"DTA": gesla, priporočila in način uporabe

Osvojiti prostore virtualnih svetov, ki jih imajo vsi rad, vendar se včasih igre zdijo precej zapletene in nepredvidljive. V tem primeru se morate zateči k uporabi pomožnih zmogljivosti, na primer za uporabo vlakov in posebnih gesel. V članku bomo razmislili o seriji iger, znani kot "DTA". Vključuje več delov avanture naenkrat, vsak od njih pa ima svoj niz različnih dodatnih funkcij. Za "DTA" gesla igrajo zelo pomembno vlogo, zato morate vedeti, kaj točno je potrebno za njihovo uporabo in kaj natančno vnesti v korist.

Kaj je ta serija iger?

"DTA" - serija iger z odprtim svetom, predstavljena kot velika metropola, s popolno svobodo delovanja in zgodbo. V vsakem delu igre se uporabnikom ponudi, da prevzamejo vlogo kriminalca, ki najprej želi pozabiti na svoje temne zadeve, nato pa vstopi v cikel dogodkov, brani sebe in svoje osebne interese. Vsak nov del ponuja številne nove ideje, preizkušnje in druge vznemirljive trenutke. Da bi ostali zmagovalci v vsakem primeru, je potrebno uporabiti pomožna sredstva.

Za "DTA" se gesla uvedejo predvsem v načinu premora. Igro morate postaviti v ta način in vnesti niz znakov. Po tem boste dobili želeni rezultat ali priložnost, ki vam bo omogočila, da boste uspeli ali sprejeli dodatne ukrepe. Dejstvo je, da nekatera gesla ne dajejo moči in močiso namenjeni dodatnim vizualnim inovacijam ali kakršnim koli duhovitim možnostim. Da bi jih lahko uporabili, morate natančno vedeti, kaj morate vnesti.

Kaj naj naredim v teh igrah?

Glavni namen igre je dosledno upoštevanje načrta. Na primer, v "GTA: San Andreas" - protagonist se želi maščevati svoji materi, ki je postala žrtev streljanja. V "GTA: Weiss City" morate dobiti priznanje in postati kralj kriminala. In v "GTA 5" morajo preživeti in poskušati vzeti celico v kriminalnem svetu itd.

Vsaka nova avantura prinaša zanimivo zgodbo in nove cilje. Ampak v vsakem primeru morate uporabiti gesla za DTA, ki bodo zelo olajšali proces in vam omogočili, da uživate v igri.

Posebni kode za GTA: Weiss City

"GTA: Weiss City" ni tako velik virtualni svet, ampak je precej poln različnih dogodkov, ki včasih zahtevajo nekakšno dobro igro. Zato lahko uporabite posebne kode, ki vam bodo omogočile pridobitev orožja ali strojev za dosego cilja. To ima tudi geslo "GTA: City", ki bo vplivalo na vreme ali izgled protagonista. Načeloma bo vse to dovolj za dosego želenega rezultata. Zato lahko pogumno preučite seznam in uživate v novih funkcijah.

OrožjeOTROŠNA OROŽNOSToklep na 100%aspirin 27)


Zdravje pri 100%THUGSTOOLSKit orožjaLEAVEMEALONEKomplet profesionalnega orožjaSTROKOVNJAKIKomplet orožja

)

NUTTERTOOLSKriminal na 2 zvezdiciYOUWONTTAKEMEALIVEIščiONSPEEDHitriTRAVELINSTYLE
FANNYMAGNET


Lahki avtomobiliBIGBANGPiha vse avtomobile) KOTNOVidna so samo kolesaICANTTAKEITANYMORESamomorSEAWAYSJahanje na vodiIgranjeAPLEASANTDAYLepo vreme
)


ALOVELYDAYRomanceABITDRIEGoblaki

CATSANDDOGSCANTSEEATING


Pospešeni časBoj proti goljufijam

ŽIVLJENJEPOSLOVANJE )
Boj proti vsemNOBODYLIKESME
)OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMSDati orožje vsemCOMEFLYWITHMEInvazija muhGREENLIGHTSvetlobni signali na zelenem signaluMIAMITRAFFICPospešeni avtomobilski prometCERTAINDEATHCigareta v zobihStrojiPANZEROsebne cisterne

257)
PANZERTHELASTRIDEKAMENI ČEVLJIROCKANDROLLCARLUČIRUBBISHCARZbiranje smetiGETTHEREFASTŠportna vozila
GETTHEREQUICKLYOLD AUTOMOBILEGETTHEREVERYFASTINDEEDAvtoDOBAVLJIVOSTIRALLYBETTERTHANWALKING


318) Vozički za golfSTILLLIKEDRESSINGUPSpremeni preobleke

)

LUCKLIKELANCELENSOdvetnikOdvetnik
348)

ILOOKLIKEHILARYHilaryROCKANDROLLMANAmaterka leta 363)


ONEARMEDBANDITOboroženi razbojnikIDONTHAVETHEMONEYSONNY


) MafioziFOXYLITTLETHINGHčerka mafijeWELOVEOURDICK


)
škotski

Kode za "GTA: San Andreas"

Če govorimo o vesolju igre GTA: San Andreas, potem je vse veliko bolje, saj je na voljo široka paleta različnih možnosti. Geslo "GTA: Andreas" vključuje različne možnosti, od oborožitve do zmožnosti prevoza in vpliva na vreme. Torej, če vas ne motijo, da jih začnete uporabljati, uporabite našo posebno zbirko.

