Vrhunski televizorji za igralne konzole: ocene, specifikacije, modeli in pregledi

Število igralnih konzol, ki se prodajajo po vsem svetu, je preprosto impresivno. V zadnjem mesecu (december 2016) je model PlayStation 4 prodal do 4 milijone izvodov, prodaja Xboxa pa je presegla 2 milijona, zanimanje družbe za takšne naprave za zabavo pa se povečuje vsak mesec, saj se starost uporabnikov zelo razlikuje. širok razpon - od 5 do 40 let.

Pred dvajsetimi leti so mnogi pobegnili iz šole v dom, kjer so čakali igralno konzolo na televiziji Dandy, kar je povzročilo nastanek tega segmenta. Danes so možnosti takšnih pripomočkov precej napredovale, vendar je načelo dela ostalo enako: oseba, igralna palica in TV. O zadnjem in o tem bomo razpravljali v tem članku.

Kaj iščemo?

Televizijski sprejemniki za igralne konzole niso le nekateri od običajnih naprav, ki jih uporabljamo vsak dan - to so resne naprave, ki se razlikujejo od svojih povprečnih kolegov z nekaj obveznimi značilnostmi. Zahteve današnjih igralcev so približno naslednje: 4K overclocking, HDR resolucija tudi s skaliranjem, visokim dinamičnim obsegom, podporo za večfiltriranje barv in naravno nizkim pingom (video zakasnitev). Lahko, seveda, igrajo na skromnem zaslonu, potem pa zakaj kupiti drage igralne konzole za TV, cena, ki presega 30 tisoč rubljev? Zato, da bi videli svet igre, kot ga je predlagal razvijalec, določite seznam najboljpametni televizorji, ki izpolnjujejo vse zahteve igralcev. Takoj upoštevajte, da imajo vsi spodaj opisani modeli odlično sinergijo z današnjimi pripomočki, to pomeni, da pomeni moderne igralne konzole za televizor.

Kako izbrati in kaj kupiti, je odvisno izključno od vaših finančnih zmožnosti, saj obstaja dokaj preprosto načelo - dražje, tem bolje. Glede na kakovost modelov se vsi anketiranci iz ocene razlikujejo po izjemni zbirki in imajo napreden funkcionalnost. Najbolje ocenjene konzole Televizorji:
 • Samsung KS9000 SUHD.
 • LG OLED B6.
 • Sony XD80 HDR.
 • Panasonic TX-42AS600.
 • Toshiba 32D3454DB.
 • Razmislite o treh voditeljih podrobneje.

  Samsung KS9000 SUHD

  Samsung KS9000 Series je odlična izbira za igralne konzole, ki združujejo optimalno ceno in kakovost slike s postavitvami, ki omogočajo HDR. Če imate raje bolj eksotične različice, bodite pozorni na ukrivljeno sestro - KS9500.
  Ena od glavnih prednosti modela je minimalna zakasnitev signala, to je nizka ping. Devay se popolnoma spopade z dinamičnimi prizori na zaslonu, kar v veliki meri prispeva k pogostosti posodabljanja izvornega načina (15 ms /6666 Hz). Uporaba na tem modelu igralnih konzol na televiziji za otroke na proračunski ravni nima smisla, ker preprosto ne boste razkrili celotnega potenciala naprave. Najboljša možnost tukaj so "PlayStation" in "Xbox" zadnje generacije.

  Značilnosti modela

  ČeZa primerjavo naprave s skupno maso 4K modelov tega segmenta LCD, bomo videli, da imajo televizorji za serijo igralnih konzol KS9000 boljše barve in nivoje bele in črne barve. Poleg tega je najvišja kakovost slike na voljo tudi, če uporabljate konzolo SDR ali zunanjo video kartico vašega osebnega računalnika. Prav tako je vredno omeniti, da model popolnoma vizualizira HD-prekrivanje iz katerega koli vira, da ne bi uporabljali igralne konzole za televizor. Cena modela je še en pomemben argument za nakup, saj je naprava po vrednosti in donosnosti dobro uravnotežena. Konkurenčne naprave segmenta, ob prisotnosti podobnih značilnosti, se prodajajo po bolj gostih cenah. Po drugi strani pa se serija KS9000 težko imenuje poceni, saj je diagonala 55 "več kot 100 tisoč rubljev." sorazmerno nizko ceno in dejstvo, da so v napravo vgrajene praktično vse konzole ("PlayStation" in "Xbox", kot tudi otroške igralne konzole za otroke). z modelom

