Prenosni računalnik MSI GE70: opis, značilnosti, pregledi

Če ste igralec ali igralec ali ste zasvojeni z elektroniko, ste verjetno seznanjeni z veliko nenavadnimi pripomočki, ki so namenjeni posebnim kategorijam ljudi. To so ljudje, ki kupujejo napravo za eno določeno nalogo, ki želijo imeti maksimalno napravo. Zato bi morali biti pripomočki specializirani, na primer kot junak tega pregleda - MSI GE70.

Pozicioniranje na trgu

MSI GE70 ni le prenosni računalnik. Ta stroj pripada posebni kategoriji naprav. Če pogledate police trgovin in si ogledate predloge na internetu, potem bodo tanke in lahke ultrabukere, nabrusene za novinarje in urednike fotografij, ki cenijo mobilnost, preprostost in žrtvovanje visoke produktivnosti, pogosto brusile. MSI GE70 je popolnoma drugačen, ustvarjen je za tiste, ki potrebujejo zver, in ne za računalnik, ki lahko prenaša mrežo 60 sličic na sekundo v katerem koli igralnem projektu - tako na obstoječem trgu kot tudi v čem drugem bo šel v svet Težak, voluminozen, hrupen pohlep, ki mora spaliti kolena in stisniti težo. Stroj za prave igralce, ki niso pripravljeni prenašati bojišča ali zmanjšati hitrost okvirja v pomembni dirki. V tem primeru bo najboljša izbira MSI GE70. Pregled enega najbolj uglednih predstavnikov kategorije igralnih prenosnih računalnikov je spodaj.


Paket

Vključeni so:
 • Prenosni računalnik sam.
 • Polnilnik z napajalnikom za priključitev na električno omrežje (v standardni opremi je kotvtikač
 • Brošure z navodili za delo z napravo.
 • Zasnova primera in materiali

  Dejstvo, da je ta prenosnik poseben, celo pravi njegov izgled. Masivni in bučni igralni avtomati izgledajo bolj grobi in resnejši kot njihovi bratje. Za prilagoditev "železa", ki je namenjen za kompleksne 3D igre, je potrebno masivno telo. Proizvajalci se ne ustavijo pri tem in poskušajo odstraniti ohlapne prenosne računalnike s svetlim vzorcem in nerodnimi oblikami, ki dajejo računalniku čar, tujega do drugih prenosnih računalnikov. Podobne odločitve proizvajalcev, kot so proizvajalci avtomobilov, poskušajo avtomobil spremeniti v nekaj podobnega divjadi. V primeru MSI Apache GE70 je bila puhasta karkasa prenosnika okrašena z rdečimi puščicami, rebrastimi okraski in sijajnim morjem (ki so ga kitajci častili). Sijaj opazujemo skupaj s tipkovnico, celo zgornjo vrsto dodatnih tipk pokrijemo z lakom.

  Na žalost je pripomoček obremenjen z različnimi vrstami nalepk, ki razkrivajo značilnosti računalnika in komponent, ki so v njem vključene. Ta odvratna navada vseh prenosnih računalnikov, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, še ni končana in čeden MSI GE70. Ohišje je v celoti narejeno iz poceni plastike in sijajno, kar negativno vpliva na trajanje njegove predstavitve. Lakirana prevleka je opraskana, zbira prstne odtise in prah. V primerjavi z drugimi modeli serije MSI GE70 izgleda bolj kompaktno, njegova debelina pa je očitno nižja. Na prvi pogled je bližje običajnim zvezkom, vendar ni.Mnogi oblikovalci tega modela bodo zadovoljni, še posebej tisti, ki menijo, da so starejši modeli videti pregrobni in kvadratni. Celoten videz ustreza kategoriji, v katero spada ta pripomoček. Glede na dejstvo, da je ta računalnik verjetno ne bo zapustil stanovanje (ne dejstvo, da se bo na splošno premaknil iz mize), potem njegove dimenzije in videz niso posebej pomembne. Vendar, kdo skrbi za zunanjost računalnika, in tiste, ki so ljubosumni do estetike, je vredno, da se seznanijo z računalnikom v živo, tako da ne pokvari vtis, ko pride k vam s kurirjem.


  Komunikacije, vmesniki, kamera

  Na obeh straneh prenosnega računalnika je na voljo veliko število priključkov. Načeloma se niz komunikacij ne razlikuje veliko od tistega v katerem koli prenosnem računalniku, starejšem od 5-7 let. Sprednji rob je praktično prazen, na njem lahko zaznavate samo govorniške statve in rahlo pogledate podpornik. Leva stran je polna pristanišč in poplavljenih komunikacijskih mehanizmov. Prva je luknja za ključavnico Kensington (poseben mehanizem, ki spominja na ključavnico za kolesa, ki je namenjena pritrditvi prenosnega računalnika poleg katerega koli masivnega predmeta). Nato sledite vratom za priključitev polnilnika. Bit na desni je rešetka za toplotno moč. Nato lahko prepoznate vhod HDMI za priključitev dodatnih monitorjev in televizorjev, dve USB-A priključki tretje generacije, vtičnico za slušalke in priključek za mikrofon ter bralnik kartic.

