Tehnologije za ustvarjanje spletnih strani: pregled in novi trendi

Internet je postal tako običajen in je pridobil značilnosti univerzalnosti, da je proces njegovega razvoja presegel razumevanje in nadzor celo najbolj usposobljenega strokovnjaka. Število "pristojnih" močno preseglo število usposobljenih, informacijske tehnologije, razvoj spletnih strani, razvoj orodja, ostalo pa se je začelo razvijati, kot da bi sami, če pogledate sliko kot celoto.

Stohastični procesi

Ko količina preide v kakovost po svoji volji, rezultat dela priznanega in izkušenega strokovnjaka ni vedno boljši za začetnike. Specialist vidi predmete, procese in njihove lastnosti s pomočjo nabranega znanja in ne more prenašati ničesar, kar ni v skladu z veljavnimi pravili in veljavnimi standardi.


Novice vse vidi, nima nobenih filtrov, niti kompleksov ali znanja, ki trdijo, kako naj delajo. Newbies, praviloma, je veliko, in velika večina se moti, vendar je vedno eno ali drugo, da bo naredil nekaj vredno, ki bo pritegnila pozornost tudi priznanih strokovnjakov. Ko se oblikuje vsaka sfera odnosov z javnostmi in je internet prav takšen primer, je priznani moderator množica. Najboljši dokaz za to so različni brskalniki, širok spekter misli, veliko rojstev in smrti jezikov in orodij. Področje je v fazi aktivne formacije, v njej pa je že mogoče razlikovati oblikovane informacijetehnologija, ustvarjanje spletnih strani, pridobljeno "industrijsko" računovodstvo in lestvica.

Vidik kvalifikacij

Ustvarjanje spletnega mesta je lahko ne le študent, ampak tudi študent. Učinek je nič, vendar takšna tehnologija za ustvarjanje spletnih strani res obstaja, je povpraševanje in ne namerava iti iz svoje niše. Rezultat te tehnologije niso mesta, temveč naraščajoči tok njihovih potrošnikov (kupcev, lastnikov).


Kaj storiti, ne vsi in ne vedno se morajo začeti z dostojno ravnjo, nekateri so namenjeni za pot z dobrim delom negativnih čustev. Konec koncev pa ni vedno slabši od velikega. Še en prikrajšani učenec v resničnem življenju šole bo zaobšel ducat odličnosti, ne da bi preveč poudaril na preprosti razlog, da je v šoli porabil več časa in truda, da bi dosegel rezultat, vendar tega nihče ni opazil in cenil. Spoštovanje sebe in vašega podjetja, kupec previdno izbere razvijalca, ampak skupino razvijalcev in za dolgo časa je v pogovorih o tem, kako polne in obetavne svoje ideje o funkcionalnosti, kako strokovno svoja dejanja in dobro uporablja orodja. Zelo pomemben vidik je stabilnost ekipe razvijalcev, ne zmožnosti, ampak resnično usklajeno timsko delo in popolna odsotnost kakršnih koli motečih dejavnikov v procesu dela in širše. To je popolno povpraševanje, vendar ga je treba iskati. Visokokakovosten in celovit spletni vir je najprej lastnik [ideja avtorja] + kvalificirana ekipa, namesto niz čudovito medsebojno povezanih strani, ki oddajajo zunanje in zunanje korporacije.

OsnovnoTehnološki trenutki

Sodobna informacijska tehnologija se na splošno pripisuje visoki tehnologiji, kar povzroča resne dvome. Bolje je, da ne govorimo o doseganju naravne inteligence na področju informacij, ne gre za gradnjo oceanov ali letal, ne za lete v vesolje, kjer je ogromno izkušenj in vse je mogoče izračunati.
Poskusi, da bi ustvarili novo tehnologijo za ustvarjanje spletnih strani, se že dolgo ne jemljejo resno. Svet internetnih orodij je že dolgo določen s tem, kaj naj dela in kako. Izkušeni strokovnjaki so poskrbeli, da po vsaki novi briljantni zmagi na področju informacijskih in informacijskih sistemov učinek umira vertikalno in takoj, to pomeni, da ni nobene dostojne razpadne funkcije, ki bi jo opazili s prostim očesom. Glavne tehnologije ustvarjanja mest:
 • ročno delo (MS - jaz);
 • uporaba sistemov za upravljanje lokacij (CMS).
 • Obe različici združujeta uporabo katerega koli jezika strežnika in jezika brskalnika, povezava je AJAX ali pa je izdelana različica izmenjave informacij med odjemalcem (brskalnikom) in strežnikom. Rezultat katere koli tehnologije bo HTML stran, niz pravil CSS in skripte za javascript. Odvisno od obsega lahko obstajajo druge datoteke.