  LG OLED B6

  Skromna igralna konzola za otroke ni posebej zahtevna, ne potrebujejo visokega dinamičnega razpona (HDR) in posebne obdelave barv. tip naprave OLED B6 na skromnih konzolah -samo zapravljanje denarja.
  Če želite v celoti raziskati potencial modela, potrebujete ustrezno (premium razred) igralno konzolo za televizor. Kako izbrati to konzolo? To je zelo preprosto. Lahko greste, kar se imenuje "nasprotno: praktično vsi proizvajalci televizorjev takšnega načrta v navodilih za uporabo poudarjajo seznam igralnih konzol, ki so popolnoma primerne za ta model. OLED serija B6 podjetja LG, kjer so seznami predvajanja 4 ", RECEIVE ONE in Wii U. Zdaj posebno pozornost posvetite trgovini in pred priključitvijo igralne konzole na televizor ne napišete ničesar navodil za uporabo.
  Na vseh zgoraj omenjenih OLED konzolah TV B6 zagotavlja praktičnoSkalabilnost vsebin 4K (appleing), popolnoma obvladuje vse dinamične prizore in ima izjemno hitrost obdelave slik (01 sec).

  Značilnosti modela

  Poleg tega se model lahko uporablja kot monitor za osebni računalnik in brez Dejavnik podpira vsa znana dovoljenja za obliko z drugačno hitrostjo sličic
  .
  Kljub vsem prednostim modela, nekateri uporabniki v svojih odgovorih kritizirajo nekaj trenutkov, ki lahko prestrašijo potencialne kupce. Prvič, to je cena, kjer za "skromen" 55-palčni model bo moral dati skoraj 200 tisoč rubljev. In drugič, tehnologija OLED je vedno imela veliko zamudo pri vhodnem signalu, zato bodite pripravljeni na ping 40-45 ms (milisekund). Seveda takozamude ne moremo imenovati kritične, vendar bodo nekateri uporabniki verjetno raje kaj iskali. Približna cena - od 200 do 900 tisoč rubljev, odvisno od diagonale zaslona.

  Sony XD80 HDR

  Sony Xbox 360 serija TV konzol je bolj namenjena svojim uporabnikom v smislu vrednosti. Glede na zgoraj navedene modele, ta naprava izgleda veliko bolj dostopna. Televizor podpira visoko dinamično območje z 10-bitno barvo. Za model je bila značilna razširjena barvna shema in odlični indikatorji na črni ravni.
  Poleg sofisticiranih slik ima naprava dostojno svetlost in enostavno obdeluje dinamične prizore, na zaslonu pa se ne pojavi nekaj zamegljenosti, razen če seveda v nastavitvah, ki jih niste vključili, učinek Blur.

  Funkcionalnost

  Funkcija skaliranja na konzoli in osebnih platformah deluje odlično, slika 4K pa se lahko aktivira takoj, ko je to všeč. Pomembno je tudi opozoriti, da je zakasnitev signala v modelu samo 33 ms, pri delu s sliko pri 1080r in 34 ms pri 4K prelivu. Poleg tega ima TV posebno funkcijo za igralne konzole - Game Mode, kjer so vse nastavitve posebej izostrene pod dinamiko in minimalno ping.
  Model se dobro počuti v povezovanju z osebnim računalnikom, ki podpira vsa dovoljenja za njegov format in spreminjanje hitrosti slikanja. Na splošno, glede na povratne informacije uporabnikov, je XD80 izšel zelo uspešno: dobre lastnosti zaslona, ​​minimalen ping za napravetak razred, odlična zaloga svetlosti in kontrasta, kot tudi dostopna cena. Ocenjeni stroški - od 60 tisoč rubljev.

  Če povzamemo

  Pri izbiri televizije za igralno konzolo je treba najprej paziti na zakasnitev vhodnega signala, to je na ping. Za razliko od vseh vrtincev, ki jih model lahko poseduje, včasih celo sploh ni, ping je glavni parameter in mora biti čim nižji. Za pogon 4K je idealna možnost zamuda 30 ms. Če želite tehnologijo OLED, bodite pripravljeni na ping pri 50 ali celo 60 ms. Za nekatere igralce je ta številka lahko previsoka, zato ne bodite preveč leni, da bi razkrili navodila za uporabo in jih previdno preučili. Poleg tega nekateri proizvajalci opremijo svoje naprave s posebnimi igralnimi načini, kjer je zamuda signala bistveno manjša. Takšne tehnologije so široko uporabljali blagovni znamki Samsung in Sony, zato so tudi modeli OLED lahko zelo primerni za dinamične igre.

  Sorodne publikacije