  Na desni strani je število pristanišč nekoliko skromnejše. Dva staVrata USB in druga generacija, vtičnica za priključitev monitorja VGA, omrežna vrata. Večina desne strani je pogon (ključ za njegovo odstranitev se nahaja nad tipkovnico in ne deluje brez specializiranih gonilnikov). MSI GE70 ne izstopa v ozadju drugih prenosnih računalnikov, vendar bo Skype primeren za klepet več kot.

  Krmilni elementi

  Pogovor o kontrolnikih, najprej začnite s tipkovnico. V tem modelu je uporabljena tipska tipkovnica otoškega tipa, standardna, brez oblazinjenja. Tipke imajo ostre vogale, z rahlo globljo notranjostjo za večjo sprejemljivost. Tipkovnica je polne velikosti, dodatna digitalna enota, številne funkcionalne in številne dodatne tipke. Graviranje je klasično, črke so narisane v različnih kotih, medtem ko so precej opazne, lahko berljive. V gravuri se uporablja samo bela barva, ki na splošno izgleda asketsko, natančno in pomaga pri premikanju pod nezadostno svetlobo, saj v strojni opremi MSI GE70 ni osvetlitve vdelane programske opreme. Tipkovnica temelji na razvoju Steelseries, to dejstvo daje postavitev. Na primer, tek na desni strani tipke Win (to je še posebej pomembno za igralce, saj se lahko med intenzivno igro dotaknete tega gumba in zrušite igro). Tipkovnica je zelo trda in precej visoka, kar je priročno v igrah, vendar je pri dolgem pritisku povsem neznosno, tipkanje besedil na takšni tipkovnici - trdni pekel.
  Prenosnik je opremljen s sledilno ploščico, počasno in malo uporabno. Ta postavka nikakor ni primerljiva zki jih ponujajo drugi proizvajalci, ki poskušajo narediti to glavno orodje za vnos (npr. Apple na svojem MacBooku). Sledilna plošča je pokrita tudi s sijajnim lakom, z rebrasto, rahlo prevleko in masivnimi ključi, stiliziranimi v kovino. V zvezi s prenosnim računalnikom se sledilna ploščica nahaja v majhnem odtoku, nad njo pa je gumb za izklop (ne dotikajte se igre).

  Indikatorji in dodatni ključi

  Vse navedbe, ki se nanašajo na stanje prenosnega računalnika, so narejene v obliki drobnih LED, ki se nahajajo pod sledilno ploščico. Dejstvo je, da njihov namen ni drugačen od tistega v drugih klasičnih Windows prenosnikih. Prikaže stanje baterije, način mirovanja in tako naprej. Več pozornosti je treba posvetiti kompletu dodatnih tipk. Pod dodatnimi tipkami tukaj ni mišljena zgornja vrstica tipkovnice (standardne funkcijske tipke), temveč ekskluzivna, ustvarjena samo za krmilne gumbe tega stroja. Vključujejo:
 • ključ za pogon pogona (drugi, kot je navedeno zgoraj, manjka).
 • Tipka za izklop osvetlitve zaslona (to ni način mirovanja, vendar prenosni računalnik še naprej deluje normalno, samo zaslon se izklopi, tak pripomoček se lahko izkaže za koristnega, če je datoteka naložena z datoteko in ne želi uporabiti naboja za osvetljevanje zaslona) .
 • Tipka za vklop in izklop brezžičnih vmesnikov (brezžična omrežja Wi-Fi, Bluetooth in drugi).
 • Tipka za ostro proizvodnjo toplote (ne glede na. \ Tobremenitve, lahko vgrajeni ventilator MSI GE70 prisilite na polno moč).
 • Ključ za vključitev diskretne grafike in pospeševanje procesorja do najvišjih visokih frekvenc.
 • Tipka P1, na kateri lahko popravite ločen program.
 • Tipka za vklop in izklop računalnika.
 • BMSI GE70: Značilnosti

  Za boljše dojemanje smo se odločili, da združimo vse parametre tega pripomočka v tabelo. To bo bralcu omogočilo, da se takoj seznani z vsemi značilnostmi tega igralnega zvezka in se prepriča, ali je res vredno pozornosti.

