Pridobivanje v Androidu v spletu brez prilog

Če želite zaslužiti denar na internetu, ni nujno, da imate super-sodoben računalnik ali prenosni računalnik - boste imeli dovolj pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Ta prihodek je zdaj na voljo skoraj vsem. Možnosti za zaslužek na pripomočku so množice: nameščanje aplikacij za mobilne naprave, obiskovanje oglasnih podjetij z nalogami itd. Z ustrezno organizacijo dela boste dobili denar tudi iz fotografij, posnetih s telefona. Obstajajo posebni programi za pridobivanje denarja za Android za prenos.


Kako zaslužiti denar za prenos programov?

Vendar pa je treba sprejeti nekatere previdnostne ukrepe - uporabite le preverjene vire, kot je Google Play Market za Android. Tukaj boste dobili priložnost, da zaslužijo od 1 do 100 rubljev. Zakaj plačati za prenos, sprašujete? To je oglas za izdelek, njegova promocija, najvišje pozicije v "Google Play Market". Plačane naloge so povsod različne: preprosta namestitev in prijava v aplikacijo, namestitev in pogoj, da se prenosi ne odstranijo v določenem časovnem obdobju (običajno od 3 do 7 dni), zato morate pustiti komentarje v Googlu Play. Izbrišete lahko že prejete programe. Seveda ne boste postali milijonar, vendar boste lahko pravilno in redno dopolnjevali ravnovesje v telefonu - to je enostavno. Več resnih denarja lahko dobite od napotitvenih programov - imajo programe za zaslužek na "Androidu", o katerih bomo še razpravljali.


Najbolj znane storitve

Zelo priljubljena storitev AdvertApp - verjetno je to "ribiško mesto" za zaslužek s telefona. Poleg prenašanja iger in aplikacij (ta naročila se nenehno posodabljajo), so na voljo tudi ogled kratkih plačanih videov. Možno je prikazati dobiček od enega rublja na Webmoney, QIWI, na računu vašega telefona. Pri registraciji lahko dobite 5 rubljev, če uporabite bonus kodo. Aplikacija WHAFF Rewards je tudi zmagovalec za zaslužek na pametnem telefonu. Uporabniki so ga namestili v Google Play 10 milijonov krat. Naloge so veliko več kot pri drugih podobnih temah, zato se je potrebno registrirati preko "Facebooka". Ker je WHAFF angleško govoreča služba, plačilo v dolarjih z umikom v PayPal, najnižji znesek je 11 $. Sredstva lahko dvignete z iTunes, Amazon, Steam, Facebook, Playstation, Minecraft in drugimi darilnimi karticami. Kot darilo dobite 30 centov na račun, če določite bonus kodo, ko jo odobrite.
PayForInstall (PFI) je še ena monetizirana aplikacija za vaš mobilni prihodek. Izračun poteka v kovancih, 10 kovancev - 1 rubelj. Zaslužili 15 rubljev - prinesel "Webman", "Kiwi" ali mobilni račun. Če vnesete promocijsko kodo, obstaja tudi bonus v višini petih rubljev na stanje.
AppCent - Več kot milijon prenosov za program prek telefona. Oglejte si oglase, nastavite igro in dobite denar. Prevedi v QIWI, Webmoney, «Yandex.Money», «VKontakte» in World of Tanks.


GoAppCash - prej opisani programi za zaslužek na Androidu, vam ponujajo dobiček na vaši strani. Naloge so običajne, vendar se pojavljajo manj pogosto kot pripredhodnih projektov. Odstranitev je možna od petih rubljev do "Spletne pošte" ali telefonske številke, z možnostjo samodejnega umika iz določenega zneska.

Kaj je treba upoštevati?

Pozor! Če želite sodelovati v programu napotitev teh storitev, potem vam ni treba pisati promocijskih kod, kar pomeni kršitev pravil v Googlu Play. V tem primeru bo vaš račun blokiran brez možnosti dviga sredstev. Če vas zanima partnersko omrežje, je bolj zanesljivo delati z njim na storitvah, kot je WMmail, in se izogibati tveganjem.

