Panasonicove drobtine: opis, navodila

Dišeči kruh v pekarni je zdaj resničnost, če kupite tehniko znane blagovne znamke Panasonic. To podjetje že dolgo oskrbuje Rusijo z blagom. Med dejavnostjo je podjetje pridobilo dober ugled. Vsi oblikovalci kruha so priljubljeni, zahvaljujoč večfunkcionalnosti. Opremljeni so s samodejnimi programi za peko, možnostjo kuhanja, mešanjem testa. Večina modelov je dovolj majhnih, da se lahko prilegajo tudi v najmanjši kuhinji. Panasonic lansira tehnologijo z nizko porabo energije, tako da lahko vsak dan pečete kruh.


Modelna paleta pekovskih izdelkov blagovne znamke Panasonic je predstavljena v širokem razponu. Zaradi tega bo vsak kupec lahko izbral najprimernejšo možnost.

Značilnosti Panasonic krušilnika

Priljubljenost teh naprav je popolnoma upravičena. Najprej, prednost vseh izdelovalcev kruha - pri nizki porabi energije, zaradi česar so čim bolj ekonomično v primerjavi z drugimi podobnimi napravami. Ampak, kljub temu indikatorju, lahko pečejo kruh, katerega teža presega en kilogram. Čas kuhanja, skupaj s pripravljalnim postopkom, ne traja več kot 360 minut. Pomembna prednost so tudi dimenzije naprav. Njihova teža ne presega 8 kg. Skoraj vse naprave so opremljene z odložnim zagonom, največji čas časovnika - 13 ur. Proizvajalec je poskrbel za varnost z vgradnjo zaščitnih sistemov proti skokom obremenitve. Upravljanje naprav zelo enostavno, hvalaPriročna nadzorna plošča. Informacije na zaslonu so prikazane precej jasno. Sodobne Panasonicove krušne naprave lahko dodajo sestavine na določeni stopnji. Prav tako veliko naprav vzdržuje optimalno temperaturo tudi po pečenju. Presenetljivo je v pekarni pripraviti testo za cmoke, pizze, kolački in pite.


Navodilo

Da bi gospodinjski aparati delali dolgo časa, je treba preučiti pravila delovanja in vzdrževanja. V ta namen je popoln sklop navodil. Panasonicov pekač za kruh ima zaslon z naslednjimi informacijami:
 • ura;
 • status dela;
 • izbrana velikost kruha;
 • Barva skorje.
 • Pod njo so kontrolni gumbi. Navodilo vsebuje tudi informacije o sestavnih delih in dodatkih. Proizvajalec ponuja seznanitev s proizvodi, ki se uporabljajo za peko. Tu so tudi slike. V ta seznam so vključene naslednje sestavine:
 • različne vrste moke;
 • mlečni izdelki;
 • margarina ali maslo;
 • sladkor;
 • kvas;
 • sol.
 • Poleg tega lahko uporabite:
 • otrobi;
 • začimbe;
 • jajca;
 • pšeničnih kalčkov.
 • Da bi bil kruh v pekarni okusen in dišeč, je treba strogo držati razmerij.
  Proizvajalec je skušal čim bolj olajšati delovanje naprave z namestitvijo približno 20 samodejnih programov. Vsak od njih upošteva vse procese (testo, dip, peko). Izberete lahko tudi napredne možnosti -velikost kruha, barva skorje. Časovnik je mogoče uporabiti.
  Navodilo vsebuje podroben opis postopka peke kruha, mešanja testa in drugih postopkov. Vsaka podpostavka vsebuje fotografijo, ki vam pomaga hitro razumeti trike Panasonic kruha. Prav tako lahko najdete veliko dobrih receptov, zaradi katerih se bo pečenje izkazalo za dišeče in okusno. Pomembno je preučiti točko čiščenja stroja. V njem podrobno opisujejo primere, kako ustrezno skrbeti za izdelovalca kruha. Pogosto se kupci soočajo s takšnimi težavami, kot so neenak kruh, močno se je dvignilo testo, blaženost peke, ostanki moke. Vse priročne možnosti so obravnavane v priročniku in, kar je najpomembnejše, predlagane načine za njihovo odpravo.

  Panasonic SD-2511

  SD-2511 je bil vodilni na področju prodaje. Stroški tega Panasonic kruhaker se giblje v 9000-10000 rubljev. Opremljen s 16 avtomatskimi programi. Možno je uporabiti za različne vrste pečenja iz kvasa in ne-kvasnega testa, polnjenje peciva, peko testa. Obstaja razpršilnik, ki je namenjen za dodatne sestavine, kot so rozine, oreški, semena. Na tem stroju lahko kuhate marmelado. Največja moč je 550 W. Ima dodatne možnosti: zakasnitev zagona (do 13 ur), temperaturno podporo (do 1 ure), barvni izbirnik (tri stopnje). Dimenzije pekača: 256x389x382 cm Teža - 7 kg Nadzorna plošča - elektronska. Notranjost je prekrita z nelepljivim premazom. Metoda opozorila je pisk.

  Panasonic SD-2510

  Ta model blagovne znamke Panasonic lahko peče tehtnice kruhado 1 kg, faktor moči je nizek - samo 550 W. Avtomatski programi - 13. Deluje z vsemi vrstami testa. Opremljen s sistemom zaščite pred napetostnimi prehodi. Obstajajo spremembe testa in pospešeni načini. Fry je skorja lahko tri ravni. Navodila ponujajo veliko izbiro receptov za peko in pripravo marmelade. Svetlost zaslona je svetlih, udobnih gumbov. Obrazec za peko kruha - štruca. Teža te naprave je majhna - 6 kg. Dimenzije: 26x39x36 cm Edina slabost Panasonic SD-2510 je hrup med mešanjem testa.

  Panasonic SD-2500

  Žitni koš Panasonic 2500 ima dimenzije 256x362x389 cm. Največja teža pečenja je 125 kg, vendar se lahko po želji spremeni. Oblika kruha je štruca. Plastično ohišje je trajno in enostavno za čiščenje. Peko lahko naredite v pospešenem načinu. Naprava je zasnovana tako, da deluje tako s testom kvasa kot testom brez kvasa. Po končanem kuhanju je na voljo časovnik, varnostni sistem, vzdrževanje temperature. Po nenadnem odklopu električne energije se izbrani program shrani za 7 minut. Izdelovalca kruha lahko uporabite za izdelavo marmelade.

  Panasonic SD-2501WTS

  Panasonic 2501 Breadmaker je odličen pomočnik v kuhinji. Napaja ga 220 W z močjo 550 W. Naprava ima dimenzije: 256x382x389 cm. Pomivalni stroj je eden. S to napravo lahko pečete rž, kvas, pšenični kruh in delate s testom brez glutena. Naprava je primerna za tiste, ki raje pripravijo sladko pecivo. Prisotnost razpršilnika vam omogoča, da pripravite torte aližemljice rozin, oreški, sezamovo seme. Testo lahko zmešamo iz moke grobega mletja. Vgrajen je monitor za nadzor postopka kuhanja. Obstaja 12 samodejnih programov.

  Sorodne publikacije