  Zaslon  17,1-palčni zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 in mat konča  Uporablja se v matični plošči MSI GE70, Intelov čipov  Intel Lynx točka HM87  procesor  Intel Core i7. Quad-core, s 6 MB predpomnilnika tretje stopnje. Osnovna taktna frekvenca je 2400 megahertzov, maksimalna hitrost takta je 3.400 megahertz.  RAM  4 + 8 gigabajtov pomnilnika DD3 z možnostjo zamenjave in dopolnitve  Grafična kartica MSI Ge70  Uporablja se grafični krmilnik NVIDIA GeForce GTX 756M z 2 GB pomnilnika. Na voljo je tudi vgrajena rešitev čipov - Intel HD 4600.  Glavni pomnilnik  Uporablja trdi disk velikosti 750 gigabajtov in dva pogona flash. diskovni pogon (SSD) 64 gigabajtov  operacijski sistem v MSI GE70  Windows 10 (nadgradljiv)  Baterija  Odstranljiva baterija 4400 miliamajtnih ur,Šestnajstčlenna baterija  MSI GE70: cena  Približno 50000 rubljev

  Prikaz

  Posebnost te komponente Yuera ima odličen zaslon. Uporablja klasično matrico Twisted Nematic, na prvi pogled ni nič posebnega, saj je znano, da je za to vrsto matrike značilen šibek prenos barv, nizka svetlost in slabi koti gledanja. Dejstvo je, da je situacija veliko boljša: s pravim naklonom pokrova laptopa so koti gledanja dovolj za celo dve osebi, temni in svetli deli slike pa se ne izgubijo. Zaslon ima diagonalo 17 palcev, kar je zelo redko za sodobne računalnike, ki so tanjši, lažji in kompaktnejši. Izgleda kot ta okorni prikaz, vendar vidite veliko užitka. Za tako velik zaslon se zdi precej nizka ločljivost. Ja, to je FullHD 1920 x 1080 slikovnih pik, vendar se po uporabi naprav, kot je MacBook z dvojno ločljivostjo Retina, ta zaslon zdi precej šibak (posamezne pike lahko enostavno opazimo).

  Vloga češnje na torti je mat pokrov zaslona. Brez dvoma je sijaj veliko bolj priljubljen in prevladuje v večini naprav, tako da je mat izgled odličen uspeh. Zaslon ne zasveti nikoli, v nobenih okoliščinah, tudi pri neposredni sončni svetlobi. Na splošno je treba prikazovalnike v igralnih računalnikih in mobilnih delovnih prenosnih računalnikih ovrednotiti drugače. Visoka ločljivost ne bo opazna niti pri najsodobnejših igrah in kotih gledanjalahko je minimalen, če je položaj glave in pokrova prenosnega računalnika na isti ravni v času uporabe. Zato ključni parameter pri izbiri ni število pik, temveč hitrost matrike.

  Procesor

  Srce preiskovane zveri je bil nov Intelov čip. Procesor ima štiri jedra, vsaka hitrost doseže 2400 megahertzov. Hkrati pa lahko ob hujši obremenitvi (ali na zahtevo uporabnika) uporabite način Turbo Boost, ki bo to število povečal na 3.400 megahertz (to je v bistvu pomembno pri igrah in aplikacijah, ki zahtevajo resno računalniško moč). V proizvodnji se uporablja 22-nanometrski tehnološki proces, ki pozitivno vpliva na porabo energije procesorja.

  RAM

  Prenosni računalnik MSI GE70 ima 12 gigabajtov RAM-a (4 module, ki jih je mogoče zamenjati in razširiti s povezovanjem večjih modulov). Na splošno je dovolj pomnilnika za večino opravil, prenosnik bo zlahka preživel resne obremenitve. Kot je za igre, potem tukaj tudi, brez dvoma, vse, kar se je že zgodilo in bo prišel ven v prihodnosti se bo začelo. Pri delu s kompleksnimi programi, ki zahtevajo resne računalniške napajalne programe, se zmogljivost ne zmanjša, večopravilnost deluje normalno.

  Trdi disk

  Glavni pomnilniški niz ustreza trdemu disku Seagate do 750 gigabajtov. Na splošno je uporaba trdih diskov v sodobnih računalnikih - to je webcast. Nekaj ​​arhaizma v svetu sodobne tehnologije, tudi če se uporablja trdi diskhitrost 7200 vrt /min. Da bi pospešil sistem, razvijalec ni sting na dveh diskih SSD z zmogljivostjo 64 gigabajtov. Zahvaljujoč tem otrokom se Windows prebudi veliko hitreje in takoj bere podatke, ki so v njih shranjeni.

