Quad Dodger DJI Phantom 3 - pregledi lastnikov, značilnosti in značilnosti

DJI že vrsto let uvaja najboljši quadcopter. Tretja generacija Phantoma ni bila izjema - predstavljena v dveh modifikacijah in prejela najboljše ocene Quantcast Phantom 3 je hitro osvojil svetovno popularnost. Proizvajalec je nekaj mesecev po izdaji nove različice dron izdal posodobljeno različico Standarda, ki za razliko od Professional in Advanced različic nima brezmejnih karakteristik fotoaparata, snemanje videa v 4K ločljivosti in obseg komunikacij v dveh kilometrih.


Standardna različica

Standardna modifikacija Quad-števca Phantom 3 je bila dobavljena v kartonski embalaži blagovne znamke. Paket vključuje:
 • Quad-Counter DJI Phantom 3.
 • Li-Pol inteligentna baterija.
 • Standardno polnjenje pri 57 W.
 • Daljinski upravljalnik z dosegom 500 metrov.
 • Komplet rezervnih propelerjev v količini 4 kosov.
 • Navodila za uporabo, pokrov za prevoz rezil, ovojnice in nalepke na telesu.
 • Kabel za povezavo z računalnikom.
 • Sodeč po pregledih Phantom 3 Standard, ki jih poganja kvantni pogon, se njegov komplet ne razlikuje od drugih različic - Advanced Professional. Edina razlika je, da Pro-modifikacija vključuje polnilnik visoke moči.

  Videz quadrocopterja

  Tretje telo Phantom, kot tudi druge različice, je izdelano iz visoko trdne plastike, odporne proti udarcem.Quadcopter je popolnoma bel, edina izjema so napisi in nalepke. Nekateri deli so narejeni iz kovine, ki so zapisani v odzivih na uporabnike Phantoma 3 - na primer na telesu je napis Phantom in vzmetenje modula kamere. V primerjavi s prejšnjimi modeli je standardna izvedba drona nekoliko manjša od teže, kar pozitivno vpliva na njegove značilnosti letenja. Zasnova quadcopterja se ni spremenila in v veliki meri spominja na preglede, DJI Phantom 3 Advanced Professional. Razvijalci so le zamenjali kovinske dele na plastiki in izboljšali lokacijo elementov v ohišju.


  Napredne spremembe standarda Standard se razlikujejo le po barvi nalepk na telesu. Lastniki quad-quotcomers kažejo v pregledih na DJI Phantom 3 Professional zlati imenovke, v Advanced - srebrno in rdeče v standardu. Ostali modeli so popolnoma enaki v vseh treh modelih.

  Ghost Power

  Standardna različica Phantoma 3 uporablja akumulatorsko baterijo 4480 magsov kot baterijo. Kljub temu, da se je masa quadcopterja bistveno zmanjšala, so uporabniki v pregledih Phantom 3 ugotovili, da se čas letenja ni povečal, kar je znašalo prejšnjih 23 minut. Akumulatorska baterija tehta le 365 gramov. Proizvajalec trdi, da je baterija quadcopter inteligentna, vendar cene za Phantom 3 Professional Standard in Advanced kažejo, da je za polnjenje potrebno več kot eno uro. Na uradni spletni strani DJI lahko kupite močnejši polnilnik za 100 W, kar bo znatno skrajšalo čas polnjenja baterije. LastnikiQuadcopter Phantom 3 Napredni v pregledih pravijo, da je pred polnjenjem zaželeno, da se baterija ohladi na naraven način, saj razvijalec in ne more rešiti problema pregrevanja med delovanjem. Najboljša možnost je nakup dodatne baterije, ki bo stala uporabnika $ 149, in izboljšan polnilnik je 85 $.

  Značilnosti kamere kvadrocopter

  Glavni razlog za izdajo standarda je bil, da mnogi uporabniki preprosto niso mogli kupiti drugih različic drona zaradi visokih stroškov. Razvijalci hitro rešili problem s sprostitvijo poenostavljeno različico quadcopter, ki pa je pridobil boljšo kamero kot Phantom 3 Advanced - v pregledih, lastniki brezpilotna letala posebej omenjeno to inovacijo. Robotska suspenzija kamere je narejena iz kovine in ima tri osi. Kamera je dvanajst-milijona slikovnih pik, ki jih proizvaja Sony. Model je ohranil svoje nekdanje lastnosti: kot gledanja je 94 stopinj, možnost shranjevanja fotografij v ločljivosti 4000 x 3000 slikovnih pik v formatih RAW in JPEG, samodejna razstavljanje. Funkcija kvadrocopterja omogoča snemanje časovno občutljivega videa in videa v ločljivosti UltraHD. Posodobljena različica standardnega fotoaparata je nekaj, kar je na pol poti med Advanced in Pro: Phantom 3 pregledi pravijo, da je Professional video model posnet v 4K, v Advanced - v FullHD.
  Vse videoposnetke in fotografije lahko posnamete na pomnilniške kartice micro SD in SDHC. Ko je priključen na daljinski upravljalnik pametnega telefona ali tabličnega računalnika Quad Counter in prisotnost signala Wi-Fi, se lahko video predvaja v HD ločljivosti pripomočka.