  Klasični programski jeziki

  Vsak programski jezik ima svojo usodo, vendar so bili v zadnjih letih, da bi preživeli, prisiljeni prilagoditi se internetu in razvijalcem ponuditi mehanizme za ustvarjanje spletnih mest v svojem okolju.Kako priročno, učinkovito in izvedljivo je vprašanje časa, vendar v vsakem primeru tehnologija ustvarjanja spletnih strani, ki uporabljajo C ++, Delphi (Pascal), C # (C oster), vodi do uporabnega rezultata.
  Uporaba klasičnih orodij daje nesporni učinek v smislu dostopa do računalniških virov in sistemskih knjižnic na naraven, dolgoleten in zanesljiv način, vendar je tudi res, da obstajajo vrzeli v delu dela v porazdeljenem informacijskem okolju.
  Pomembna točka v tehnologijah, ki temeljijo na takih programskih jezikih, je upravljanje naprav v realnem času, neposreden dostop do strojne kode, za nadzor računalnika in operacijskega sistema brez sodelovanja slednjega. V nekaterih programih je to zelo pomemben vidik in ne moremo primerjati vseh modernih programskih orodij s C ++ ali C #.

  Novo orodje

  Svet internetne tehnologije se razvija tako hitro, da mnogi novi programski jeziki postanejo tako običajni, zanesljivi in ​​polni funkcionalnosti, da se beseda "novo" uporablja z znanimi pridržki. PHP, Perl, java, javascript in mnoga druga orodja že dolgo niso kategorizirana kot "nova", vendar je to bistveno drugačen pristop, začetek teh jezikov pa je v povsem drugačnem delu, prvotno ustvarjen kot sredstvo za internetno programiranje, in sicer spadajo v glavne tehnologije ustvarjanja mest.
  V takšnih orodjih je nasprotno prišlo do tehnologije ustvarjanja spletne straniOsnova in dostop do baz podatkov, do posebnih strežnikov, do zunanjih naprav itd., je prišla kasneje, to je tisto, kar je bilo v programiranju na samem začetku, se tu pojavi na samem koncu. Že samo dejstvo, da se novi instrumenti uspešno razvijajo tako naprej kot v nasprotni smeri, kaže predvsem na njihovo vitalnost. Tukaj je tehnologija za ustvarjanje spletnega mesta: "HTML + CSS & gt; [iN] & gt; WWW", kjer je [iN] PHP, Perl, Java. Z drugimi besedami, nova orodja vključujejo tako osnove hipertekstnih standardov kot tudi omogočajo, da naredite pravi vir WWW .

  Podatkovne baze in relacijski odnosi

  Potrebno je ustrezno upoštevati preglednice (uporabniška raven) in relacijske podatkovne baze (raven razvijalcev) za njihov izjemen prispevek k razvoju informacijske tehnologije in izboljšanje zavesti množičnega uporabnika informacij. Sprva internet »ni mogel« imeti dostopa do konvencionalnih baz podatkov, ki se nahajajo v konvencionalnih omrežjih, potreboval je nekakšno glasnost. Vendar to ni postalo poseben problem, saj so bile zamisli, ki so nastale na podlagi preteklih izkušenj, zahtevane, utemeljene in plačane nove baze podatkov. MySQL in podobne baze podatkov so bile močno dopolnjene s PHP, Perl in drugimi orodji za ustvarjanje HTML strani. Toda relacijski odnosi so preživeli in jezik SQL poizvedb se je preprosto razširil na veliko novih narečij. Nič se v bistvu ni spremenilo. Glede na to, da ideje objektno usmerjenega programiranja (OOP) v semantičnem načrtu niso potekale v smeri uporabniških informacij, temveč so se premaknile k razvijalcem spletnih mest in informacijskih sistemov, lahko razumete, zakaj baza podatkov niželijo spremeniti usmeritev iz relacijske v naravno.

  Informacije in podatkovne baze

  Miselnost razvijalca in uporabnika opredeljuje bazo podatkov kot nekakšno informacijsko bistvo, vendar ne more izogniti mejam relacijskih odnosov. Tudi na novo nastala doktrina, ki zahteva nove ideje, temelji na klasičnih predstavitvah.
  Podatkov ni mogoče razčleniti na police. Vedno je govornik. Knjižnične knjižnice so bile včeraj, danes pa so elektronske knjižnice včeraj enake. Logika shranjevanja informacij na policah je smiselna le, če je vse razčlenjeno, in potem se vse spremeni. Informacija je predvsem dinamika, v kateri sferi ni bila upoštevana.

