Asus F3J Notebook: Specifikacije

Serija prenosnih računalnikov F3 znane blagovne znamke "Asus" je bila zasnovana tako, da popolnoma nadomesti trg v neuspešnem modelu A6. V tem primeru se ne samo specifikacije prenosnega računalnika Asus F3J, temveč tudi ergonomski videz, soočajo s temeljnimi spremembami. Na splošno imamo dobro delo pri napakah. Takoj je treba pojasniti, da je serija F3 postavljena s strani proizvajalca kot multimedija, zato je za igralce bolje, da hodijo mimo drug drugega. Poleg tega izkušnje v napravi niso velike: prvi stroji so se začeli pojavljati na trgu pred več kot 10 leti. Torej vam predstavljamo pregled prenosnega računalnika Asus F3J. Značilnosti, pregledi laptop, njegove prednosti in slabosti, kot tudi smotrnost nakupa bodo obravnavani v našem članku. V skladu z blagovno znamko, naprava ni več na voljo, in kljub temu laptop pojavil nekajkrat v zadnjih nekaj letih na tekočem traku. Iskanje novih modelov na policah priljubljenih distributerjev je skoraj nemogoče in se moramo osredotočiti na bolj specifična področja, kot so Ali, Ebay, Avito ali NIX. Funkcije Asus F3J še zdaleč niso impresivne, zato model večinoma zahtevajo ugledni ljubitelji blagovnih znamk ali tisti, ki želijo prihraniti denar.


Paket

Naprava je na voljo v preprosti in dokaj veliki škatli iz navadnega kartona. Takšne zasnove ni in praktično je edina stvar, ki govori o vsebini, majhna nalepka, ki prikazuje ime in kratke značilnosti prenosnega računalnika Asus F3J. Znotraj lahko vidite še enoškatla z napravo in nosilno torbo za blagovno znamko.
Vsebina paketa:
 • Prenosni računalnik Asus F3J;
 • značilnosti, navodila in druge informacije v eni veliki knjigi;
 • kabel za povezavo modema;
 • gonilnik in za prilagoditev naprave operacijskemu sistemu "Vetrovi";
 • polnilna baterija;
 • napajanje;
 • adapter za S-Video in koaksialni;
 • USB vmesnik miške;
 • serviete;
 • garancijska kartica.
 • Paket je klasičen in napravo lahko uporabite "iz škatle". Sodeč po povratnih informacijah, je uporabniku še posebej všeč zelo dobra blagovna znamka. Da bi jo poimenovali stilsko ali celo lepo, se ne vrača, vendar kaže, da je izdelan iz visokokakovostnih materialov in vsega, kar je obremenjeno z ergonomijo. Torej ne bo težav s prenosom prenosnika.


  Videz

  Če pogledamo značilnosti oblikovanja Asus F3J in njegove prevleke, lahko model imenujemo stroga in konzervativna. Tukaj imamo neke vrste tehnokratsko oblikovanje. Na obodu naprave je obkrožen s srebrnim vstavkom, ki še dodatno poveča videz nekaj trdnih točk.
  Material primera ni pomemben in ni odprtih sijajnih delov. Zato se prstni odtisi, prah in drugi modeli umazanije zbirajo najmanj. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, nimajo nobenih trditev glede kakovosti izdelave. Oblikovne značilnosti Asus F3J odpravljajo škripanja, vrzeli, zaostanke in druge slabosti, zato na to točko ni vprašanj.

  Vmesniki

  Razporeditev vmesnikov je v primerjavi s sodobnimi modeli nekoliko nenavadna, vendar jih je mogoče enostavno sprejeti. Na koncu sprednjega dela je gumb za odpiranje prenosnika, vhod za mikrofon, izhod za slušalke in malo v desno - čitalnik kartic.
  Na levi strani je optični pogon, rešetka za odstranjevanje zraka in ključavnica Kensington. Na desni strani lahko vidite staro vrata Express Card, par USB vmesnikov, IEEE vrata (1394), kompozitni video izhod, DVI-D priključek, analogni VGA in dvojno linijo RJ-45/11. Zadnji del prenosnika je namenjen napajanju in še enemu paru USB vrat.

