Pnevmatike Triangle: Mnenja strank

Triangle že dolgo izdeluje avtomobilske pnevmatike. Njena zgodba se je začela leta 1976. Za ves ta čas se je proizvodnja vseh modelov bistveno izboljšala, pa tudi nove. Kaj predstavlja proizvajalec trikotnika? Katere pnevmatike proizvaja to podjetje? Kaj Triangle Tire Answers prejme od motoristov? Spregovorimo o tem spodaj.

O podjetju

Podjetje Triangle se nahaja v Ljudski republiki Kitajski. Zaposluje približno 55.000 zaposlenih. Podjetje dobavlja avtomobilske pnevmatike ne le z lastno državo, ampak jih tudi pošilja za izvoz. Glavni proizvodi Triangle so odpremljeni v Avstralijo, ZDA, Evropo in Rusijo. Številne proizvodne tehnologije so podobne tistim v Goodyearju. Vendar pa je cena končnih pnevmatik precej nižja od cene te znane blagovne znamke. Zmogljivost podjetja je dovolj za letno proizvodnjo približno 10 milijonov pnevmatik. V tem primeru je njihova kakovost vedno na višini. To potrjuje vodilni položaj podjetja. Pokrovi pnevmatik so izdelani s sodobno opremo, številni modeli pa vključujejo naravno gumo.


Vse pnevmatike pred pošiljanjem v prodajalne ali druge kraje se obvezno preverjajo. Imajo ustrezna potrdila o kakovosti. Tudi proizvodi so bili preizkušeni v Rusiji, zdaj pa je certificiran. V modelu je predstavljenih več kot 155 različnih različic pnevmatik. Razlikujejo se po velikosti in lastnostih.

Opis pnevmatik Triangle TR968

Ta model je namenjen za avtomobile z zmogljivim motorjem. Kaj so?Prejmite trikotnik TR968 gume od motoristov?
Ta model se razlikuje od drugih in ima nekatere značilnosti, in sicer:
 • vzorec tekalne plasti v obliki črke V. Zaradi tega sta zagotovljena kotalni upor in odstranjevanje vlage.
 • Vzdolžni rob v središču zagotavlja stabilnost izmenjave.
 • Drenažni sistem je niz utorov. Učinkovito odstranijo vlago, ko se vozijo po lužah ali drugih mokrih površinah.
 • Bočni del omogoča bolj samozavestno izvajanje ostrih manevrov brez nevarnosti vstopa. Prav tako absorbira vpliv vožnje na neenakost.
 • Pregledi pnevmatik trikotnika tega modela potrjujejo, da se vse lastnosti ohranijo v praksi in ne samo v teoriji.

  Ohišja Trikotnik TR292

  Te pnevmatike so namenjene izključno delovanju pri pozitivni temperaturi zraka. Proizvajalec priporoča, da se vgradijo na SUV in križanec. Pnevmatike so idealne za potovanje po mestu in premagovanje neprehodnosti.

  Da imajo pnevmatike take lastnosti, so strokovnjaki spremenili vzorec tekalne plasti in 2 plasti gume. Vse kopije so temeljito preverjene in šele nato poslane stranki. Tveganje nakupa okvarjenih pnevmatik je izključeno. Triangle Pnevmatike pregledajo te informacije.

  Pnevmatike Triangle TR652

  Ta model je namenjen majhnim tovornjakom. Njihovo delovanje je namenjeno vsem vrstam cest. Te pnevmatike zagotavljajo varno vožnjo s popolno stabilnostjo menjalnega tečaja. Za to so strokovnjaki morali spremeniti risboprofil tekalne plasti in okvirja. Vse kopije pnevmatik se pred pošiljanjem potrošniku temeljito preverijo. Zaradi dejstva, da je masa celo majhnih tovornjakov večja od avtomobilov, bodo pnevmatike podvržene ogromnim bremenom. Da bi jim Triangle TR652 lahko zdržal, je bil uporabljen ojačan okvir za dodatno togost. V tem primeru pnevmatike tehtajo relativno malo. Mnogi vozniki, ki pustijo povratne informacije o pnevmatikah Triangle, upoštevajo, da ta model zagotavlja minimalno zavorno razdaljo in ohranjanje lastnosti pri visoki hitrosti.
  Vzorec tekalne plasti v sredini je dvojna vrsta blokov. Predstavljeni so z vzdolžnim robom in zagotavljajo stabilnost tečaja. Na stranskem delu bloki med manevriranjem zagotavljajo oprijem na cesti. Prav tako je izdelek zaščiten pred poškodbami z izboljšano zmesjo gume. Drenažni sistem zagotavlja učinkovito odstranjevanje vlage med gibanjem. Lamele na blokih zagotavljajo dodatne lastnosti spajanja. Pregledi poletnih pnevmatik Trikotnik vsebuje informacije, da so zelo odporne na učinek akvaplaninga.