  Primeri podatkovnih zbirk

  Zbirka podatkov o zaposlenih. Sčasoma se spremeni ne le število in podatki (vsebina) za vsako, ampak tudi struktura zahtevanih informacij. Vodja lahko z lahkoto določi merilo za ocenjevanje dela zaposlenega, določi splošne odgovornosti ali prekliče ta ali tisti vidik delovnega razmerja. Zbirka filmov. Vse je bilo odlično, dokler ni bilo ustvarjeno, napolnjeno in akumulirano potencialnim uporabnikom, vendar uporabniki niso imeli veliko za iskanje filmov po imenu, igralcih, datumu izida filma. Povsem naravno in razumevanje želje potrošnika informacij, da najde film za frazo, frazo ali sceno, opisano v njem.
  Elektronske knjižnice - to je ločena tema, zato je prehod na internetno logiko navadne prave knjižnice malo vreden. To je samo delo, čeprav je povpraševanje. Toda potrošnik potrebuje ustrezno iskanjene samo avtorja, imena in ključnih besed. Potrošnik, na primer, ko dela na diplomi, bi želel, da bi avtomat zaostril dejansko delo in da ne bi iskal samega sebe.

  Časovni vidik

  Začasni vidik je v vseh pogledih zelo pomemben. Iskalniki te vrednosti ne dajejo veliko, vendar je zelo pomembno, da dobite idejo, kako stara je informacija v starem iskalniku. Z analizo zgoraj navedenega v okviru OOP-a je enostavno videti kakovostno novo različico razvoja podatkovnih baz. Ob predpostavki, da se sami predmeti lahko shranijo v bazi podatkov in se iz njih izterjajo v trenutnem stanju. Če predpostavimo, da predmet danes ni včerajšnji predmet, bo baza podatkov delovala preprosto kot spomin na objekt, objekti pa se bodo razvijali v svojem bistvu. V tem kontekstu OOP spremeni obraze podatkovnih baz in relacijski odnosi se zapišejo v zgodovino.

  Nove tehnologije oblikovanja spletnih strani

  Variante OOP v sodobnih programskih jezikih kot naravna jezikovna narečja in pogosteje kot različni naravni jeziki so po obsegu podobne, a praktično enakovredne razvoju. Ob spoznanju, da so relacijske podatkovne baze dosegle vrh svojega razvoja in se izboljšujejo v hitrosti in učinkovitosti relacijskih odnosov, kar je nedvomno zelo dobro, lahko sklepamo, da se situacija pripravlja na radikalno preobrazbo. Najprej, vsakdo je navajen na dejstvo, da je mesto predstavitev lastnika vira, ki ga izvaja razvijalec. Toda zakaj v tem krogu ni informacij o potrošnikih? Ena misel lastnika inRazlogi razvijalca niso dovolj za popolno zadovoljevanje interesov potrošnika. Če sta dve osebi - to je skoraj vedno dve misli o katerem koli vprašanju, zakaj se torej v razmerju oseba-mesto misli samo v slednjem? Relacijske reprezentacije in baze podatkov ne morejo preprosto oditi iz scene, najprej jih je treba preoblikovati v novo obliko. Verjetno bo to opomnik, saj je bil Z /C ++, ki je bil sam zapisan, prvotno napisan na asemblerju. Morda pa dejstvo, da baza podatkov z vsemi svojimi tabelami formalizira informacije, kaže, da bo sčasoma ta formalizacija ustvarila osnovno idejo o tem, kako preiti iz sistema za upravljanje pogojenih razmerij na določene odnose vsebine tabel zbirke podatkov.

  Sodobna spletna stran

  Vse priljubljene tehnologije oblikovanja spletnih strani so vredne pozornosti, ne enakovredne, ampak bodo vodile do rezultatov. Ne toliko tehnologije je pomembno, kot kvalificirani razvijalec, ampak ekipa.
  Samo razvijalec in njegove izkušnje bodo lahko ocenili nalogo, opredelili potrebno funkcionalnost in zagotovili dolgo, varno in razvito življenje. Sodobno spletno mesto sploh ni niz strani, to je prava ekipa razvijalcev. Ni nujno, da spremlja eno samo spletno mesto, vendar v vsakem primeru mesto živi do točke, ko je nekdo poskrbel za to. Prisotnost spletnega vira skoraj vedno zahteva uporabo tehnologije za ustvarjanje promocije spletne strani. Spletna stran pogosto ni dovolj za oblikovanje načrta za njegovo promocijo. Praviloma levji deležNova spletna mesta so podobna obstoječim: to so trgovine (enakovredni izdelki), iskalniki (iskalni algoritmi, glede na izdajo, na enem strežniku), spletna mesta aplikacije (vse aplikacije so znane) itd Ustvarjanje novega spletnega mesta zahteva ustvarjanje načrta za njegovo izvedbo, predvsem v ozadju tega. Tehnologija ustvarjanja spletnih strani s strani Googla bo novi spletni strani zagotovila potrebne kvalitete in orodja v okolju »Google«, vendar to ni edino okolje. Na Yandex, "Rambler", Yahoo ni nič manj strank. Načrt promocije vseh novih mora upoštevati vse komponente internetnega prostora. Začenši s tehnologijo, ki je podlaga za ustvarjanje spletnega mesta, prek načrta za uporabo tehnologije za njeno promocijo. Trenutno internetni prostor doživlja fazo aktivne formacije, vendar deluje in vsakomur daje možnost, da doseže želeno.

  Sorodne publikacije