  Zaslon

  V Asusu F3J značilnosti matrike niso najbolj impresivne, vendar so bile v tem času upoštevane kot norma in so bile ocenjene nekoliko nad srednjim segmentom. 154-palčni zaslon deluje pri popolnoma sprejemljivi ločljivosti - 1280 x 800 slikovnih pik.
  Ker takšna pixelation tukaj ni vidna, če pa izgledate dobro, lahko vidite nekaj točk. Vendar pa se pisave ne zdijo krhke in celotna vizualizacija ne trpi zaradi majhnega over-the-counter. Uporabniki v svojih ocenah se pritožujejo predvsem zaradi sijajnega pokrova zaslona. V sobi ali v temi ni težav. Toda v sončnih dneh, informacije o Asus F3J M51T zaslon laptop je skoraj nemogoče brati tudi pri največji svetlosti in kontrasta. Vidni koti trpijo tudi zaradi sijaja, tako da bo treba obrniti fotografijo ali gledati videoposnetek ponosno sam: tudi z rahlo spremembo kota, barve začnejo plesatiin se potopi. Uporabniki v svojih pregledih so se večkrat pritoževali nad zloglasnim sijajem, vendar podjetje še naprej žigosa stroje s takšnim pokrovom zaslona.

  Učinkovitost

  Model temelji na dobro dokazani platformi NAPA, kjer procesor z dvema jedroma Intel Core Duo T2400 (183 GHz) izpolnjuje zmogljivost. Grafični del leži na rami video adapterja iz AMD - "Radel X1600" (256 MB).
  RAM na vozilu samo 1 GB, poleg tipa DDR2. To je za današnje potrebe zelo majhno, korist RAM-a pa se lahko podvoji. To vam omogoča namestitev in delo v operacijskem sistemu Windows Vista v sedmi različici. Ni treba govoriti o začetku kakršnih koli resnih aplikacij. Tukaj imamo čisto pisarniško različico, da bi lahko tiskali in sedeli na spletu. To pomeni, da Office, Excel in druga sorodna Microsoftova programska oprema niso problem. Enako lahko rečemo za brskalnike: "Chromium", "Fox" in "Opera" se začnejo in delujejo ustrezno. V zvezi z igračami, potem vse, kar je starejše od leta 2010, celo poskusite ni vredno. Ostalo pa je bolj ali manj dopustno.

  Avtonomija

  Pri polni obremenitvi in ​​to je internet, video in igrače, baterija traja približno dve uri. V mešanem načinu in z vdelano programsko opremo za varčevanje z energijo se lahko prenosnik zlahka raztegne štiri ure.

  Če napravo uporabljate samo za niz besedil in občasno poslušate glasbo, lahko trajanje baterije podaljšate na pet ali celo šest ur.Baterija se polni v povprečju nekaj ur, proizvajalec pa močno priporoča uporabo katere koli naprave za takojšnje polnjenje za ta namen.

  Če povzamemo

  Prenosni računalnik F3J iz maskote podjetja "Asus" se je izkazal za precej dobro. Model je usmerjen predvsem na navadne in nezahtevne uporabnike. Prenosni računalnik je primeren kot multimedijski center za zabavo, kot tudi za posebne strokovne potrebe, kot je programiranje ali pisanje.
  Kot je že bilo omenjeno, je bolje, da igralci, obrtniki in drugi zahtevni potrošniki hodijo mimo tega modela, ker iz njega ni mogoče iztisniti nič dobrega. Za prenosni računalnik je značilna visokokakovostna montaža, zanesljive komponente in veliko pozitivnih povratnih informacij uporabnikov, zato je možno, da jih kupite iz vaših rok, vendar seveda s pregledom in pregledom.

  Sorodne publikacije