Oprema, orožje in želenoLXGIWYLPaket z orožjem številka 1KJKSZPJ


Paket z orožjem številka 2UZUMYMWPaket z orožjem številka 3Zdravje in denarHESOYAM250000 dolarjev, neskončno zdravje in svoboda popravilo avtomobilovOSRBLHHStopnja kriminala za 2 zvezdiciASNAEBPočisti stopnjo kriminalaLJSPQKNastavite stopnjo iskanja za 6 zvezdicWANRLTW, FULLCLIPBrez polnjenja, neskončne kartušeAEZAKMINoben zločin v igriOUIQDMWPopolna zaloga orožja pri vožnji

489)
FOOOXFTOrožje na voljo pri vsehNCSGDAGorožjeAIYPWZQPZdaj je padaloPrevozVQIMAHANajvečje možne vozne sposobnosti pri prevozuXICWMDNevidniPGGOMOYIdealne možnosti upravljanjaBGKGTJHPribližno poceni avtomobiliGUSNHDE

LLQPFBN
Barva vseh avtomobilov v rožnati barviIOWDLACBarva avtomobila v črni barviRIPAZHAVsi transportni lahko letijoBMTPWHRPrevoz in pešci na podeželjuFVTMNBZPodeželski avto in oblačila

605)
THGLOJZmanjšan prometCOXEFGUVsak avtomobil ima NitroBSXSGGC, BUBBLECARSStroji za letenje v trkihPrenos junaka

)


BAGUVIXImmortalityCVWKXAMKisik se ne končaAEDUWNVBrez lakoteBTCDBCBT.

KVGYZQKPopolna figura

OGXSDAG692)

Najvišja raven spoštovanjaEHIBXQSPovečana vzdržljivost


Japonski meč in klan ninjaAFFFULTLNapredni skokKANGAROOAtraktivnostVreme in okoljaAFZLLQLL
749)
ICIKPYHNekaj ​​toploteALNSFMZOOblaki
764)

AUIFRVQSDežCFVFGMJFog
)XJVSNAJ, NIGHTPROWLERPonočiOFVIAC) Oranžna nebesaMGHXYRMNevihtaCWJXUOCSandstormYSOHNUL
PPGWJHTupadLIYOAAYVsi ste napadeniBAGOWPGSuicideSZCMAWOVsi semaforji bodo dobili samo zelenoZEIIVGKontinuirane lovitve

861)
YLTEICZPlovila flyAFSNMSMWPospešeno igranje 875)


Ostale različiceASBHGRBPovsod ElvisBGLUAWML

)

Oboroženi pešciAJLOJYQYPešci, ki se borijo drug z drugimCIKGCGXZabavaMROEMZHLos Santos povsod
920)

BIFBUZZSkupine povsodJHJOECWKolesaLFGMHAL

950) Super BirdIAVENJQPRIEBJ
974) AdrenalinMUNASEFZaposlovanje

Kode za "GTA: Liberty City"

"GTA: Liberty City" predlaga raziskovanje velike metropole, ki jo vodijo tolpe kriminalcev in prodajnih odvetnikov. Vse vas nameravajo na vsak način odstraniti. Zato, da bi preživeli in uspeli,morajo aktivno uporabljati kode različnih formatov. Ampak, če gesla za "GTA: San Andreas" ponujajo veliko, potem je v tem primeru vse skromno, vendar z najvišjo stopnjo uporabnosti. Za uporabo novih kod morate telefon priti v igro in vnesti številke, ki so predstavljene v tabeli.362-555-9999

Največ zdravja, streliva in orožja. 0100Zdravje in oklep486-555-0100486-555-0150
267-555-0100
)


Dodaj iskano zvezdo267-555-0150Spremeni vreme

359-555-7272


)
Superstar276-555-2666
)


Izboljšano strelno orožje486-555-2526Izboljšan čoln

625-555-0200)
625-555-3273

272-555Športni dirkalni avto

Helikopter


Goljufije za GTA 5

GTA 5 je najnovejša serija iger v tem vesolju. Kot vsak drugi del za to igro ima svoje geslo. Če ste v"GTA: San Andreas" je bilo potrebno začasno ustaviti in vnesti niz znakov, nato pa v tem delu ponovno uporabiti telefon. Dovolj, da bi dobili sredstvo za komunikacijo, pokličite potrebne številke, in boste dobili prednost. Takšen format je precej priročen in praktičen, v prihodnjih delih avanture pa bo zagotovo ostal. Kar zadeva informacije, so za ta "DTA" gesla predstavljena spodaj.
PAINKILLERnesmrtnostTURTLE


)
DenarSKYFALLIzboljšan oklep in življenjePOWERUP
InfernoLAWYERUPPlus zvezda iskanja

1181)
CATCHMEMinus iskana zvezdaGOTGILLS
))
HOTHANDSNapredni pametni telefonDEADEYEnajvečje oboroževanje
1228)

INCENDIARYIzboljšano udarjanjeHIGHEXV glavoSKYDIVEVsa orožja imajo možnost požaraBUZZOFF

)

BARNSTORMPadaloFLYSPRAY

1289)

COMETMOTORCIKLVINEWOOD

)

Transport za zbiranje smetiRAPIDGTŠportniROCKETSportscar 2
1334) HOLEIN1BIKEMAKEITRAINKOLESA


)
SLOWMOGolf g EnsportsFLOATERSprememba vremenaSNOWDAY


Izboljšan Drift


EXTINCTDuke O Death
GOYTGIULLS 1399)


BattiscapSKYRDIVEZUniverzalni Dodo

To je točno to, kar morate vedeti o tej smeri igre. Zdaj lahko z lahkoto pridobite prednost in uživate v igranju, ki ga boste zagotovo z zadovoljstvom. Za "DTA" gesla igrajo pomembno vlogo in so v celoti predstavljena v tem članku. Vsak del avanture igre ima svoje značilnosti in jih lahko enostavno uporabite. Lepa igra!

Sorodne publikacije