Kako narediti brezplačen internet: nekaj preprostih nasvetov

Kot veste, morate za vse plačati. Povezovanje z internetom ali uporaba prometa ni nič drugače. Zato se zastavlja veliko vprašanj o tem, kako narediti brezplačen internet na vašem računalniku ali mobilni napravi. Obstaja več preprostih načinov za reševanje tega problema, o katerem bomo nadalje razpravljali. Vse se nanašajo izključno na brezžično povezljivost, saj takšne metode niso na voljo za žično povezavo (razen če seveda ne upoštevajo nezakonitih dejanj).


Kako narediti brezplačen internet: najlažja rešitev

Z razvojem brezžičnih tehnologij, po mnenju mnogih javnih ustanov, skupaj z glavnimi dejavnostmi, obiskovalcem nudimo brezplačen internet. Kako narediti povezavo v smislu neposredne uporabe omrežja VPN? Zato se preprosto povežite z njo, ker ste v območju delovanja.
Nekatere kavarne ali celo postaje podzemne železnice imajo odprte dostopne točke Wi-Fi, za katere vam pri povezovanju ni treba vnesti gesla. Če je povezava zaščitena, lahko praviloma dostopno geslo dobite pri skrbniku ali lastniku objekta.

V zvezi s tem so z mobilnimi napravami razmere videti preprostejše, ker ne boste šli v kavarno z prenosnim računalnikom vsakič, ko boste morali nekaj prenesti, gledati novice ali pošto? V vprašanju, kako narediti brezplačen internet za mobilno napravo, so lahko posebni programi zelo resni pomočniki, v katerih je popoln program.informacije o večini dostopnih točk po svetu (na primer na letališčih).
Obstaja še ena kategorija programov. Lahko iščejo omrežja v danem radiju. Tako lahko sami določite katero koli ustanovo, v katero želite vstopiti.

Istočasna uporaba ene dostopne točke

Po drugi strani pa je problem, kako ustvariti brezplačen internet, mogoče rešiti s pogajanji s sosedi, ki imajo brezžično dostopno točko (usmerjevalnik).


Če imate s svojimi sosedi zaupanja vredne ali prijateljske odnose, in samo preverite pošto, si oglejte novice ali se družite s prijatelji in znanci v družabni mreži, namesto da prenesete veliko informacij, ki jih lahko prenašate. povzroči znatno upočasnitev omrežja (zlasti pri uporabi torrent strežnikov z največjo hitrostjo prenosa), zakaj ne? Morda vam bodo dali geslo. V skrajnem primeru lahko preprosto delite stroške.

Povezovanje z distribucijo

Skoraj enak problem s tem, kako ustvariti brezplačen internet, se rešuje s privolitvijo v povezavo z obstoječo distribucijo, ki jo je mogoče aktivirati na računalniškem terminalu ali prenosnem računalniku in na mobilni napravi (pametni telefon ali tablični računalnik). )

Toda tisti, ki se bo ukvarjal z distribucijo, ga mora najprej konfigurirati na svoji napravi.

Kako narediti brezplačen internet na telefonu?

Z Wi-Fi povezljivostjo je vse jasno. Vendar pa obstajajo še nekatere druge metode, ki jih uporabniki pozabijo. Na primer, velikomobilni operaterji ponujajo tarife, ki na začetku predvidevajo uporabo določene količine internetnega prometa.
Za poimenovanje tega brezplačnega interneta je zelo samovoljno, vendar pri uporabi omrežij 3G /3G + /4G internet ne potrebuje dodatnega plačila, za razliko od povezave GPRS, ko se denar dvigne z računa.
Poleg tega je na trgu mobilnih komunikacij veliko zalog, prek katerih je mogoče vzpostaviti brezplačen internet. Toda tukaj je bistvo, da je veljavnost takšnih predlogov očitno omejena, poleg tega, da pričakujemo le delnice, je popolnoma neustrezno, ampak kot možnost se lahko uporabi.

Hekanje gesel in drugih nezakonitih dejanj

Nazadnje obstaja še ena rešitev problema, kako ustvariti brezplačen internet, vendar je videti bolj kot dvomljiv.
Najprej lahko poskusite prekiniti geslo omrežja Wi-Fi katerega koli ranga (za to uporabite specializirano programsko opremo v obliki programske opreme, kot je Airslax Wifi Password Hack ali sniffer). Drugič, nekateri obrtniki se zlahka povežejo z linijami na stikalnih ploščah v vhodih ali celo v nameščena vozlišča. Vsi ti ukrepi so nezakoniti in iz očitnih razlogov niso podrobno obravnavani.

Sklepna ugotovitev

Končno je treba še dodati, da je še vedno mogoče igrati v tako imenovanem "satelitskem ribolovu", če obstaja DVB-kartica in spremljevalna. Povezava se lahko izvede samo zato, ker satelit pošilja signal sprejemni napravi v razširjenem območju, namesto ozko usmerjenega žarka, tako da ga mnogi uporabljajo.takšne sheme. Po mnenju strokovnjakov pa je bolj zabavno kot popoln internet. Toda za brezžične povezave, ki temeljijo na Wi-Fi dostopnih rešitvah, lahko najdete precej veliko in za popolnoma različne računalniške in mobilne naprave. Najbolj preprosta in naravna bo povezovanje z omrežji na javnih mestih. Če sosedi ne bodo nasprotovali, lahko uporabite dostopno točko. Pri mobilnih operaterjih je najbolj ugodna povezava s paketom, v katerem je na začetku zagotovljen določen prost promet. V skrajnem primeru lahko prijatelja zaprosite za skupno rabo interneta, to je nastavitev distribucije iz računalnika ali mobilne naprave. Kršene metode hekanja ali nepooblaščene povezave z omrežjem nekoga drugega niso le nezakonite, temveč povzročajo tudi velike dvome z etičnega in moralnega vidika, zato je bolje, da se s tem ne ukvarjamo.

Sorodne publikacije