  Video kartica

  Za grafično izvedbo kot odgovor na zmogljivo mobilno grafiko iz Nvidije. GeForce GTX 765M je diskretna grafika za prenosnike, ki podpira DirectX 11 PhysX, Cuda in druge strojne in programske inovacije na področju računalniških naprav. Pomnilnik v video podsistemu je 2 gigabajta. V intervalih med visoko zmogljivostjo v teku je grafika, razvita zmogljivost Intel HD 4600, ki je dovolj za delo na internetu, pisarniške aplikacije. Poskus, da bi bilo njeno delo z igrami lahko, nekatere od njih bo celo. To bo prihranilo polnjenje in zmanjšalo verjetnost pregrevanja.

  Avtonomija

  MSI Apache GE70 je opremljen z veliko baterijo, ki je 4400 miliamperjev. Torej, v primerjavi z baterijami, ki so nameščene v ultrabook, je samo smešno, če pa govorimo o igralnih napravah, je taka baterija več kot dovolj. Seveda je treba pri delu s profesionalno programsko opremo ali med igranjem prenosnega računalnika priključiti na vir napajanja, drugače on in 30 minut ne bo preživel, prekine proces v sredini. Druga stvar je brskanje po spletu ali preprosto pisarniško delo (ustvarjanje dokumenta v Wordu, preverjanje pošte). Neodvisni testi so pokazali, da je računalnik z minimalno obremenitvijo, vendar se je odvil pri maksimalni svetlosti, lahko preživel do tri ure. Ko si ogledatespletne strani je 2 uri in 40 minut, medtem ko gledanje filmov - 2 uri enako.

  MSI GE70: pregledi

  Mnenja uporabnikov o tem avtomobilu so različna, natančneje, vsi so rahlo protislovni. Vsakdo najde v laptop kot pluse in minuse. Med gospodarji tega čudeža niso našli "slepih" oboževalcev in brezupnih sovražnikov, občinstvo je presenetljivo uravnoteženo, njihovo mnenje je še bolj dragoceno. Na prvem mestu vsi hvali visoko uspešnost. Kljub mobilni opremi, ki je bila nameščena pod pokrovom prenosnega računalnika, se je večina iger spopadla z uro. Uporabniki so morali meriti hitrost in frekvenco okvirjev v različnih igralnih projektih - tako modernih kot ne zelo, in vsakdo je lahko dosegel želenih 60 slik na sekundo. Drugič, uporabniki upoštevajo nizko raven hrupa. Nenavadno je, vendar je bil ta model najtišji v seriji. Tudi pri visoki obremenitvi računalnik ne draži sikanja in ne "vzleta". Ne mimo stranskega in mat zaslona, ​​ki je veliko pohvalil in za popolno odsotnost kakršnihkoli odsevov, tudi na popolnoma črni sliki. Ločeno je omenjen hladilni sistem, ki se z natančnim pogledom uporabnikov spopada s svojo nalogo bolje kot drugi podobni stroji. Čeprav je opazna toplota pod levo dlan. Seveda, kjer obstajajo profesionalci, obstajajo tudi slabosti. Izkušeni uporabniki opozarjajo, da je tovarniška kalibracija zaslona odkrito zvita v barvah in zahteva dodatno prilagoditev (vprašanje je subjektivno, vendar za tiste, ki resno načrtujejo delo zgrafika, to je lahko problem). Veliko iger izgubi svojo uspešnost, če ima dovoljenje. V takih primerih lastniki računalnika ponujajo, da ga znižajo na položaj, potem bo mogoče doseči želeno hitrost sličic, ne da bi izgubili veliko kot sliko. Večina uporabnikov je ostala nezadovoljna s kakovostjo vgrajenih zvočnikov. Vsi so kot eno izrazili mnenje, da je računalnik kljub hrupnim obvestilom namestil poceni, ki si ne zasluži posebne pozornosti.

  Namesto zaključka

  Ne tako pogosto se boste srečali z uporabnikom, ki potrebuje tako ultimatno rešitev, ustvarjeno izključno za igre. Poleg tega že samo dejstvo, da obstajajo prenosni računalniki za igre na srečo, sproža vprašanja. Zakaj? Konec koncev, obstajajo namizni računalniki, ki so veliko močnejši in hitrejši. Obstaja več praktičnih in zanimivih konzolnih primerov. Odgovorov ni. Toda ta segment obstaja in se razvija. Pravzaprav je eden izmed predstavnikov MSI GE70. Značilnosti računalnika jasno omogočajo razumevanje njenega namena, in kar je najpomembnejše, deluje s to nalogo. Zmogljivost je dovolj z zalogo za razvedrilo in za kompleksno delo. Računalnik lahko traja več let, možnost ročne posodobitve pa se bo podaljšala še za nekaj let. Tudi strošek, ki vodi do pridobitve tega grdega račka, ker je iskanje podobnega po podobni ceni preprosto nemogoče.

  Sorodne publikacije