  Opis gume Trikotnik TR257

  Ta model je namenjen poletnim osebnim avtomobilom. Razvoj pnevmatik je bil relativno nov. Posledica tega je bila uvedba najnovejše tehnologije. Sestava gume je bila narejena po meri, da se zagotovi popoln oprijem na cesti in poveča vir.
  Vzorec tekalne plasti zagotavlja stabilnost tečaja, zaradi česar je vožnja bolj predvidljiva.Drenažni utori zagotavljajo maksimalno učinkovito in hitro odstranjevanje vlage s površine pnevmatik. Zaradi tega lahko pnevmatike zagotovijo odlične lastnosti spajanja na suhem in mokrem pokrovu. Stran ima veliko blokov. Zaradi tega prehoda obratov je zdaj bolj samozavestni.

  Pred množičnim sproščanjem tega modela je opravila številne teste. Kazalniki so se izkazali za odlične. To potrjujejo pozitivne ocene pnevmatik Triangle za poletje.

  Ohišja Triangle TR258

  Pnevmatike TR258 so namenjene za vgradnjo na SUV in krosovere izključno poleti. So visoke kakovosti in poceni.
  V dezenu tekalne plasti so 3 vzdolžne robove. Zagotavljajo učinkovito odstranjevanje vlage s površine. Pnevmatike so odporne na učinek akvaplaninga. Mnogi vozniki, ki pustijo pregled pnevmatik trikotnika, upoštevajo, da so lastnosti spajanja shranjene tudi med dežjem.

  Pnevmatike Triangle TR646

  Te pnevmatike so vse sezone in se priporočajo za vgradnjo v mini avtobuse in majhne tovornjake. Številni lastniki "Gazel" so si zastavili ta model. Ima odlične lastnosti in relativno nizke stroške.
  Sestava gume je bila posebej zasnovana za podaljševanje življenjske dobe pnevmatik in zagotavljanje najboljše možne adhezije na cesti. Prav tako je bilo zaradi sprememb v vzorcu tekalne plasti mogoče zagotoviti lastnosti spajanja. To potrjujejo pregledi pnevmatik Triangle, katerih država je Kitajska.

  Opis pnevmatik Trikotnik TR928

  DanaModel je zasnovan za stroje z zmogljivim motorjem. Vzorec tekalne plasti je zasnovan tako, da zagotavlja stabilnost tečaja in učinkovito odstranjevanje vlage. Stranski del zagotavlja navzkrižno povezovanje s cesto.

  Opis gume Trikotnik TSH11

  Pnevmatike, namenjene za poletno obdobje. Proizvajalec priporoča njihovo namestitev na avtomobile z zmogljivim motorjem, ne glede na razred.

  Pnevmatike Triangle TR246

  Ta model je namenjen za krosovere in SUV vozila. Ščitnik prikazuje najbolj izrazite bloke, zaradi katerih je mogoče premagati hrapavost neprehodnosti brez posebnih težav. Prav tako zaščita in utori prispevajo k odstranjevanju vlage in umazanije, zato je oprijem na površini ceste vedno na višini.

  Pnevmatike Triangle TR777

  Te pnevmatike so namenjene za uporabo avtomobilov pozimi. Odlikujejo jih nizki stroški in dostojne lastnosti in lastnosti. Avtomobilisti, ki pustijo pripombe na zimske pnevmatike Trikotnika tega modela, upoštevajte, da na vseh vrstah cest zavirajo čim hitreje in omogočajo ostre manevre.

  Opis Triangle PL01

  Zimske pnevmatike tega modela so najbolje nameščene v osebnih avtomobilih srednje velikosti. Model je bil razvit za regije, kjer so pogoji izkoriščanja v zimskem času najhujši.

  Pnevmatike Triangle PS01

  Pnevmatike za zimsko izkoriščanje PS01 so bile zasnovane posebej za osebne avtomobile. Sestava gume in tekalne plasti zagotavlja odlične lastnosti spajanja in druge značilnosti.

  Gumijasti trikotnik TR757

  Ta zimski model je namenjenavtomobilov Tekalna plast je simetrična in usmerjena, kar zagotavlja učinkovito izločanje vlage in snega ter zagotavlja odličen oprijem s katerokoli vrsto ceste.

  Ohišja Trikotnik TR767

  Ta model je namenjen za male komercialne avtomobile. Pnevmatike so se dokazale v pogojih večje kompleksnosti delovanja. Imajo tudi več virov. Pnevmatike niso opremljene s konicami, vendar imajo še vedno odličen oprijem na cesti.

  Povzetek

  Pnevmatike Triangle so odlična izbira za motoriste, ki potrebujejo visoko kakovostne pnevmatike po nizki ceni. Tako smo pregledali preglede proizvajalca pnevmatik Triangle. Praviloma vozniki opozarjajo, da imajo izdelki tega podjetja tri dejavnike - zanesljivost, varnost in trajnost. Mnogi lastniki pnevmatik trdijo, da te pnevmatike delujejo tretjo ali četrto sezono, vendar so še vedno v odličnem stanju. In ta posebna nijansa jih zelo privlači.

  Sorodne publikacije