E-Money Co De plačilni sistem: pregledi delovnih mest

Zaslužek na internetu narašča. Obstajajo napredne tehnologije prihodkov, sheme za pridobivanje financ in dobička. Nekaterim je lažje razviti informacijske tečaje in jih nato prodati, nekdo pa se ukvarja s sprostitvijo novega, pridobivanja priljubljenosti izdelka in promocije v omrežju. To so stabilni procesi, ki jih lahko najdemo na vseh področjih virtualne dejavnosti.

Dobički na plačilnem sistemu

Na podlagi mnenja večine uporabnikov interneta je mogoče poudariti, da so plačilni sistemi priljubljena tema. Kot primer lahko omenimo spletno stran E-denarja, ki pa ni edini med temi viri. Kljub temu, da so takšne strani številne, imajo vse skupne značilnosti: obljubo o dohodku od menjalnih transakcij na področju spletne valute. Ta članek bo osredotočen na projekt e-denarja Co (pregled delovnih mest itd.).


Kaj je to?

Spletna stran se pozicionira kot plačilni sistem. Projekt na glavnih straneh ni videti zelo privlačen: običajna zasnova (poslovna tema), stavki o nejasnih misijah in obsežne naloge, ekipa usposobljenih delavcev. Vendar to ni novica za večino takih projektov in nič novega sama po sebi. Vendar pa informacije, ki jih vsebuje projekt E-denar, jasno kažejo, da je to izreden primer, za katerega so značilne posebne naloge. Kaj je plačilni sistem za e-denar?

Zaslužek od pošiljanja valut

V zadnjem času so bila socialna omrežja polna sporočilo takih zaslužkih. Sporočila so bila izdana kot predlog za delo na nekakšnem velikem projektu, v katerem delavec potrebuje rutinsko dejavnost. Zdelo se je, da je veliko podjetje (namreč E-money.co) potrebovalo svobodnega delavca. Njegova naloga je sprejeti denarne transferje na računih, ki jih je treba nato poslati na druge račune (približno 500 kosov). Delavec prejme odstotek dela. To je pripeljalo do velikega zanimanja za projekt E-Money Co De, katerega povratne informacije niso bile tako rožnate.


Delo in rezultati

Veliko zainteresiranih je bilo. Po izračunih je bila plača 150–200 $ na dan, delo pa je bilo zagotovljeno, kar ni zahtevalo veliko truda. Moj mož je delal več dni in verjel v realnost finančnih prihodkov. Vendar pa je to spletno mesto samo vrsta goljufije, v kateri oseba deluje samo v številkah, ne pa v pravi valuti. Ustvarjena je iluzija o spremembi ravnovesja, v resnici pa v proces niso vključena nobena resnična sredstva.
Glede na povratne informacije E-denarja Co De, ko je zaposleni prejel zahtevano raven, je to storil in zaprosil za to. In potem se je začelo najbolj zanimivo. Pošiljanje pošiljke je mogoče samo na posebno kartico sistema, ni pa vzela običajnih bančnih kartic. Iz pripomb na izkušnje s spletnim mestom lahko opazite naslednje. Sistemska uprava je ponudila svojo bančno kartico. Če želite to narediti, morate plačati provizijo v višini $ 95, potem pa jo morate aktivirati. Vstopil je denarTakoj se prikaže na računu in doda že zasluženemu. Če ste na primer zaslužili 152 USD, potem ko ste vnesli zgornji znesek, bi bilo vaše stanje: $ 152 + $ 95 = 247 $. Na prvi pogled se je vse zdelo pošteno in "pregledno". Vendar, kot poroča E-Money Co De pregledi, to ni tako enostavno.

