Pregled Panasonicove tehnologije za slušalke

Slušalke Technics proizvaja Panasonic, dobro znano podjetje. Dobili so dobre ocene od kupcev, ki praznujejo popolno kakovost obešanja in naglavnega traku. Slednji je precej močan. Blazinice so narejene iz pravega usnja. Mikrofoni niso na voljo v vseh modelih serije. Občutljivost zvočnikov ne presega 80 dB. Upornost slušalk je 15 ohmov. Vrvice imajo posebno zaščito. Vtiči so standardne - 35 mm. V trgovini lahko najdete možnosti za igralce in celo DJ-e. Seveda obstajajo standardni modeli za običajno osebo. Če govorimo o kakovostnih različicah, jih lahko kupite za 15 tisoč rubljev.

Model RP-DJ1210

Slušalke Technics DJ1210 imajo nastavljive blazinice za uho. Substrati so visoke kakovosti, nekateri so izdelani iz pene. Zvočniki so dobili malo moči. Toda občutljivost povišane ravni. Mikrofon v tem modelu proizvajalca ni ustrezal. Frekvenca - 16 Hz. Mnenja na internetu nam pomagajo ugotoviti, da je vtič odličen, težko ga je razpasti. Ta model pogosto uporabljajo igralci računalniških iger. Hrup je dober - slišati čudne zvoke bo precej težko. Zabavne obroče je treba očistiti, to lahko storite sami. Kupite model lahko za 9 tisoč rubljev.

Opis slušalk RP-DJ1250

Naslednji model slušalk je izdelan za DJ-je, ki se profesionalno ukvarjajo s tem poslom. Zvočniki imajo visoko stopnjo moči. Povprečje znaša 86 dB na uho. Amuleti so izdelani iz pene in usnjenega nadomestka. Ocene pravijo, da od dolgotrajnega nošenja ušesa ne boli. Včasih se pojavljajo težavenaglavni trak Lahko se razbije. Kabel ima majhno dolžino, zato se potrošniki pritožujejo, da ga pogosto ni. Frekvenca naprave je 140 Hz. Prostorski zvok je vgrajen kot dodatna možnost. Ni mikrofona. Ta model pogosto uporabljajo igralci računalniških iger. Ampak morate razumeti, da zaradi kakovosti slušalke imajo visoke stroške. Lahko jih kupite za 16 tisoč rubljev.

Pregledi modelov RP-DJ1300

Slušalke so vsestranske in zelo praktične. Amuleti imajo ovalno obliko in tudi veliko debelino. Kabel je dolg, vtič je standard (mini-jack). Lastniki trdijo, da je nošenje teh slušalk užitek. Ne zdrobijo ušes. Amuleti so izdelani iz pene. Upor naprave je 15 ohmov. Frekvenca modela je 20 Hz. Govorniki imajo glavo, da se lahko prosto gibljejo. Trak je narejen iz plastike. Na njem je slika, ni izbrisana, kot pravijo kupci. Toda v reševalnih vozilih z dolgim ​​nošenjem se lahko pojavijo razpoke. Zato je čiščenje slušalk z vlažno krpo prepovedano. Cena tega modela je 9 tisoč rubljev.

Pregled slušalk RP-DJ1850

Te slušalke podjetja Technics so v povpraševanju. Postali so priljubljeni zaradi majhnih reševalnih vozil. Naprava tehta 320 gramov. Kar zadeva preprečevanje hrupa, je kakovost čim bolj kakovostna. Trak je dolg. Zvočnike lahko enostavno prilagodite za vsako obliko glave. Vgrajen sistem za prostorski zvok. Kabel je kakovosten in redko moten. Upor je 21 ohm. Skodelice so izdelane iz plastike in so precej občutljive. Največja vrednost je 140 Hz.Cena za slušalke je 5700 grivna.

Mnenje o RP-DH1200

Te slušalke Technics DH1200 so združljive s predpone konzole. Amuleti so izdelani iz pene. Imajo ovalno obliko. Zvočniki imajo rotacijsko obliko. Pritrdilni elementi so izdelani iz plastike. Naglavni trak nima velike debeline, zato je za glavo mogoče imenovati čim bolj udobno. Zvočnik ima premer 52 mm. Mnogi kupci opažajo, da z aktivno uporabo slušalk ne pritiskajo na ušesa. 21 Ohm - indikator upora. Lahko kupite napravo za 7000 UAH.

Model RP-DH1230

Te slušalke podjetja Technics se uporabljajo za mešanje poti. Frekvenca ima indeks 180 Hz. Zvočniki so izdelani iz plastike. Kabel ima dolžino 32 metrov. Standard Plug, kot večina drugih modelov. Tehta veliko pripomočkov, vendar pa hkrati na glavi lepa. Trak je narejen iz usnja. Zvočnike lahko nastavite. Sistem za prostorski zvok je vgrajen in odlično deluje. Pogostost ni večja od 230 Hz. Zvočniki so narejeni iz navadnih plastičnih glav. Upor je 23 ohmov. Lahko kupite model za 16 tisoč rubljev.

Opis slušalk RP-DH1270

Slušalke Technics RP so primerne za mešanje. Imajo upor 23 ohmov. Uporabljeni uhani so narejeni iz usnja. Zvočniki imajo premične glave. Modeli imajo tudi kakovosten naglavni trak. Lastniki ugotavljajo, da se ušesa modela ne utrudijo. Zvočniki imajo premer 51 mm. Slušalke lahko delajo z vsemi igralnimi konzolami. Lahko kupite model za 17 tisoč rubljev.Slušalke Technics RP-DH1270 se uporabljajo tako za komposterje kot za mešalnike. Imajo standardno 35 mm naglavno obrobo, trak z majhno debelino. Opremljena je s posebno oblogo iz usnja. Amuleti okrogle oblike, imajo debelino 12 cm. Ni mikrofona. Upor je bil 23 ohmov. Frekvenca hkrati - 16 Hz.

Sorodne publikacije