Na kratko o tem, kako izvedeti podrobnosti denarnice "Kiwi"

Mnogi uporabniki računalnikov so se tako ali drugače na internetu srečali z velikim številom trgovin, kjer sprejemajo izključno virtualno valuto. Pri plačilu blaga pomagajo različne storitve. Vsaka od obstoječih storitev ima veliko prednosti, vendar obstajajo tudi slabosti. Slabosti niso le en plačilni sistem - Qiwi, ker imajo račun v tej storitvi, lahko plačate kjerkoli in ne samo na internetu, ampak v resničnem življenju, morate kupiti samo plastično kartico z istim imenom.

Če vas zanima, kako izvedeti podrobnosti denarnice "Kiwi", spodaj v članku najdete odgovore na pogosta vprašanja uporabnikov. Prav tako je treba omeniti, da lahko obiščete uradno spletno stran tega plačilnega sistema in vprašate svetovalca.


Plačilni sistem QIWI

Med široko paleto elektronskih plačilnih sistemov je QIWI eden najbolj razširjenih, zanesljivih in preprostih spletnih plačilnih sistemov. Skoraj vsi plačilni terminali uporabljajo ta sistem. V skladu s tem bo QIWI za rednega uporabnika zanesljivo in cenovno dostopno orodje za plačevanje in nakazila. Registracija na tem sistemu ne predstavlja nič zapletenega, vnesite telefonsko številko in dobite geslo. Potem bo telefon prejel SMS-kodo s kodo, ki jo boste morali vnesti v posebno okno.
Ta registracija je bila dokončana, z njim je bila ustvarjena denarnica "Kiwi"telefonsko številko. Potem se lahko prijavite z vpisom uporabniškega imena in gesla ter tako ugotovite podrobnosti denarnice "Kiwi".

Številka računa QIWI denarnice

Tako je znana številka "Kivi". Včasih pa obstajajo primeri, ko potrebujete točno število računov denarnice. Praviloma so takšne informacije v zgodovini transakcij. Ni posebne potrebe, da odprete zgodovino plačil za iskanje številke računa, saj popolnoma prekopira telefonsko številko.


Kako si lahko ogledate podrobnosti torbice "Kiwi"

Kaj storiti v tem primeru? Informacije o tem, kako spoznati podrobnosti denarnice "Kiwi", lahko dobite na uradni spletni strani. Ti bodo potrebni v primeru potrebe po bančnem nakazilu - brez njih ne bodo mogli. To še posebej velja za pravne osebe, ki izvajajo transakcije prek banke QIWI. Pomembno je tudi poznavanje podrobnosti in zemljevidov denarnice "Kiwi".
Če si želite ogledati podrobnosti kartice, se morate obrniti na spletno stran plačilnega sistema, se prijaviti z uporabniškim imenom in geslom ter klikniti povezavo »Pošlji podrobnosti«. V samo nekaj sekundah bodo vse informacije na kartici prišle v SMS sporočilo. V primeru, da vprašanje o tem, kje najdete podrobnosti denarnice "Kiwi", ni rešeno, lahko zaprosite za opis težave v tehnični podpori.

Spreminjanje številke denarnice QIWI

Zgodi se, da se telefonska številka izgubi, SIM kartica ne uspe ali če iz nekega razloga želi spremeniti številko - vse se dogaja. V tem primeru moram razmisliti o spremembi številke računa torbice"Kivi" To lahko storite prek certifikacijskega centra QIWI. Če želite to narediti, pojdite na uradno stran, napišite izjavo in priložite skeniranje potnega lista.
Lahko gre preprosteje. Odpreti morate le nov račun, ki je vezan na novo telefonsko številko. Stanje sredstev s starega računa se prenese na novo, vendar je ta možnost pomembna za uporabnike z veljavno staro telefonsko številko.
Tukaj je nekaj preprostih korakov za prijavo na QIWI.
  • V iskalnem nizu morate ubiti besedo qiwi. Kliknite prvo povezavo na strani iskalnika.
  • Na odprti lokaciji v središču bo vzpostavljena povezava "ustvarite denarnico". S klikom na miško, se odpre stran za registracijo. Potem morate v ustreznem polju ubiti telefonsko številko in vnesti "captcha". Strinjate se z javno ponudbo in kliknite na povezavo "Registracija".
  • Naslednji korak - sistem predlaga predlaganje gesla. Biti mora tako kompleksen kot latinske črke in številke, število znakov mora biti najmanj 8. Okna za vnos gesla bodo dva, zgornja in spodnja. Vnesti ga morate v istem oknu v obeh oknih. Sistem bo nato zahteval geslo. To je potrebno zaradi varnosti. Izraz se lahko nastavi na katerega koli, vendar je običajno 1 leto.
  • Zadnji korak je vnos posebne kode, ki bo prišla v SMS sporočilo in kliknite "Potrdi". To je vse v plačilnem sistemu QIWI.
  • Na koncu

    Po branju tega članka o tem, kako izvedeti podrobnostiKivijeva denarnica lahko vsakdo reši vse svoje probleme, povezane s tem vprašanjem. Omeniti je treba, da če se ti načini iz določenega razloga ne izvajajo, se obrnite na podporo za QIWI. Prav tako ne pozabite, da je kartica "Kiwi" denarnica izdana za določeno časovno obdobje, potem pa jo je treba unovčiti.

    Sorodne publikacije