Načini igranja tenkov ali kako zapustiti klan v World of Tanks

Vsako desetletje se povečuje vojsko oboževalcev spletnih računalniških iger. In to ni presenetljivo, saj razvijalci skupaj z napredkom ne miruje in ustvarjanje novih in še bolj zanimiv virtualni univerzum. Pozornost namenjena igralcem kot popolnoma samostojen svetov, v katerih je lik, rojenih in nenehno razvija in izboljšuje in enostavnejši opcije, kjer lahko tudi nenavadno čas. Eden od teh iger, ki so osvojili splošne pohvale in ljubezen igralci imajo World of Tanks.


na "tank" kratko

Za zastavlja vprašanje, kako klan pustiti World Of Tanks, morate povedati nekaj o igri sami. World of Tanks, ali, bolj preprosto, WOT, je masivno multiplayer online igra tipa arkadna. To lahko enostavno igrati tako imenovane naključne bitke, ne da bi porabili veliko časa, pa samo sprostitev in uživanje igranja. Z drugimi besedami, igranje v stilu "vsak človek zase." Vendar ne smemo pozabiti, da je eden od glavnih vidikov te igre - je komunikacija in izvajanje tega vidika oblikovanja med eno od glavnih mest.

igranje klani

V ta namen so bili oblikovani klanov, ki združuje določeno število igralcev za pregon določenih ciljev igre, ali pa samo za obresti za bolj udobno igranje času. Če povem po resnici, da bi dobili dober klan ni tako enostavno, ampak glej, na primer, pri čemer je clan World of Tanks, težave ne bo.


ima enako WOT: igra v klanu tukaj poleg komunikacije vključuje tudi dodatne funkcije, kot je igranje na globalnih zemljevidih, zajemanje in zadrževanje nekaterih ozemelj, kot tudi zaslužek igralne valute. Seveda, poleg ugodnosti in dodatnih funkcij, igra v klanu igralcu nalaga tudi vrsto odgovornosti, ki jih je treba spoštovati. In tukaj, prej ali slej, lahko pride do želje, da bi vse vrgli in igrali, kot prej, zase ali brez poročanja nikomur. Postavlja se vprašanje, ampak kako zapustiti klan v World of Tanks? Proces zapuščanja klana ni zelo težak in poglejte, kako to storite, tako da preberete naslednji razdelek.

Kako zapustiti klan v World of Tanks

Torej je igralec utrujen od odgovornosti, ne želi slediti pravilom klana, porabiti veliko časa za igro (pri igranju v klanu si resnično treba preživeti veliko časa), vendar se je odločil, da boš igral sam. To storite tako, da zapustite klan v World of Tanks in to storite v dveh preprostih korakih. Najprej morate odpreti spletno stran v razdelku "moji profili iger", izberite razdelek "Moj klan" in v meniju kliknite gumb "Zapusti klan" in potrdite dejanje. Vse, zdaj je igralec spet en igralec. Res je, če je bil izhod iz klana narejen za pridružitev drugemu, bomo morali počakati dva dni. To je vse.

Sorodne publikacije