Kako gojiti gobe v Maincraft: nasveti in triki

Igra "Maincraft" je zelo priljubljen vir računalniških igralcev. Uporabniki raje igrajo, saj lahko tukaj ustvarjate, gradite, izmišljate in uničujete. V priljubljenem peskovniku je Minecraft zbral več kot 200 receptov, katerih študija bo pomagala pri gradnji in pridobivanju redkih predmetov. Če želite nekaj narediti, morate na klop, inventar, štedilnik ali kuhalno ploščo povezati več predmetov. Toda glavni ukrep, ki ga je treba uporabiti, je zbiranje. Danes bo povedano, kako gojiti gobe v Minecraftu. Ali je to sploh mogoče? In zakaj potrebujete gobe v igri?
O gobah

Dejansko je to zelo koristna točka. Dejstvo je, da je v svetu Minecraft igralec sposoben najti različne vrste stvari in virov. Gobe ​​so ena izmed njih. Najprej rastejo v gozdu. V močvirjih lahko včasih najdete tak vir. Kako gojiti gobe v Minecraftu? Preden vključite načrt, morate razumeti, zakaj je potreben vir. Uporablja se predvsem pri kuhanju. Omogoča ustvarjanje gobove juhe, obnavljanje 4 zdravstvenih enot. Zelo uporabna stvar, še posebej, ko potujete! V različici PE se vir uporablja za ustvarjanje barvila.

Kmetija z gobami

Torej, kako gojiti gobe v "Maincrafts 1.8" ali v kateri koli drugi različici? To ni tako težko narediti. Ta različica igre je bila zelo preprosta. Sprva je igralec pridobil nekaj gob, nato pa je spil prostor v 2 blokih velike višine. Naprej je bilo potrebnonaredite "okno" v stropu, nastavite svetilke na višino 3 blokov. Zadnja faza je bila iztovarjanje zbranih gob v torto. Potem smo morali samo počakati. Z verjetnostjo 50% so prazne gobe rasle v praznih celicah.Nekatere omejitve so začele veljati že od različice 1.8. Kako gojiti gobe v Minecraftu? Za to morate izvesti podoben postopek, vendar mora biti jama večja. Vse to je posledica dejstva, da lahko na območju 9 x 9 x 3 zraste le 5 gob. In čez mesto pristanka bo treba namestiti neprozorne bloke. V nasprotnem primeru bodo gobe izginile z začetkom dneva. Ni zelo udobno! Zato lahko nekaj poskusite in izvlečete vir na drug način.

Gigantske gobe

V nekaterih bombnih minah lahko igralec naleti na ogromne rjave in rdeče gobe. Če jih razbiješ, lahko dobiš navadne gobe. Priročno, hitro in relativno enostavno! To različico kmetije gob pogosto uporabljajo igralci po izdaji različice 1.8. Kako gojiti veliko gob v Minecraftu? Pomagajte naslednjim navodilom:
  • Pojdite na lov. Moram ubiti nekaj okostij. Od teh pade kosti. Ta vir je treba dvigniti.
  • Razdelite kosti v popisu. Dobite kostno moko. Brez nje kultiviranje ne pomeni.
  • Zbiranje navadnih gob. Na primer v močvirju ali v gozdu.
  • Kako gojiti gobe v Minecraftu? Ko so vsa sredstva na voljo, lahko na tla položite rjavo ali rdečo glivico, jo položite na kostno moko.
  • To je vse. Kmaluna izbranem območju se bo pojavila ogromna goba. Pomembno je, da je dovolj prostora za njega. Zato je priporočljivo, da posadite gobe v trate.

    Sorodne publikacije