Prihodki od ogleda oglasov na mobilnem telefonu

Kot je bilo že omenjeno, uporaba mobilnega telefona resnično ustvarja denar. In to ni le namestitev različnih aplikacij. Najlažji način, da zaslužite denar, je, da izvajate naloge (najbolj donosne vire, navedene v spodnjem članku) in si ogledate tržne spletne strani. Vendar je vredno omeniti, da je delo z mobilnimi napravami težje kot delo na računalniku ali tabličnem računalniku. Ampak nič ni nemogoče, in na Android, zaslužek na pregledovanje vsebine je več kot resnično. Če se odločite za začetek, prenesite mobilni brskalnik Opera Mini. Enostavna uporaba pri opravljanju nalog bo zagotovila edinstveno funkcijo tega brskalnika - odpiranje v novem zavihku. To vam omogoča, da v meniju izberete potrebno povezavo.
Zaslužki za mobilne naprave Android lahko dosežejo 30 $ na mesec za naslednje vire:
 • SEO sprint.
 • ProfitCentR.
 • WMmail.
 • Seo-hitro.
 • Vsi zgornji viri imajo eno strogo zahtevo - ena naprava lahko deluje samo iz ene napraveračun V primeru odkritja kršitev bo profil prepovedan brez možnosti dviga sredstev. Takšni zaslužek na "Android" brez prilog vključuje branje plačanih e-poštnih sporočil, brskanje po spletnih mestih in opravljanje različnih majhnih nalog. Plačilo za zadnje lahko doseže 100 rubljev, odvisno od obsega in kompleksnosti dela.

  Zaslužek na fotostoku

  Obstaja tudi dobra priložnost za zaslužek na Androidu. Seveda je to na voljo v prisotnosti dobre kamere in zadostne količine pomnilnika. Prisotnost številnih storitev na internetu, tako imenovane fotobanke, ki lahko razstavljajo in prodajajo lastne fotografije, vam bodo omogočile, da povečate svoj dohodek. Upoštevati je treba nekatera pravila:
 • slika ne sme "tehtati" manj kot 4 MB;
 • Fotografija mora biti kakovostna, po možnosti obdelana v grafičnem urejevalniku.
 • Včasih, v nekaterih foto bankah, izbira kandidatov temelji na rezultatih sprejemnih izpitov. Nekateri fotografski albumi vam omogočajo, da sliko enkrat prodate, v večini primerov pa se plačilo zaračuna za vsak prenos fotografije, objavljene na spletnem mestu. Za dober dobiček morate skrbno izpolniti opis za vsako sliko, ki jo pogosto potrebujete v angleščini.

  Prihodki od iger

  Sposobnost igranja iger in celo prejemanje dividend je postala ena izmed najbolj priljubljenih in visoko plačanih možnosti ponarejanja v našem času. Nekateri zelo resno trdijo, da je to najboljši zaslužek na Androidu. Izberite igro iz duše,uživajte in dobivajte adrenalin iz vojn, pustolovščin, ugibanja ugank ali preprosto banalno od pridelave zelenjave na posteljah in obenem dobro opravite delo - ali to ni sanje za vsakega uporabnika?

  Ali je vse elementarno?

  O zaslužkih "Androida" v igrah, ki ne bi bilo naložb, bi morali vedeti naslednje. Treba je opozoriti, da boste za igranje in biti najboljši, boste morali dobiti pravo opremo ali tehnologijo za začetek. To vam bo omogočilo, da preobrazite svoj lik, ga naredite boljšega in uspešnejšega. Ta pristop vam bo zagotovil prednost pred drugimi strankami in vam bo omogočil boljšo ponudbo, če se boste odločili za njegovo prodajo. Mobilni zaslužek za igre Android je razdeljen na naslednje vrste:
 • spletne igre;
 • igre z umikom sredstev za virtualne račune, tako imenovane elektronske denarnice (v bistvu iste igre na spletu s svojimi posebnostmi);
 • Prihodki od turnirjev (ti vključujejo cybersquats s svetovno znane igre - CS, Dota in drugi). Trden nagradni sklad je za udeležence zelo privlačen. Ta vrsta dohodka je najbolj donosna in zasluži posebno pozornost.
 • Kaj potrebuje igralec za uspeh?