Omejitve in omejitve

Poleg tega je uporabnik prejel obvestilo, da bi lahko različni ukrepi na računu E-Money spadali pod finančne omejitve v smislu varnostne, pravne in regulativne dokumentacije. Vodstvo projekta je poročalo, da se te omejitve določajo dinamično, pri čemer se sklicuje na vaše stanje preverjanja in izbrani način za dopolnitev računa. Račun Cashcloud določa, kaj ste ustvarili in komunikacijsko storitev za uporabo z vašo denarnico ter seznam storitev, ki so vam na voljo v skladu z veljavnimi pogoji. Kaj je to pomenilo v praksi? Obstaja omejitev zneska denarja, ki ga je mogoče knjižiti v dobro e-denarja. Povratne informacije o delovnih mestih poročajo, da je le redko presegel $ 200. Tako se račun akumulira okoli 300 $ - zasluženi denar in pristojbino za izdajo kartice.
Za dvig zasluženega denarja morate klikniti na zavihek "Prevodi" (v ustreznem razdelku "Osebni račun" je potrebno predhodno vnesti številko osebnega računa). Ko vnesete transakcijo, boste videli vrstico »Aktiviraj račun«. V praksi to pomeni, da boste prejeli dodaten prispevek. Torej trdite, da ste polnopravni imetnik računa. Izkazalo se jetako da, ko je oseba aktivirana - so zaračunali dodatnih 200 $, in prejšnjih 95 $ niso odšteli. V odgovor na spletno stran E-Money lahko vidite, da je goljufom uspelo zavajati množico uporabnikov za približno 300 USD. Glede na število goljufivih strank je to velik znesek. In ta služba nadaljuje svoje delo. Ob upoštevanju zgoraj navedenega lahko sto odstotkov trdimo, da je E-Money Co De lokhotron.

Kaj še omeniti?

Sistem E-Money zagotavlja omejitve in znesek plačil za finančne prenose znotraj sistema. Spletna stran vsebuje seznam prejemnikov sredstev, ki jih je mogoče uporabiti pri plačilu blaga ali storitev sistema. Vendar pa ima možnost, da blokira povezavo do spletnega mesta z IP-naslovom. Ta funkcija prepoveduje dostop do računa iz drugega računalnika, vendar v bistvu pogosto preprečuje vnos.

E-Money Co: pregledi delovnih mest in vzorec goljufij

Kot že veste, je načrt, ki je oropal goljufe, preprost - valutne transakcije in pošiljanje na račune. In za prevarano osebo je bila ustvarjena iluzija, ki jo resnično prejme od tega dobička. Potem, ko so zaposleni pričali o spletnem mestu E-money.co.de, so ponarejeni uporabniki zahtevali plačilo za odprtje bančne kartice. Seveda se zato ni odkrito odkrilo nič. Iz tega lahko sklepamo, da takšnega dela, kot je porazdelitev valute, ni - in na žalost prevarane stranke so spoznale, da je prepozno. V večini pregledov so samo enote izgubile 95 dolarjev in še naprej odhajajo. Večina istega dela je ponovila poskus umika denarja,povečanje zneska. Znano je psihološki trik: vzemite žrtev na kljuki. Njegovo bistvo je, da nihče ne želi delati na pol poti in ostati brez nič. V ta namen se izvede drugo plačilo za izterjavo izgube. Toda kdo bi potem lahko vedel, da je to goljufija? Trenutno večina uporabnikov ve, da je spletna stran E-Money Co De in kako deluje.

Kako ne postati žrtev?

Če vidite vnos, ki pravi, da je stran namenjena za dolgoročno sodelovanje in zanimanje za njegovo delo ekipe - bodite previdni. In če vir obljublja hitro zbiranje denarja na preprostih operacijah - to je trik. Spoznajte sposobnost spletnega mesta. Ime stranke, pod katerimi ste že registrirani, se lahko vključujejo številke, črke in podčrtaje. Če iščete službo, bodite pozorni. Primer je lahko izkušnja, osvetljena zgoraj. Očitno je, da je to varanje, ker bi resnično sistem umakne znesek na kartici s celotnim plačilom. Takšne funkcije ni - prenos denarja naprej in nazaj. Zato tega ni storil projekt, ker na njem ni bilo denarja. Morda so nekateri od njih ugibali in takoj prekinili plačilo. Prav tako boste lahko ugotovili, spletne goljufije, če kritično ovrednotiti informacije. Pomislite: pomen sistema, ki poskuša zaposlenim za delo z visoko plačo pošilja na stotine oglasov, če lahko objavi informacije na borzi? Po številnih kriterijih lahko prepoznate prevarante in prekinete sodelovanje z njimi. Najprej pretehtajte vse prednosti in slabosti, nato pa začnite delati.

Sorodne publikacije