Dota 2: goljufa, funkcije igre

Dota 2 je multiplayer online bitka Arena Multiplayer multiplayer multiplayer multiplayer multiplayer online multiplayer multiplayer multiplayer online Battle Arena, ki združuje elemente strategije in igranje vlog. "Doto 2", ki se je pojavil v svetu leta 2013, je v nekaj letih osvojil ljubezen milijonov igralcev po vsem svetu. V tem članku bomo pogledali značilnosti igre, kot tudi veliko goljufij pred Doto 2.

Nekaj ​​zgodovine

Dota se je najprej pojavil v zelo priljubljeni seriji iger Warcraft III 2000: Reign of Chaos. To je bila navadna kartica, ki je vključevala način sodelovanja za štiri igralce, ki se borijo z neskončnimi valovi strašenj (nezadostni liki so pošasti, ki jih nadzoruje sistem in za katerega junak prejme nagrado za umor). Namen zemljevida je bil uničiti ključne strukture sovražnika. V nadaljevanju je ta kartica pridobila posebno priljubljenost od vseh UMS kartic na mreži Battle.net.


Dota je postopoma prerasla v samostojno samostojno igro z že precejšnjim številom oboževalcev in v nekaj letih so se v okviru te igre začeli izvajati različni turnirji z velikimi nagradnimi skladi. Leta 2009 so se začele pojavljati internetne govorice o Valvejevi želji, da ponovno začne z moralno zastarelim "DTO". Napoved Dota 2 je potekala jeseni 2010, tekma pa je bila predvidena za junij 2011. Uradno je izšla šele julija 2013, saj je že dolgo v testu beta. Zdaj se Dota 2 ukvarja tudi s kiberportom, kjer se ekipe profesionalnih igralcev iz vsega sveta tekmujejo na različnih prvenstvih in turnirjih. Najbolj obsežnaOd tega je tekmovanje The International, katerega organizator je letno podjetje Valve.

Značilnosti igranja

Glavni del igre Dota 2 se nanaša na razvoj značaja igralca. Ključna vloga Doti je v ekipni igri (žig). Ona je tista, ki odloča, kdo končno zmaga. Igralci so razdeljeni v dve ekipi, vsaka s petimi osebami. Prva ekipa - Radiant - svetla stran, druga temna - Dire. Med njimi so tri povezovalne linije, ti "koridorji". Ti koridorji se branijo z zaščitnimi strukturami, pa tudi z neskončnimi valovi znakov brez iger - lezenja.
Vsak igralec upravlja s svojim tako imenovanim junakom, ki se lahko razvije glede na njegove glavne značilnosti (inteligenca, moč, spretnost). Junak med igro dobi izkušnjo, da poveča svojo raven, zasluži zlato, za katero lahko kupi različne predmete, ga okrepi in da dodatne sposobnosti. Zlato je glavna valuta igre in jo lahko dobite za ubijanje sovražnih strašenj in junakov, pa tudi za majhno količino iz baze. Glavna naloga igralcev je uničiti glavno strukturo sovražnika. Ekipa, ki je bila prva, postane zmagovalec.

Oblikovne značilnosti

Pri razvoju nove Doti je bila to ena od glavnih zahtev - ohraniti vse ključne vidike prvotnega zemljevida z njihovim prenosom na motor Source. Na koncu so se igralci pojavili v novi igri z vsemi znanimi lastnostmi izvirnika, le v izboljšani obliki. Jason Hayes, skladatelj za 3. Wakeaparth, se je pridružil Valveuskupaj s Tim Larkynom zagotavljajo edinstven zvok za novo serijo "Pred". Tam so bili skoraj v celoti ohranjena imena likov, njihovih sposobnosti, predmetov, krajinskega oblikovanja in mnogih drugih podrobnosti prvotne zemljevidu, vendar vse to prenese na novega motorja je bila težka naloga.
Zdaj goljufati ukaze DOTA 2.

Opomba

Opozoriti je treba, da je goljufija ukazi prepovedani in ne delujejo normalno. Zasnovane so tako, da način, ki je sposobnost, da igrajo vse znake, preizkušanje učinkovitosti izbrane strategije, ali pa samo igral z igro preizkusiti. Če ste novi in ​​niso seznanjeni z "tothe", da bo ta način ukazov uporaba goljufija pospešijo proces. Vi ne boli, da razišče vsak znak in preizkusite vse taktike bitke. Seveda se ta način uporablja ne samo za začetnike, ampak tudi profesionalne igralce. Dejstvo, da je "DOT" vključuje veliko število kombinacij, ki ukrep mogoče preveriti le v praksi, in ustvariti ustrezne pogoje za to ni vedno mogoče. Torej, to je tisto, kar je bilo namenjeno način uporabe ukazov goljufija.

