Kako priti do Tanarija za zavezništvo in Horde

Vprašanje, kako priti do Tanarisa, postaja težka naloga za vse igralce 45. stopnje igre World of Warcraft. Tam je intenzivno črpanje do 50. mesta junaka. Na to območje lahko vstopite na več načinov, vendar o tem ne vedo vsi uporabniki. Bolje je poznati vsakega od njih, ker ni znano, kam potovati.

Vesolje igre

World of Warcraft je resnično ogromen, saj ni nič za ljudi, ki živijo svoje drugo življenje. Med igranjem, kako priti do Tanarisa je le ena od sto podobnih nalog. , veliko območje s svojo naravo in zgodovino, vsaka naloga pripoveduje o usodi osebnosti, pomaga bolje razumeti vesolje. ali grožnje Azerotha ali bitke na spornih lokacijah z drugimi igralci.Tanaris, Stormwind in Orgrimmar

Da bi razumeli, kako priti do Tanarija brez nepotrebnih težav, morate poznati osnovne informacije o lokacijah in glavnih mestih frakcije. To območje se nahaja na celinu Kalimdor na svetu Azeroth. Izgleda kot puščava, ki je blizu morja. Edino naseljeno mesto je Pribambask, kjer podjetniški goblini vodijo svoje poslovanje. V istem naselju je tudi arena, ki vam omogoča veliko izkušenj pri prenosu. Zato je Tanaris ključelement za katerega koli uporabnika. Najpogosteje se uporabniki trudijo priti iz prestolnic frakcije - Stormwind in Orgrimmar. Prva se nahaja na kopnem vzhodnega kraljestva, od tod je pot daleč. Drugo mesto se nahaja na več lokacijah nad koordinatami, zato igralci Horde nimajo težav pri vstopanju v Tanaris. Obe mesti sta znani po svoji dolgi zgodovini, velikem preporodu igralcev in NPS ter potrebni infrastrukturi. Zato uporabniki načrtujejo vse racije ali bojišča.Načini potovanja za Horde

Takoj opazite, da se večina hordskih dirk črpa na ozemlju Kalimdorja, tako da bo na poti zaželena puščavska lokacija. Če pa je bilo vprašanje, kako priti do Tanarisa z Orgrimmarjem, potem zanj obstaja več rešitev. Na prvem mestu lahko preprosto uporabite transportno omrežje in v 5-7 minutah že ste na cilju. Da bi zmanjšali čakalni čas na cesti, lahko najprej uporabite teleport v Uldum (sosednja lokacija). Portali se nahajajo na hribu v severnem delu Orgrimmarja. Iz Ulduma je že možno priti do Tanarisa tako na tleh kot v zraku na lastni jahalni živali. Poleg Pribambaske so na območju lokacije majhne točke naselitve peščenih vozičkov. Prav tako lahko ponudijo igralcu različne misije in predmete za prodajo.

Potovanje po zavezništvu

Iz Orientalskega kraljestva se za hitri dostop do Tanarisa šteje portal Uldum.Od tam lahko letite do cilja, ki najpogosteje postane Pribambask ali ječo pod jamah ur. Če igrate na dodatek King Lice (potem portali bodo odsotni in gibanje bo postalo bolj zapleteno. V tem primeru, najbolj pravi način se šteje skozi Trench valley. Pirate Bay: Vzemite ladjo in se odpravite v Cape Town, od koder boste morali leteti ali teči skozi tisoče igel naravnost v Tanaris.Ta pot ni priročna, vendar zanimivosti lokacije in arene porabi igralec.

Sorodne publikacije