Srvany.exe - Kaj je ta proces, za katerega je potreben in kako popraviti napake

Za večino uporabnikov je operacijski sistem okolje, ki vam omogoča brskanje po spletu, poslušanje glasbe, gledanje filmov in igranje iger. Porotniki se ne zanimajo, kako deluje in kakšni so procesi. Za razliko od druge kategorije uporabnikov, ki se z odpiranjem upravitelja opravil vedno sprašujejo, za kaj gre ta proces. V tem članku bomo govorili o srvany.exe - kaj je, zakaj je to potrebno in kako popraviti napake, ki jih je povzročila.

Opis programa

Preden poveste o srvany.exe - kaj je ta proces in zakaj je potreben, je vredno omeniti, da ga nikoli ne boste našli v licenčnih različicah operacijskih sistemov, našli ga boste samo v piratskih različicah. Od tu je že mogoče ugibati, da je to potrebno za njegovo normalno delovanje, vendar pa si poglejmo vse podrobnosti.


Tako je proces srvany.exe v operacijskem sistemu Windows 7, kot velja za vse druge različice operacijskega sistema, odgovoren za pravilen zagon vseh programov tretjih oseb na računalniku, kar jim daje redne. Kot smo že ugotovili, je to potrebno, da Windows ne prepozna neuradne licence. To je srvany.exe, ki lahko prikrije sprožilce in različne vrste popravkov, tako da jih operacijski sistem ne označi kot grožnjo in ne odstrani iz računalnika.

Ali lahko izbrišem?

V določenem trenutku se lahko uporabnik sprašuje, ali je ta proces mogoče odstraniti, ker porablja zmogljivost računalnika,in na šibko "železo" vsak megabajt RAM-a v računu. V tem primeru obstaja samo en odgovor - procesa srvany.exe ni mogoče izbrisati na noben način. Konec koncev, kot smo že ugotovili, vam omogoča, da skrijete piratski operacijski sistem od storitev, ki ga lahko blokirajo. To pomeni, da je odstranjevanje tega postopka najverjetneje po vnovičnem zagonu računalnika, da se prikaže sporočilo, v katerem bo zapisano, da morate kupiti licenco za nadaljevanje sistema. V najhujših primerih, ko je razvijalec RePacka uvedel radikalne spremembe kode, sistem na splošno zavrne zagon.


Kaj storiti, če srvany.exe naloži vaš računalnik

Že ugotovili smo, da je srvany.exe proces, ki vam omogoča uporabo nelicencirane različice operacijskega sistema in ni ga mogoče odstraniti. Toda kaj storiti, če v upravitelju opravil vidite, da je sistem zelo obremenjen, zaradi tega, kar nenehno visi, in OS obdeluje podatke za dolgo časa. Kako ravnati s tem, bomo povedali malo naprej, zdaj pa razpravljamo, kaj je razlog, saj razvijalec RePack nima ničesar, da bi namerno postavil proces, ki bi onemogočil sistem. Ker srvany.exe izvaja programe, je pametno domnevati, da v ozadju obstaja aplikacija, ki zahteva sredstva določenega procesa. V tem primeru morate program odstraniti ali pa ga samo zapreti. Toda najpogosteje je vzrok obremenitve virusni zagon.

Popraviti stanje

Zavedamo se, da je srvany.exe proces, ki ga ni mogoče izbrisati, zato, če ugotovite, da se nalagacentralni procesor, ne mudi, da bi ga dal v košarico. Stanje je treba popraviti na drugačen način in zdaj vam bomo povedali, kaj storiti.
 • Prenesite in namestite program Dr.Web Curelt.
 • Zaženite program in opravite popoln pregled računalnika za viruse.
 • Ponovno zaženite operacijski sistem.
 • Namestite program CCleaner in ga uporabite za čiščenje registra sistema.
 • Znova zaženite računalnik.
 • To bi moralo izboljšati stanje.

  Zaključek

  Zdaj veste nekaj več o srvany.exe - kaj je proces, za katerega je potreben in kako popraviti napake, ki jih je povzročilo njegovo delo. Glavna stvar, ki jo morate narediti s tem členom, je, da je ne morete popolnoma odstraniti iz računalnika, sicer lahko taka dejanja povzročijo popolno zaustavitev operacijskega sistema.

  Sorodne publikacije