema za visoke pretok zraka. Hvala za njo, porazdelitev naplavin izvaja učinkovito. V konfiguraciji so ozki nastavek, idealen za čiščenje težko dostopnih mestih.

  Bosch BBH22454

  Za kemično čiščenje lahko kupijo različne modele sesalnikov - BBH22454 (2 v 1). Oblikovanje izdelka - vertikalna + ročno. Dimenzije: 26,5 x 13,5 x 116 cm. Masa naprave - malo več kot 3 kg. Organ nameščen regulator napajanja. Naprava za baterije NiMH. Z enim polnjenjem lahko sesalnik deluje do 50 minut. Če želite obnoviti življenjsko dobo baterije bo prišlo16 ur Sesalnik nima vreče za zbiranje prahu. Zamenjal ga je ciklonski filter. Pri baterijskih paketih Bosch BBH22454 ni težko ravnati z vsemi vrstami premazov. V ta namen ima oprema potrebne šobe. Zelo priročno je spremljanje stanja napolnjenosti. Obstaja poseben kazalnik na primeru. Učinkovitost čiščenja zagotavlja sistem Easy Clean, ki omogoča uporabo valjčka s ščetkami.

  Bosch BBH625W60

  Brezžični sesalnik Bosch BBH625W60 uporablja tehnologijo SensorBagless, ki jo lahko upravičeno imenujemo edinstvena. Odgovorna je za tiho delovanje naprave pri visoki moči. Naprava je opremljena z motorjem LongLife. Za zbiranje prahu je posoda 09 litrov. Njegov tip je ciklonsko. Sesalno moč lahko spremenite s pomočjo posebnega regulatorja - tri ravni delovanja. Prehrana se izvaja s pomočjo sesalnika litij-ionske baterije. Njegov vir je dovolj za 60 minut. V šestih urah je polnjenje mogoče obnoviti na 100 odstotkov. Komplet vsebuje posebno gibljivo krtačo, ki je pritrjena z zgibno povezavo. Za enostavnejšo uporabo je na ohišju nameščen naramni trak.

  Bosch BCH6ZOOO

  Za tiste, ki imajo hišne ljubljenčke, je Boschev brezžični sesalnik BCH6ZOOO popoln. Posebnost tega modela je edinstvena ščetka ProAnimal Brush, ki učinkovito očisti površino katere koli vrste volne. Proizvajalec zagotavlja dolgo življenjsko dobo motorja LongLife. Sesalnik lahko obratujete neprekinjeno do ene ure. Deluje iz baterije, izdelane v skladu z litij-ionsko tehnologijo. Čiščenje zrakaizvedemo s ciklonskim filtrom. Za ta model je značilna visoka stopnja okretnosti. Obstajajo tudi trije načini delovanja z različno močjo. Priporočljivo je uporabiti Turbo za čiščenje težkih onesnaževalcev. Ta raven zmogljivosti zagotavlja učinkovito čiščenje v kratkem času.

  Sorodne publikacije