Aktiviranje

Za uporabo chitamy v DOTA 2, jih morate najprej aktivirati. V glavnem meniju, našli "Play". To se nahaja v spodnjem desnem kotu.
V naslednjem oknu, morate ustvariti lobi, ki jo izberite Ustvari Lobby (New avli).
meni čelo, ki jih je treba vključiti in goljufa. Da bi to naredili, pojdite na nastavitve.
Ti čaka na kljukiconasproti "Vključi kode".
Udarci so aktivirani in lahko začnete igro.

Free Dota 2 goljufa

Obstajata dve vrsti goljufij. Delite klepetalnice in klepete v konzoli Dota 2. Nekatere jih lahko uporabljate tam in tam, druge pa samo za konzolo. Če želite uporabiti katerega od bralcev, morate pritisniti tipko Enter, nato odpreti okno za klepet in tam napisati ukaz. Treba je opozoriti, da se vsi ukazi začnejo z znakom "-".
 • zlato "število"-je najbolj priljubljeno za vsako igro, vključno z goljufijo Dota 2 za denar. Omogoča vam, da dobite količino zlata, ki jo določite. Konzola: dota_give_gold »številka«.
 • lvlup "number"-poveča raven vašega junaka na tisto, ki ste jo določili. Povišati ga je mogoče le (najvišja stopnja 25). Konzola: dota_hero_level "number".
 • točka "item name"-vaš junak prejme postavko, ki ste jo določili. Konzola: dota_create_item »ime predmeta«.
 • osvežitev-Ta ukaz nadaljuje vse spretnosti in v celoti obnavlja zdravje in mano vaših junakov. Konzola: dota_hero_refresh.
 • wtf-razbremeni prekomerno polnjenje vseh zmožnosti in subjektov, kar jim omogoča, da se uporabljajo skoraj v trenutku. Konzola: dota_ability_debug_enable.
 • Odkleni-prekliče prejšnji ukaz za goljufije. Konzola: dota_ability_debug_disable.
 • respawn-vaš junak oživlja pri vodnjaku, ne glede na to, ali je mrtev ali živ. Konzola: dota_hero_respawn.
 • Začetna igra-vam omogoča, da odstranite časovnik na začetku igre. Konzola: dota_start_game.
 • createhero "znak ime", createhero "znak ime" sovražnik, createhero "znak ime" nevtralno - ti ukazivam omogočajo, da ustvarite določen junak /enoto /strukturo pod vašim nadzorom na mestu kazalca. Aditivna sovražna enota ustvarja sovražniško enoto in nevtralno-unijo (v tem primeru je nemogoče nadzorovati). Konzola: dota_create_unit "ime znaka" ali "nevtralno ali sovražno".
 • levelbots "number"-Ta ukaz daje vsem robotom na karti raven, ki ste jo določili. Konzola: dota_bot_give_level "number".
 • givebots "subject"-daje vsem robotom na zemljevidu postavko, ki ste jo določili. Konzola: dota_bot_give_item »element«.
 • allvision-omogoča ogled vseh predmetov in znakov, vključno s sovražnimi. Konzola: dota_all_vision_enable.
 • ​​
 • normalvision-prekliče prejšnji ukaz za goljufije. Konzola: dota_all_vision_disable.
 • spawncreeps-nasilno povzročajo val strašenj. Konzola: dota_spawn_creeps.
 • disablecreepspawn-izklopi samodejni pojav lezenja na črtah. Konzola: dota_creeps_no_spawning_disable.
 • omogoči snemanje-prekliče prejšnji ukaz za goljufije. Konzola: dota_creeps_no_spawning_enable.
 • Zasebni VIP triki za Dota 2

  Obstajajo brezplačni klepeti z odprtim dostopom, ki jih lahko uporabi vsak igralec. Obstajajo tudi plačani goljufije za Dota 2. Kaj predstavljajo? VIP-goljufije so posebni programi, ki jih z nakupom in namestitvijo uporabnik dobi več pomembnih prednosti pred drugimi igralci. Na primer, boste imeli priložnost videti vse informacije o nasprotniku, vključno s sposobnostmi ohladitve, količino zdravja in mano.

  Vendar pa je uporaba takšnih programov goljufij povezana z velikim tveganjem. Najprej, vse te vrste goljufanjaprepovedali uradni razvijalci iger. Za njihovo uporabo lahko dobite začasno prepoved ali izgubite račun za igro. Drugič, z vse večjo priljubljenost Dota 2 na internetu, obstaja veliko scammers, ki ponujajo za nakup posebnih goljufije, zaradi česar igralec "nikoli ne bo izvedel grenkobo poraz. Vendar po plačilu denarja ne dobi ničesar v zameno. In tretjič, uporaba programov tretjih oseb, ki olajšujejo igro, ovira samorazvoj igralca in izboljšuje njegove sposobnosti v igri. Zanimanje za to bo hitro izginilo. Zato je treba razmisliti o uporabi takšnih programov za goljufije in o tem, ali je to potrebno

  Sorodne publikacije