TV LG 43UH603V - lastnikove izjave, značilnosti in značilnosti

Kdo med nami ne želi počivati? Vsi se naveličamo vedno in naše telo potrebuje sprostitev, da se akumulirajo nove sile in vitalna energija. Vsakdo je na svoj način zadovoljen s prostim časom in vsakič, ko to poskuša narediti na poseben način. Kdo pokaže zanimanje za branje fikcije in nekdo ne moti, da nekaj ur preživi v najljubši računalniški igri. Med temi sredstvi za počitek je nemogoče, da ne omenjamo še enega - TV. Pravzaprav je bil ta gospodinjski aparat vedno krivec za srečanje prijateljev, prijetne družinske počitnice ali, končno, prijetno gledanje predstav v samoti. Omenjena kakovost televizije v današnjih dneh ni izgubila pomena kot hiter razvoj računalniške tehnologije in interneta. To je posledica dejstva, da so tehnologije njegove proizvodnje prav tako daleč napredovale. Zdaj so te naprave narejene z velikim in ravnim zaslonom, ki prenaša slike visoke ločljivosti, opremljene s posebno programsko opremo, ki omogoča povezavo z Wi-Fi in veliko več. Zlasti zaradi novih zaslonov te naprave postajajo zelo privlačne za stranke. Danes bomo govorili o eni od njih. To bo LG 43uh603v TV.


Normalna kakovost slike in ultra visoka

Omenili smo že eno od glavnih komponent katere koli televizije - o zaslonu. Proizvajalci mu največ pozornosti namenjajo, in to navsezadnje ni naključjeglavna naloga naprave je prikaz kakovostne slike, ki bi lahko zadovoljila naše oči.
Sčasoma so inženirji iskali vse najboljše in najboljše rezultate in v teh dneh so dosegli neverjeten uspeh - tako neverjetno, da vsi izdelani video materiali ne morejo odkriti odloženega potenciala sodobnih tehnologij prenosa slik. Zdaj pomeni 4K ločljivost, kar pomeni, da je matrika zaslona vodoravno okoli 4000 slikovnih pik. Zaradi tako velikega števila posnetkov se izkaže, da je zelo kakovostna, kar je mogoče razbrati kot mikroskop. Vendar pa se to doseže le, če je slika v taki resoluciji. V nasprotnem primeru se bodo prikazali standardni SD, HD ali Full HD. Glede na to, da ima TV podporo takšne (4K) tehnologije, se razlikuje od mnogih sodobnih modelov teh naprav.


TV LG 43uh603v. Kaj vsebuje to ime?

Skoraj vsi proizvajalci elektronike ga kličejo, skrivajo informacije v ustreznih črkah in številkah. Pogosto takšen nabor znakov ni jasen kupcu, zato moramo ugotoviti dekodiranje imena "LG 43uh603v".
 • Zato je jasno, da prvi dve črki "LG" označujeta ime podjetja, ki proizvaja televizijo.
 • Sledi številka "43", ki označuje diagonalo zaslona v palcih (43 palcev = 10922 cm).
 • Črka "U" vsebuje informacije o vrsti matrike zaslona (UHD LED ali "ultra visoke kakovosti, ki se prenaša s svetlečo diodo"). Črka "H" označuje leto razvoja modela (vnaš primer je 2016).
 • Številka "6" se nanaša na vrsto izhodnih naprav. Naslednja številka "0" pomaga spoznati številko modela te serije, številka "3" pa kaže spremembe v načrtu.
 • Zadnja črka "V" se sklicuje na podatke digitalne TV-kartice. Ne da bi se spuščali v podrobnosti, ugotavljamo, da ima to pismo pozitiven pomen, saj ta model vključuje podporo vseh modernih in nemodernih tunerjev.
  Značilnosti televizorja LG 43uh603v
  Preden preidete na specifikacije, je vredno poudariti nekatere posebne značilnosti, ki razlikujejo to 43108 cm LED TV skupaj s svojimi konkurenti.
  Takoj bomo opozorili na to 4K tehnologijo, ki kaže na možnost prikaza slike naprave na zaslonu v izjemno visoki kakovosti. To je verjetno glavna značilnost, saj je večina ljudi, ki kupujejo nov televizor, celo pripravljena, da se odrečejo več denarja, da bi dobili udoben in prijeten videz.
  Nato morate poudariti odnos med LG 43uh603v in razredom SmartTV (ta beseda se običajno nadomesti z "pametnim TV"), kar pomeni prisotnost operacijskega sistema WebOS s kompletom potrebne programske opreme, ki omogoča uporabo postopka in razširja standardne funkcije. Vgrajene aplikacije vam omogočajo, da brez težav nadzorujete brskanje, preklapljate med kanali in brskate po internetu, na primer z vsemi dobro znanimi storitvami YouTube.
  Možnost »Slika v kinu« ima tudi pomemben pomen, to pomeni, da lahko hkrati gledate dva videa na zaslonu hkrati.različnih virov. To je lahko koristno, na primer, ko se ne želite odcepiti od svojega najljubšega programa, vendar hkrati obstaja želja po ogledu sosednjega kanala.

