Sesalnik za vertikalno čiščenje: pregled, ocena, pregledi

Vertikalni sesalnik - inovativna oblika, ki močno olajša proces čiščenja. Trenutno ni veliko možnosti za prodajo, vendar so se vodje že pojavili. Ne morete jih imenovati dovolj priljubljene. Razlog za to so visoki stroški. Toda udobje in udobje med čiščenjem sta vredni stroškov. V tem članku se bomo seznanili z najbolj živahnimi primeri vertikalnih sesalnikov pralnega tipa. Prav tako bomo podali kratek pregled značilnosti.

Vertikalni sesalniki: razvrstitev najboljših proizvajalcev

Vsak kupec pred nakupom gospodinjskih aparatov opozarja na to znamko. To je njegov ugled kot nekakšno zagotavljanje kakovosti. Seveda, nihče ni zavarovan zaradi napak v tovarni, vendar so proizvajalci s svetovnim ugledom te težave redki.


Po proučevanju velikega števila strokovnih mnenj in lastnikov se je razlikoval trio nespornih vodij.
 • Dyson. Angleška družba deluje od leta 1992. V njegovi tovarni je nastal prvi sesalnik, ki je lahko absorbiral zelo razpršen prah. Razvoj je prejel ne le nagrade, ampak tudi spoštovanje uporabnikov, tako da naprave hitro postala priljubljena.
 • Philips. Philipsov vertikalni sesalnik je visokotehnološka naprava. Podjetje izvaja inovativni razvoj. Prav ta pristop ga je pripeljal do vodilnih na trgu gospodinjskih aparatov. Mnogi kupci zaupajo brezhibnemu ugledu blagovne znamke. Naprave so oblikovanetako, da lahko maksimirajo človeško življenje.
 • Krausen. Datum ustanovitve - 1998 Glavni cilj osebja je bil, da bi sesalniki postali dostopni širšemu občinstvu. Izdelke predstavlja velik izbor. Vse naprave imajo visoko kakovostno montažo, visoko zanesljivost, široko funkcionalnost in enostavnost uporabe. S sodobnimi filtrirnimi tehnologijami se sesalniki popolnoma ukvarjajo z glavnimi nalogami (čiščenje prahu /umazanije, dezinfekcija zraka, vlaga itd.).
 • Krausen AQUA PLUS - čiščenje postaja užitek

  Ta model sesalnika deluje iz električnega omrežja. Dolžina kabla, ki meri šest metrov, je dovolj, da pridemo v stanovanja standardnega načrtovanja. Nekatere nevšečnosti je mogoče občutiti le v velikih sobah. Nositi napravo bo malo težko, saj je njena teža 65 kg. To dokazuje več kot en pregled. Sesalnik Krausen porabi 700 vatov med delovanjem. Izvaja dve vrsti čiščenja: mokro in suho. Prah, umazanija in druga onesnaževala se absorbirajo z zmogljivostjo 350 W. Njena ureditev ni predvidena. Proizvajalec kompleta ponuja močnostno krtačo, ki kakovostno očisti vse preproge. Prostornina zbiralnika prahu je dva litra. Opremljen je z vodnim filtrom. Če je potrebno, lahko sesalnik pobere tekočino.


  Višina ohišja je 110 cm. Ta parameter je optimiziran za ljudi s povprečno rastjo. Globina in širina (41 in 25 cm) omogočata enostavno iskanje prostorashranjevanje.
  Lindhaus LindWash 30 je ugotovitev za lastnike večjih stanovanj
  . Vertikalni sesalnik LindWash 30 porabi 1.170 vatov. Pri delu z električno krtačo doseže 250 vatov. Ta sesalnik pridobijo ljudje, ki živijo v velikih stanovanjih ali hišah. Spada v razred profesionalnih naprav. Krmilnik moči se nahaja na ohišju. Sesalnik je opremljen z dvema posodama. Prvi je namenjen zbiranju smeti, drugi pa za vodo. Njihova zmogljivost je enaka - 26 litrov. Vrsta hrane je vodilna. Zrak se očisti s filtri S razreda S. V kompletu je pet različnih šob. Dolžina kabla - 10 metrov.
  Lastniki so opredelili seznam prednosti. Vključuje merila, kot so odlična montaža, visoka kakovost in zanesljivost, lepa zasnova, dobra okretnost, priročno čiščenje zbiralnika prahu. Vendar pa obstajajo ocene, ki obravnavajo pomanjkljivosti. Večina pripomb se je slišala v primeru znatne teže, ki presega 10 kg.

  Hoover SSNV 1400011 sesalni vertikalni sesalnik za prah

  Ta model sesalnika se prodaja v srednji cenovni kategoriji. Tip - navpično. Na voljo sta tudi suho in parno čiščenje. Napajanje - iz 220 V električnega omrežja in akumulatorja. Baterija uporablja litij-ionsko baterijo. Za shranjevanje šob je posebno mesto na telesu. Naprava se pretvori v prenosno napravo. Uporablja se za čiščenje avtomobilov, oblazinjenje pohištva, površino miz. Navpični sesalnik za pranje ni lahek, celotna konstrukcija tehta 67 kg. Opremljenzbiralnik prahu s ciklonskim filtrom. Prostornina vsebnika - 700 ml. Na ohišju je prikazan indikator baterije. Povprečni čas je 20 minut. Oskrba s paro urejajo tri ravni. Aktiviranje pripravljenosti traja 30 sekund.

  Dyson Hard DC56 - prenosljivost, kompaktnost in preprostost

  Majhna naprava dimenzij 112 x 201 x 25 cm lahko varno imenujemo "kompaktni sesalnik za vertikalno čiščenje". Mnogi kupci ga imenujejo naprava prihodnosti. Tehta le 22 kg in bolje počisti kot nekateri veliki agregati. Takoj je treba opozoriti, da ni namenjen za dolgotrajno uporabo. Akumulator pri delu pri največji moči je le 6 minut, povprečna avtonomija obremenitve pa se poveča na 15 minut. Vlažno čiščenje se ne izvaja z vodo, temveč s posebnimi servietami. Na voljo so v več vrstah, na primer trde talne krpe - za linolej, ploščice za tla iz kamna ali kovine, lesene hranilne krpice vsebujejo impregnacijo z voskom in se uporabljajo za talne obloge iz naravnega lesa.

  Philips FC7088 za trdne površine

  Philips ponuja največjo paleto sesalnikov za vertikalno čiščenje. Razmislite o modelu, ki se uporablja samo za trdne površine. Naprava ne dovoljuje čiščenja preprog. Sesalnik je opremljen s posebno krtačo. Med delovanjem lahko izvaja 6700 vrt /min. Na telesu je posoda za polnjenje detergentov. V večini primerov je omrežje mogoče najtiOdobritev povratnih informacij o tem modelu. Nanašajo se na visoko sesalno moč, razpoložljivost posebne posode za vodo, odlično madžarsko kakovost. Lahko pa najdete tudi pripombe. Čeprav so veliko manjši, vendar to ni le odziv. Sesalnik Philips FC7088 ima eno pomembno pomanjkljivost. Gre za pomanjkanje mehanizma za nalaganje napajalnega kabla.

  Sorodne publikacije