Sistemske zahteve za Paladins in pregled majhne igre

Igra Paladins je vodja ekipe MOBA-strelec, ki jo je razvil Hi-Rez Studios, znan po vsem svetu. Mnogi igralci primerjajo ta projekt s Overwatchom, vendar se kljub nekaterim podobnostim te igre razlikujejo po igrah, lokacijah itd. Mnogi igralci postavljajo Paladine kot odlično alternativo priljubljeni Overwatch.

Nekaj ​​besed o igri

Uradna sprostitev Paladinov je potekala 16. septembra 2016 in takoj po tekmi je udarec prizadel tako navijače kot kritike. Glavna prednost je pogojni brezplačni model distribucije, ki vam omogoča, da preizkusite igro za vsakogar. In tudi v Paladins, minimalne sistemske zahteve, ki bodo potegnili celo najšibkejši računalnik.


Grafika v igri je narejena v fantastičnem slogu, ki ustvarja vzdušje nekaterih risank. Vsi predmeti so vizualno sestavljeni iz mehkih in gladkih oblik, medtem ko nimajo ostrih prehodov. Na splošno zabava ugotavlja, da grafika, zahvaljujoč dobro izbranim barvam, ni neprijetna in izgleda precej vredna. Paladins ima trenutno 34 prvakov, vsaka posodobitev pa postaja vse večja. Absolutno vsi prvaki imajo številne edinstvene sposobnosti in določene značilnosti. Vsi junaki v igri so razdeljeni v več razredov:
 • Cisterne.
 • Podpora.
 • Napad.
 • Prirobnica.
 • Igra ima dva načina izbire. Prvi je obleganje, potrebno je čim dlje zasedati točke in jih obdržati za zmago. Druga je podpora tovora, kjer mora ena ekipa zmagatispremljati tovor do vašega cilja. Tudi v letu 2017 je malo modsov, vendar razvijalci obljubljajo, da bodo postali bolj prihajajoči.


  Prav tako sem želel omeniti posebno mehaniko kart za izboljšanje, ki omogoča, da je vaš prvak bolj sproščen pred bojem.

  Minimalne sistemske zahteve

  Presenetljivo je, da so zahteve za sistem igre Paladins za leto 2016 zelo skromne in udobne tudi na šibkem računalniku. Tudi na večini starejših prenosnih računalnikov bo igra potekala v srednjih nizkih nastavitvah, kar vam omogoča, da uživate v igralnih procesih kjerkoli.
 • Standardni operacijski sistem za igro je Windows XP /Vista /7/10/8. (32-bit)
 • Procesor za udoben zagon igre Intel Pentium Dual Core 2.8 GHz ali alternativa - Althon X227 GHz.
 • Video adapter za igranje na srednjih minimalnih nastavitvah - ATI Radeon 3850 ali alternativno - GeForce GT 710M.
 • RAM: 3 Gb DDR3.
 • Prostor - 10 Gb. Če nimaš takšnega železa, boš še vedno lahko igral Paladine, čeprav z manj udobja. To storite tako, da nastavite vse nastavitve na najmanjšo možno raven in tudi najmanjšo razširitev zaslona. To bi moralo povečati število okvirjev na zelo šibkih osebnih računalnikih.

  Priporočene sistemske zahteve

  Paladinsove grafike pri maksimalnih nastavitvah so zelo svetle in sočne. Ampak, da bi dobili takšen učinek v igri Paladins, so sistemske zahteve za železo precej visoke in bi morale imeti zadostno moč. Čeprav povprečni oboževalec novih iger ne bi smel imeti težav s takšno konfiguracijo računalnika.
 • Standardni operacijski sistem za igro je Windows XP /Vista /7/10/8 (32-64 bit).
 • Idealni procesor Intel Core i5-467038 GHz ali alternativa - Phenom II X48103.6 GHz.
 • Video adapter za igranje na visoko ultra tuning je Nvidia GeForce GTX 780 ali alternativa - AMD Radeon HD 7850.
 • 4 Gb DDR4 RAM.
 • Prostor - 10 Gb.
 • Če želite, lahko iz paladin iztisnete največ. Sistemske zahteve za osebni računalnik so lahko znatno nižje, če namestite dodatno programsko opremo, ki bo zmanjšala obremenitev sistema z onemogočanjem procesov, ki zahtevajo veliko sredstev. Pri razvoju igre je studio sprejel tvegano odločitev za izvedbo grafike v slogu animacije. Izgleda zelo čudno, ker sedaj vse igre iščejo realistično grafiko. Čeprav ima to pluse, ker so sistemske zahteve igre Paladins s takšno grafiko precej manj kot vodilni v AAA. Studio je odstopil od teh standardov in sprejel pravo odločitev.

  Zaključek

  Iz tega članka ste izvedeli za Paladine, sistemske zahteve za to, priporočene in minimalne. In se tudi naučil nekaj o sami igri in njeni mehaniki. Paladine lahko priporočamo vsem ljubiteljem žanra MOBA in zadružnim strelcem, ki so utrujeni od vseh priljubljenih iger in želijo pridobiti nove občutke iz procesa igre.

  Sorodne publikacije