Najboljši grafični modi v Skyrimu

Ne verjamem, da je minilo že več kot 6 let od izdaje The Elder Scrolls 5 Skyrim. Naredil svet "Ancient Scrolls" ne preneha presenetiti, ampak opraviti popolnoma vse naloge in raziskati vsak kotiček "Skyrim" je precej težko, skoraj nerealno. Še posebej, če menite, da ne obstaja par nalog, lahko vedno dodate mod. Nekateri najbolj iskani modi so grafični. Za 6 let se je moč računalnika znatno povečala, zakaj ne bi igrali lepšega, podrobnejšega, Skyrim-a? Kateri grafični modi obstajajo za igro?

Standardna izboljšava teksture

Zanimivo je, da ne samo najbolj zvesti oboževalci serije iger, ampak tudi sami razvijalci razmišljajo o izboljšanju grafike. Takšni, se strinjate, se zgodi redko, tako da ustvarjalci po sprostitvi igre so zaključili urnik, in ni slabo na prvi. Kdor ne govori, vendar v primerjavi s prejšnjimi deli serije, Tamriel bistveno spremenila, po "Skyrim" nekaj risanke Sibirski in atmosferski in zelo kakovostne za svoj čas, Vandanderfell videti celo nekaj praznih.


Kruta severna narava daje igri čar, obdelava podrobnosti pa vam omogoča, da se popolnoma potopite v igro. Razvijalci so se odločili nekako nadgraditi svojega otroka tako, da so sprostili paket DLC High-Res Texture Pack. Dobili smo naslednji rezultat:
Slika, naj bo malo, vendar se je spremenila v smeri večjega kontrasta, bolj podrobna risba. Vendar ni popolnosti, in ustvarjalci modes so zadevo vzeli v svoje roke.

Posamezni moduli za izboljšanje dirk

Seveda, veliko mods se nanašajo na izboljšanje videza prebivalcev Tamriela, potem igralci ne ustrezajo preveč umazanim telesom, potem nos ni tako upodobljen. Nujno nujno plastični kirurgi "Skyrim"! Tukaj v preveč ukrivljenih nosovih župana! Na primer, spremeni raso elfov Ethereal Elven Overhaul mod.


Grafični modi, izboljšanje dirk, kar precej. Nekateri ljudje radi svoje junake spreminjajo v vrhunske modele. Res je, da včasih iz LORE lahko izbruhnejo nekatere grafične modele "Skyrim". Lahko je lepo, a še vedno ni atmosfersko.

Ločeno mods za izboljšanje opreme

Niso mimo talentiranih razvijalcev mods in vse vrste orožja, oklep, stvari. To je veliko bolj prijetno, da bi našli v ječo res lep meč, ki je vredno dejstva, da se je boril sam Dovakin. Včasih pa se navadite na iste obleke v vseh deželnih NPS. Ponovno pomoč prihaja grafični mods "Skyrim". Na primer, ne morete obiti mods na zaščitni zaščiti odvračilcev. Konec koncev, popolnoma enaki stražarji v vseh mestih, z različnimi barvnimi rešitvami - to je dolgočasno.
Obstajajo spremembe z novimi teksturami za izdelke, stvari, zelišča, sestavine, kovance, Barentsovo korono in skoraj vse druge stvari v Skyrimu. Spet obstajajo modi, ki harmonično dopolnjujejo svet iger, drugi so ustvarjeni za zabavo, to je sprememba amaterja. Bodite vsaj preoblikovanje zlatnikov v ukrajinske grivne.

Oblikovanje modov

In seveda so velike, velike po obsegu, velikeštevilo sprememb v grafičnih modih Skyrim, 5. del serije The Elder Scrolls. Značilno je, da so takšne spremembe nameščene v eni sami namestitvi 2 globalnih načinov je nerealno, bodo zagotovo vstopili v konflikt. Prav ti grafični modi "Skyrim" - najboljši. Take spremembe pogosto zahtevajo veliko količino računalniških virov: s prostora na trdem disku - teža spremembe je lahko več gigabajtov - do določene ravni procesorja, video vmesnika, RAM-a.
Seveda, na prvem mestu, takšne grafične modele "Skyrim" vplivajo na naravo pokrajine, celotnega zunanjega in notranjega sveta kot celote, kar obdaja igralca skozi celotno igro. Najmanjše podrobnosti, vsak preproga, vsak grm, vsak sod, vsak laminat v kaminu, se obdelujejo, tudi če še vedno tečete, ne da bi gledali, kaj tam gori. Spremembe izboljšajo videz letečih snežink, zagotavljajo fotorealizem z sončno svetlobo. Zaradi vseh teh malenkosti je ustvarjena neverjetna slika, ki zajema neverjetno.
Primer takšne spremembe je TES 5: Skyrim Super mega lepa (lepota) + RealVision ENB. Toda z namestitvijo nekaterih modov s podobno grafiko se sploh ne more igrati. ([Skyrim] lepe pokrajine Vol.2 (Ultra realistična grafika ENB))
Ampak kako lepo izgledajo! Mogoče lahko "železo" zlahka prenese takšno obremenitev. Ampak še vedno s preoblikovanjem "nominacije" ne bi smeli biti zelo občudovani: pretirano število grafičnih modov, še posebej ne izbranih drug za drugim, lahko uničijo to krhko vzdušje, ki je znano.serija "Ancient Scrolls". Če želite drastično spremeniti igro, je bolje izbrati risbo grafičnih modov "Skyrim" in jo namestiti strogo v skladu z navodili.

Sorodne publikacije