  Ta zaslužek je težko delo. Ampak, če ste porabili veliko časa igranje iger, bi morali razmisliti kariero igralec kariero resno. Če želite to narediti, morate sodelovati v kibernetskem turnirju čim pogosteje. Prav tako morate iskati denar sponzorjev, pripravljen vlagati svoj denar. Mnogi so idoliEkipa M19 je postala slavna po zmagi na velikih turnirjih.

  Dohodek od spletnih iger na srečo

  Pravzaprav ima vsaka spletna igra klepet, kjer lahko igralci delijo svoje misli. Poleg tega obstajajo trgovine, kjer lahko vsak kupi nekaj za svoj značaj. Seznam blaga je najrazličnejši - orožje, oprema, zmogljivosti, število življenj znakov itd. Trgovina je dovoljena skoraj vsem, toda za to morate imeti profil črpalke. Kako to doseči? Za to je potrebna le dobra igra. Seveda, da bi vaš lik pripeljal na novo raven, potrebujete veliko spretnosti. In to se doseže le, če igri daste največ časa. Na prvi pogled se zdi, da prisotnost številnih iger na internetu izključuje možnost zadostnega zaslužka. Ampak to ni tako. Ne samo poklicni uporabniki, ampak tudi novinci imajo resnično priložnost, da dobijo dober dohodek. Seveda, za izgradnjo uspešnega poslovanja, boste morali porabiti veliko truda. Ampak to bo že prilagojen in bo začel prinašati prvi dohodek, boste morali porabiti več kot 3-5 ur na dan, da ga podpre.

  Zaslužek za Android s socialnimi omrežji

  Nihče ne zanika dejstva, da je z razvojem informacijske tehnologije mobilni telefon postal sestavni del naših življenj. Sodoben pametni telefon ni le sredstvo komunikacije, temveč tudi priložnost za zaslužek na socialnih omrežjih. Uporabnik različnih skupin prejme ne le način za komunikacijo s prijatelji, za učenje novega, temveč tudi za slabozaslužiti Obstaja veliko virov, ki predstavljajo takšne zaslužke. Med njimi so takšna socialna omrežja, kot so:
 • VKontakte.
 • "Sošolci".
 • "Moj svet".
 • ​​
 • Facebook.
 • Twitter.
 • Google +.
 • Instagram.
 • Youtube.
 • Vsa ta spletna mesta uporabniku nudijo številne vrste zaslužkov, od najpreprostejših (kot je uvajanje nekaterih besednih vrstic pod določenimi videoposnetki) in bolj zapletenih (zapuščanje komentarjev in recenzij v različnih skupinah). Nič manj priljubljen način ponarejanja je oglaševanje različnih izdelkov, povezava do videov na njihovi steni v družbeni skupini. Z velikim številom prijateljev lahko naročniki pomagajo ustvarjati dober denar v skupinah na socialnih omrežjih. S povabilom prijateljev in naročnikov, da se pridružijo skupnosti, sodelujejo v anketah in glasujejo, lahko dobite oprijemljiv dobiček. Vaš zaslužek za "Android" v socialnih omrežjih je neposredno odvisen od vaše dejavnosti in časa, ki ste ga pripravljeni dati.

  Katere naloge je mogoče opraviti?

  Socialna omrežja vam omogočajo, da zaslužite različne starostne kategorije, od šolarjev, ki lahko dobijo denar na komentarje v skupinah, oddajo radosti in sodelujejo v anketah. Za ljudi srednjih let, bo služenje denarja na Androidu prav tako delovalo - lahko dodajo svoj proračun oglaševanju spletnih trgovin, različnim skupinam, vključijo svoje prijatelje, da sodelujejo v raziskavah in preizkušajo različne skupine izdelkov, ter napišejo svoje povratne informacije o testiranem izdelku. . Vredno tudiUpoštevajte, da s sodelovanjem v raziskavah, preizkusih različnih skupin blaga dobite priložnost, da ne samo zaslužite denar, temveč tudi delite svoje misli, da se seznanite z izdelki, ki jih mora trg osvojiti, in delujete kot strokovnjak. Veliko velikih podjetij stavi na aktivno oglaševanje v socialnih omrežjih, povpraševanje po delu na teh virih pa se povečuje iz dneva v dan. Vaš zaslužek na androidnih internetih je odvisen od vaše želje, časa, ki ste ga pripravljeni dati, in vaše dejavnosti.

  Sorodne publikacije