Binarna datoteka SU zahteva posodobitev: kaj storiti?

Razširjena distribucija programske platforme Android, ki jo nadzira veliko število različnih naprav - pametni telefoni, tablični računalniki, multimedijski predvajalniki itd., Je privedla do nastanka velikega števila aplikacij, ki so dodatne komponente, ki razširjajo funkcionalnost osnovnega OS.

Prilagajanje

Vsi uporabniki, ki ne želijo trpeti z nekaterimi omejenimi "Android", ki jih nalagajo izdelovalci naprav, se sklicujejo na tako imenovano prilagoditev - spremembo posameznih komponent operacijskega sistema ali razširitev njegovih zmogljivosti z uporabo dodatnih programskih paketov.


Rut-right

Za resne manipulacije s programsko opremo Android-naprav potrebuje uporabnik privilegije kot tudi programsko opremo, ki omogoča upravljanje root pravic. Eden od najbolj priljubljenih superuser korenskih rešitev za upravljanje je aplikacija SuperSU. Treba je omeniti, da uporabnost popolnoma opravlja svojo funkcionalnost, vendar včasih povzroča težave, najpogostejši od katerih je nezmožnost posodabljanja binarne datoteke SU. Poglejmo natančneje aplikacijo in poskusimo tudi razumeti: če binarna datoteka SU zahteva posodobitev, kaj bi bilo treba storiti v tem primeru?

Program SuperSU

Aplikacija SuperSU se lahko samodejno pojavi v uporabnikovem računalniku po postopku za pridobitev korenskih pravic. Poleg tega mnogi razvijalci prilagojenih firmwares že svoje odločitvenameščen SuperSU Če so prejete korenske pravice in ni aplikacije za njihovo upravljanje, lahko prenesete in namestite SuperSU s trga Google Play.
Posodobitve SuperSU

Ne glede na to, kako je bil prejet in nameščen SuperSU, v večini primerov uporabnik prejme sporočilo: "Binarno datoteko SU je treba posodobiti." Program lahko še naprej pogosto uporabljate brez posodabljanja. Vendar pa je še vedno zaželeno slediti priporočilom razvijalca in slediti postopkom, v skladu z nasveti programa, ko je binarna datoteka SU potrebna posodobitev. To je enostavno za izvedbo potrebnih dejanj, samo kliknite na gumb "Posodobi" in izberite ustrezen način posodobitve.

Obstajajo težave

Zdi se, da pri uporabi tega programa za upravljanje korenskih uporabniških pravic ne bi smelo biti težko. Kaj bi lahko bilo preprostejše: ko je treba nadgraditi binarno datoteko SU, jo posodobite v treh preprostih korakih in še naprej uživajte v vseh prednostih, ki omogočajo popoln dostop do dela programske opreme. Vendar, kot v mnogih primerih z drugimi aplikacijami, nemoteno delovanje SuperSU na žalost ni zagotovljeno. Zelo pogosto se pojavi naslednja situacija. Ko uporabnik prejme sporočilo iz programa "SU datoteka potrebuje posodobitev", poskuša slediti pozivom na zaslonu. Postopek ni vedno uspešen. Pogosto se po zagonu naprave pojavi sporočilo o napaki: "Binarno datoteko SU je treba posodobiti, namestitev ni uspela." Kako bitiv tem primeru?

Reševanje težav

Obstaja več načinov za preprečevanje zgornje napake. Najprej morate upoštevati, da bi bilo treba SuperSU namestiti na čisti sistem, ki ni zamašen z "drugimi aplikacijami, še posebej v našem primeru, tistimi, ki nadzorujejo privilegije superuporabnikov. /ali obstajajo druge napake, rešitev je lahko ponastavitev naprave na tovarniške nastavitve in ponovitev postopka za pridobitev korenskih pravic, pa tudi ponovno namestitev SuperSU.
Drugič, uporabnik mora upoštevati, da je med postopkom nadgradnje pozorna in pomanjkljiva. Ko prejmete sporočilo, da je treba posodobiti binarno datoteko SU, jo morate najprej obnoviti v običajnem načinu. Hkrati pa ne smemo pozabiti na nujnost povezave Wi-Fi na napravi (povezava v mobilnem omrežju v tem primeru ni primerna). To pomeni, da morate po tem, ko ste pritisnili gumb »Osveži« v oknu programa SuperSU, izbrati »Normal«. Nato počakajte na prenos potrebnih podatkov iz globalnega omrežja in konec manipulacije s samo aplikacijo in po - izhod iz SuperSU in ponovno zaženite napravo. V primeru, da prejšnje metode niso dale rezultata in so že napolnile oscilacijo binarne datoteke SU, je potrebno spet posodobiti, se bo morala zateči k načinu namestitve /ponovne namestitve SuperSU prek spremenjenega "Android" -napisnika. Najpogosteje uporabljen TWRP -ali CWM obnovitev. Če želite trajno pozabiti na težave s SuperSU, prenesemo paket zip iz spleta, ki vsebuje programske datoteke, in prejeto datoteko namestimo s pomočjo obnovitve po meri. Taka kardinalna metoda reševanja vprašanja v večini primerov pomaga.
Če zgornje metode ne rešijo problema SuperSU, mora uporabnik razmisliti o namestitvi datotek vdelane programske opreme in /ali njihovih komponent naprave Android. Zelo pogosto vzrok za številne težave so neprimerne ali poškodovane datoteke, zlasti če so bile prejete iz nezanesljivih virov.

Sorodne publikacije