  Razlika med Professional, Advanced in Standard

  Lastniki vseh treh različic Phantom 3 Quad Coders v pregledih so opazili naslednje razlike med spremembami:
 • Ločljivost posnetka: 4K v Professional, 2.7K v Standard in FullHD v Advanced.
 • Quad-Core Pro-model je opremljen s 100 W polnilnikom, kompleti Standard in Advanced pa vključujejo običajni polnilnik 57 W.
 • Standardni krmilnik je enostavnejši in bolj priročen. v uporabi;
 • V primerjavi s poklicnim in naprednim je bil obseg in višina v standardni različici zmanjšana štirikratno.
 • Standardni model ne podpira funkcije Overflow in sistema za določanje položaja GLONASS.

 • Dodatne funkcije in nadzor drona

  Obseg komunikacije s quad-kompaktorjem je bil bistveno okrnjen v različici standarda: če je bil prej dva kilometra, potem zdaj - petsto metrov. V tem primeru je funkcija avtomatskega vračanja domov vrnitev domov ostala nespremenjena. Ohranjene so tudi druge funkcije, ki so na voljo v drugih različicah quadcopterja: mehko pristajanje, avtopilot sledi meni in način Newbie. Obseg komunikacije v načinu "Newbie" je 30 metrov, kar je dovolj za usposabljanje in pridobivanje veščin vodenja quad. Največja višina letenja je zmanjšana tudi na 120 metrov, zaradi česar v tem načinu ni mogoče posneti panoramskega videa. Ergonomija nadzorne plošče je ostala nespremenjena, vendar se je število gumbov na njej zmanjšalo. Proizvajalec je pustil le tiste ključe, ki so jih potrebovali - dva odtoka in tri pozicijske stikalaza načine in kamero. Premikanje kvadrokopterja okoli osi in navpično krmiljenje z levo palico, ki se premika vodoravno - desni sklep. Zadnja plošča daljinskega upravljalnika je kovinski nosilec, ki omogoča prenos, vrh pa je vpenjalo za pametni telefon.

  Programska oprema za mobilne naprave

  Phantom quad-quantum razvijalec predstavi posebno aplikacijo DJI Go za platforme iOS in Android. Za konfiguriranje in upravljanje dron morate namestiti programsko opremo na pametni telefon ali tablični računalnik in pripomoček povezati z omrežjem Wi-Fi, ki ga je ustvaril quad-krmilnik. Za redne lete ne potrebujete pametnega telefona z nameščeno aplikacijo, vendar brez njih ni mogoče nadzorovati kamere in spremljati delovanja vgrajenih senzorjev. Iz tega razloga je zaželeno, da letijo brez pametnega telefona in programa DJI Go samo za kratke razdalje v načinu za začetnike. Zaslon pametnega telefona prikazuje sliko iz quadcopter fotoaparata, tipke za snemanje in snemanje fotografij pa se nahajajo ob straneh. Zemljevid območja, na katerem se opravi let, je prikazan v spodnjem levem kotu zaslona. Če je signal GPS, se prikaže trenutna lokacija quadcopterja. Na vrhu zaslona so ikone načina letenja, raven signala GPS, raven baterije in kakovost signala. Hitrost in višina leta sta prikazani na dnu zaslona. Program DJI Go vsebuje veliko število nastavitev, ki jih ne bi smeli prilagajati brez ustreznih veščin, saj jih je velikoOd tega lahko povzroči napake pri pilotiranju.

  Avtonomno delovanje

  Litij polimerna baterija se uporablja kot vir energije za quadcopter. Kljub dejstvu, da je baterija ima veliko zmogljivost, lahko drone letijo več kot 23 minut. Če so načrtovani dolgi leti, je zaželeno, da kupite več baterij naenkrat - ena polnitev traja več kot eno uro, in ni vedno mogoče priključiti baterije, da bi ponovno vzpostavili polnjenje na ulici.

  Načini dela

 • Sledite mi. Način, v katerem quadcopter sledi lastniku in hkrati snema video. Lastnik naprave mora nastaviti samo določeno pot.
 • Navigacija vmesnih točk. Omogoča vam, da vnaprej načrtujete pot leta quadcopterja. Prednost tega načina je, da lahko naredite le streljanje, ne da bi vas motil proces letenja. Točke poti, ki jih bo sledil Phantom 3, bodo izbrane vnaprej.
 • Točka interesa. Pozor na quadcopter se osredotoča na določen predmet, po katerem naprava opravi lete okoli nje, vodi video in fotografijo.
 • Rezultati

  Stroški kvadroopterja Phantom 3 Standard znašajo 499 dolarjev na uradni strani proizvajalca. Potrošnik po taki ceni dobi kakovosten in zanesljiv kvadrokopter z odlično kamero in dobro samostojno napravo. Kljub dejstvu, da se zdi, da je takšna cena prevelika za mnoge, DJI-jevi brezpilotni zrakoplovi povsem upravičijo denar, ki ga porabijo.

  Sorodne publikacije