Najboljši pametni telefon brez fotoaparata: pregled modelov

Nekateri potrošniki stopijo v stupor v določenem razredu telefonov, ki spadajo v kategorijo pametnih telefonov. To so naprave, ki nimajo kamere. Do danes je težko predstavljati napravo, ki ni prejela matrike, vendar obstajajo resni razlogi za takšne odločitve. Ti pametni telefoni so narejeni za ljudi, ki delajo v strogi zaupnosti, kjer je kamera prepovedana, vendar je potreben dostop do katere koli socialne mreže. omrežij in pošte. V članku si poglejmo znane telefone brez optike.

iNo 2

iNo 2 je pametni telefon Android brez fotoaparata. Ta proizvajalec je med redkimi, ki so sprejeli sprostitev telefonov brez optike. Naprava ni tako poceni - prodaja se začne pri 260 $. Dimenzije telefona so normalne - 12,5 x 6,5 x 0,7 cm.


Deveji imajo lep zaslon s 4,3 palca. Procesor optimalno deluje na 4 jedrih, od katerih vsak teče na frekvenci 1,3 GHz. Vgrajeni pomnilnik je 8 GB, operacijski sistem pa samo 1 GB. Baterija ima zmogljivost 1500 mAh.

iNo Scout 2

Še en pametni telefon brez fotoaparata na Androidu - iNo Scout 2. Stabilno deluje v operacijskem sistemu 4.4. Ta telefon se prodaja za približno 300 $. Naprava je dobila zelo zmogljive funkcije, ki lahko tekmujejo z mnogimi optičnimi pametnimi telefoni. Kaj je na pomnilniški kartici, potem je 16 GB vgrajenega (možno je povečati s pomočjo zunanjih medijev) in 1 GB operativnega. Baterija je močnejša od prve - 2800 mAh. Zaslon ima premer 4 palcev. Procesor deluje pri 4jedra, katerih frekvenca je 1,3 GHz.


Phicomm i600nc

Ta pametni telefon brez fotoaparata je "ideja" kitajskega proizvajalca. Za prodajo po nizki ceni - približno 140 $. Deluje na operacijskem sistemu Android. Zaslon zaslona ima diagonalo 4,3 palca. Procesor deluje na dveh jedrih, od katerih vsako pospeši do 1,2 GHz. RAM je zelo majhen - samo 512 MB vgrajenega, tudi ne bo dolgo navdušeno, saj je 4 GB. Po želji lahko razširite tudi do 32 GB. Naprava tehta 150 funtov

BlackBerry Bold 9930

V letu 2011 je bil izdan pametni telefon brez fotoaparata. Malo prej je prišlo do sprostitve iste naprave, samo z matrico. Paket je standarden in se ne razlikuje od tistega, ki spremlja vse telefone s takšno tipkovnico. Naprava tehta le 130 g. Zaslon telefona je 2,8 cm. Enojedrni procesor. RAM je bil 768 MB in vgrajen 8 GB. Baterija ni zelo zmogljiva, njena zmogljivost je 1230 MAG.

Nokia 207

Naslednji pametni telefon brez fotoaparata ima fizično tipkovnico. Telefon podpira omrežja 3G. Le nekaj funkcij omogoča, da to napravo pokličete kot pametni telefon. Mnogi potrošniki ne mislijo tako. Telefon ima 2,4-palčni zaslon. RAM je bil 64 MB in notranji 256 MB. Če imate željo, jo lahko z uporabo pomnilniške kartice vedno povečate na 32 GB. Baterija ima kapaciteto 1020 mAh. Teža naprave - 91 str.

ZTE S3003

Še en pametni telefon brez fotoaparata. Težko si je predstavljati večnamensko napravo, ki nima optične matrike. Zasnova telefona je precej dobra. Naprava ima 1 GBRAM in vgrajeni 8 GB. Naprava je podjetje v državni lasti, zato ni smiselno zahtevati, da je preveč dobra. Na podlagi mnenj potrošnikov, deluje hitro, zdrži težke igre in ne visi.

Sorodne publikacije