  LG 43uh603v. Značilnosti televizorja

  Tukaj bo povedano o vsem, kar ima in kaj se lahko upošteva pri nas. Poleg preprostih prenosov parametrov bomo podrobneje in razumljivo razkrili njihovo vsebino. Začnimo.
 • Tip televizorja - LCD, kar pomeni "tekoči kristal". To velja za proizvodno tehnologijo neposredno na samem zaslonu. Tekoči kristal vam omogoča, da napravo spravite na tla z zmanjšano porabo energije in manj škodljivo za oči.
 • Diagonala 42 palcev ali 109 cm. Ta parameter označuje velikost televizorja, zato gledalec dobi več užitka, ko ga gledate. Potrebno je zapomniti najmanjšo razdaljo do zaslona, ​​ki ne sme biti manjša od dveh metrov, da bi vizija ostala normalna.
 • Ločljivost zaslona je 3840 x 2160. Ti podatki so popolnoma enaki kot pri možnosti 4K, saj je v njegovi prisotnosti vodoravno več kot 2000 linij.
 • Osvetlitev ozadja - neposredna LED. Vgrajen je v zaslon z dodatnimi LED diodami in enakomerno razporejen po celotnem območju, zaradi česar je dosežena slika maksimalne svetlosti (zelo uporabna za dnevno svetlobo).
 • Matrica - TFT IPS. Za danes je to najbolj kakovostna matrika, ki vam omogoča, da shranite sliko brez popačenja pri vsakem gledanju premoga.
 • Sistem zvočnikov - dva zvočnika s stereo zvokom in prostorskim zvokom.
 • Sprejem signala - DVB-T, DVB-T2 DVB-C, DVB-S2. Preprosto povedano, TV podpira vse sodobne digitalne signale, kot tudi tiste signale, ki so zastareli.
 • Internetna povezava - Ethernet (RJ-45) in Wi-Fi. Vsi pametni televizorji imajo dostop do interneta in naša naprava ni izjema. Televizor se lahko poveže z omrežjem prek kabelske in brezžične povezave.
 • Sinhronizacija z drugimi napravami - DLNA. Ta tehnologija omogoča, da naprava komunicira z elektronskimi napravami drugih proizvajalcev. S to funkcijo lahko neposredno dostopate do posebnih javnih map z predstavnostnimi datotekami, na primer računalnikom ali pametnim telefonom, neposredno s televizijskega zaslona.
 • Dodatne možnosti. Ti vključujejo časovnik za spanje, zaščito otrok, HDMI, USB, WiDi, Miracast, vtičnico za slušalke in montažo na steno.
 • Ocene za LG 43uh603v

  Težko in praktično je to v tekstovni obliki. Značilnosti televizorja LG 43uh603v ZE so bile obravnavane zgoraj. Najbolje je, da si ogledate ta videoposnetek v video formatu (upoštevajte, da so nekateri od njih lahko na koncu imena »ze« označeni kot sprememba modela). Na internetu lahko najdete veliko število ustvarjalnih del pregledovalcev tehnologije, ki so posvečeni tej temi.

  Prednosti in slabosti

  Kot vse druge elektronike, ima LG 43uh603v tudi prednosti in slabosti. Pregledi lastnikov nam omogočajo, da sestavimo popoln seznam njegovih prednosti in slabosti. Prva kategorija vključuje naslednje določbe:
 • Kakovost slike. Vsi kupci so bili zadovoljni s svetlimi, barvitimi insočna slika, ki jo prenaša zaslon. Tu lahko sklepamo, da naprava dobro deluje s svojo glavno nalogo.
 • Kakovost zvoka. Opravljen z najnovejšimi zvočniki, visoko kakovostnim 3D zvokom - vse to ima naš LG 43uh603v 4K UHD TV. Povratne informacije uporabnikov nam povejo, da užitek ni le vizualna, temveč tudi zvočna slika.
 • Možnost dostopa do interneta. Na televizijskem zaslonu lahko brskate po internetu, gledate filme in televizijske oddaje na spletu, obiščete svoje najljubše video storitve. Očitno je, da to ne more pritegniti uporabnike. Slabosti praktično niso zaznane, zato je naslednji seznam omejen na dve točki:
 • USB priključek. Pogosto lahko slišite pritožbe glede dejstva, da je samski in se nahaja zadaj, zaradi česar je dostop do njega neprijeten. Vendar pa je to verjetno skrb za kupce in ne za slabši položaj.
 • ​​
 • Potrebno je nadgraditi in konfigurirati. Urejeno je bilo, da nova elektronska naprava z obstoječo programsko opremo zahteva prenos novih različic prek interneta, kot tudi stroške časa za nastavitev parametrov po vaših željah. Žal to ni pravi kraj, zato je na začetku treba narediti malo grobo, kar se odraža v negativnih komentarjih.
 • LG 43uh603v. Mnenja strank o LED televizorju 43108 cm

