Kako narediti "Vordi" "ostružke": navodila korak za korakom

S pristopom seje in izpiti študentje iščejo načine za pisanje testnega dela na najvišji možni rezultat. Ampak včasih je nemogoče zapomniti vsa izpitna vprašanja, preveč informacij. Obstajajo še drugi predmeti, ki ne vplivajo na posebnost, niso obvezni. Toda učitelji še vedno zahtevajo veliko. Ni dovolj časa za vse. V pomoč učencem pomaga star in dobro preizkušen pomočnik - goljufija.

Kako narediti "Spurs" v Vardo?

Kakovostno izvedene jaslice - ena od priložnosti za dobro opravljanje izpita. Nekdo jih ne uporablja, vendar jih še vedno pripravlja. Po mnenju študentov dajejo zagotovila.


Ampak pisati iz roke kilometrov besedila - predolgo. Uporabite urejevalnik besedil veliko hitreje in vse odgovore natisnite na nekaj minut v nekaj minutah. Vendar pa uporaba standardnega oblikovanja besedila ni možnost. Skrivanje listov formata A4 je dovolj težko, vendar ga ni mogoče pridobiti med testom. Priljubljen urejevalnik študentom ne skrbi, kako narediti "ostruge" v Vardo. V nekaj preprostih korakih lahko jaslice preprosto naredite smiselno in kompaktno.

Spreminjanje postavitve strani

Pri ustvarjanju listov za goljufije je glavna naloga, da na majhen kos papirja postavite čim več besedila. Za začetek morate razdeliti list v "Vordi" v majhne stolpce, ki jih boste lahko natisnili in odrezali.skriti v žepu ali rokavu.


Če želite spremeniti postavitev strani, morate iti v meni Layout in klikniti vrstico "Columns". V spustnem meniju izberite »Drugo«. V polje vpišite:
 • Število stolpcev je šest.
 • Separator - Vključi.
 • Širina kolone je 299 centimetrov.
 • Razmik je 01 centimetrov.
 • Stolpci enake širine - aktivirajo.
 • Po nastavitvi morate klikniti na gumb "OK". Spremembe bodo začele veljati, pismo bo razdeljeno na šest enakih stolpcev, ki jih morate vnesti zahtevano besedilo.

  Oblikovanje besedila v "Vardo"

  Prvi korak v taki nalogi, kot v "Vordi", "ostrugi", je ostal. Stran je razmejena, ostaja besedilo. Če ne spremenite oblikovanja besedila, bo odgovor na vprašanje zavzel preveč prostora. In robovi na listu so preveliki. Preden spremenite pisavo in velikost, morate delati s samim besedilom. Bolje je odstraniti slike in prazne vrstice - zasedajo le dragocen prostor na listu. Umetnost, kako narediti "Vordi" "ostruge", je v tem, da iz "lista" besedila ločimo glavno stvar.
  Ko je bilo vse odstranjeno, je čas, da spremenite polja. To storite tako, da v meniju "format" izberete "Polja" - "Polja po meri". V okno, da dajo na vse točke vrednost je - 02 centimetrov.
  Opozoriti je treba, da tiskanje lahko povzroči opozorilo, da so polja zunaj območja tiskanja. Opozoriti na to ni vredno sodobnostitiskalniki ne delujejo na podlagi podatkov polja. Po tem koraku, razumeti, kako "pljuvati" v "Vordi", preprosto. Vizualno lahko vidite, da se besedilo nahaja drugače. Naslednja točka za rešitev problema "Kako" Vordi ", da bi ostruge" - sprememba pisave pisave. Za začetek morate označiti celotno besedilo. To lahko storite s pritiskom na Ctrl + A. Ena izmed najbolj berljivih pisav je Arial. Vendar vam ni treba izbrati. Vse je odvisno od individualnih posebnosti vizije študenta. Nato zamenjajte nabodalo. Velikost pisave se lahko razlikuje od 3 do 6. Podatke boste morali vnesti ročno. Če želite izvedeti, kako majhno je lahko besedilo, natisnite le nekaj odstavkov različnih velikosti.

  Časovni intervali, odstavki, seznami v goljufivih listih

  In nazadnje - spreminjanje intervala med vrsticami. Ko je celotno besedilo označeno, morate iti v glavni meni in izbrati "Intervali". Iz seznama vrednosti izberite 10. To lahko dokončate z delom o tem, kako narediti "ostruge" v Vordi 2010. Iz besedila je bolje odstraniti vse odstavke. Enako velja za sezname, pustiti morate samo tiste, ki imajo določeno vrednost.
  Za bolj priročno iskanje med temi goljufijami med izpitom priporočamo, da natisnete ime izdaje in ga izberete, preden začnete odgovor. Uporabite podčrtaj (Ctrl + U) ali krepko (Ctrl + Y). Prav tako lahko poudarite glavne zamisli ali izraze v samem besedilu. Izpit traja le nekaj sekund, da zgrabi glavno stvar in prenese vse na testno delo.

  Tiskanje in uporaba dokončane jaslice

  Kadar ni težav, kako narediti majhne "ostruge" v "Vardo", ostane samo natisniti prejeti dokument. Za začetek je priporočljivo preizkusiti tiskanje enega lista, da vidite, kako bo besedilo padlo na list. Nastale goljufije so najbolje umeščene v "harmoniko". Potem, po 5-10 vprašanjih, postavite goljufije na žepih. Če so otroške posteljice skrite s številkami, je najbolje, da vnaprej natisnete listo vprašanj, da ne boste izgubljali časa pri iskanju.

  Sorodne publikacije