  Na dan 2017 je ta model televizorja relativno mlad, saj je bil ustvarjen leta 2016. Zato ni bilo toliko za ljudi, da bi izrazili svoje mnenje, vendar jih je dovolj, da so oblikovali o neaktivnokomentar o ocenah strank. Na splošno, povratne informacije uporabnikov o 43108 cm LED televizorjih so zelo pozitivne in povprečna ocena 5 je približno 4 rating enote, z več kot 50% kupcev postavi trdne pet, 20% je dejal "štiri" in "enota", drugi "tri" in "dva". V tem težkem položaju moramo razumeti.

  Kaj zadovoljuje uporabnike?

  Visoka kakovost slike in zvoka - tukaj so glavne prednosti LED televizorjev LG 43uh603v. Ocene na tem računu dobesedno presegajo vse komentarje in le približno 50% pozitivnih odgovorov.

  Kaj je razočaralo uporabnike?

  Čas je, da se dotaknemo zanimivih 20% ljudi, ki so ocenili "štiri". V bistvu so bili tisti, ki so bili nezadovoljni s tehnologijo 4K. To je samo neverjetno, toda velika resolucija se včasih počuti v negativnem smislu. Prvič, kot smo že omenili, ne morejo imeti vse video vsebine, zato so uporabniki neskladja med pričakovanji in resničnostjo. Mislite, da je zdaj videti izjemno kakovostno sliko, gledalec vidi običajno kakovost preprosto zato, ker oddani video nima 4K. Drugič, ta tehnologija je precej nova, zato je verjetno, da v nekaterih primerih ne uspe. Še posebej, ne da bi razumeli, kaj se dogaja, je gledalec na podlagi takšnih dogodkov negativen, kar zmanjšuje žogico na 4K ULTRA HD TV LG 43uh603v. Pregledi uporabnikov, ki so ocenili »tri« in »dva«, prav tako kažejo na nepopolno razumevanje tehnologije 4K le v bolj radikalnem smislu. Komentarji z "enoto"vsebujejo informacije o težavah z operacijskim sistemom WebOS in delu samega televizorja. Praviloma obstajajo primeri tovarniških napak ali tehničnih napak v programski opremi.

  Cenovna kategorija

  V zvezi s tehnično opremljenimi in modernimi stvarmi je vprašanje cene vedno pomembno. Treba je takoj opozoriti, da visokokakovostni televizorji z diagonalo 109 cm stanejo od 25 tisoč rubljev, in ker naš stroj ima 4K in druge dodatne možnosti, potem cenik odide na mejo 30.000 in je približno 32.500 ruske valute. Ta cena je zelo primerna za takšno napravo z napredno kakovostjo.

  Tekmovalci televizorja LG 43uh603v

  Alternativne variante na trgu gospodinjskih aparatov tega razreda lahko ponudijo vsem znanim podjetjem SUMSUNG. Proizvaja resnično konkurenčne izdelke, prav tako izdelane v zadnji besedi in nosi pot sodobnega tehnološkega napredka. Ker je SUMSUNG podjetje, ki nenehno razvija nekaj novega na profesionalni ravni, bodo njegovi televizorji višji.

  Čigav izdelek izberete?

  Če želite shraniti nekaj tisoč rubljev, potem LG očitno postane izbira. Če želite kupiti popolnoma kakovostno napravo, se obrnite na SUMSUNG. Vendar ne pozabite, da v prvem primeru uporabnik še vedno dobi kakovost z najnovejšimi možnostmi, ki so danes na voljo na televizorju LG 43uh603v. Pregledi kupcev, cene - to je na prvem mestu postane glavni argument za nakup naprave. Ostalo je odvisno od osebnih preferenc kupca in njegovegaOdnos do proizvodnih podjetij.

  Sklepi

  Televizija je tako še vedno eden najboljših načinov uživanja v prostem času, sprostitve in pridobivanja potrebnih informacij. Znanstvena in tehnična misel je omogočila premik teh naprav na novo raven kakovosti in zmogljivosti. En tak primer je bil LG 43uh603v.

  Sorodne publikacije