Nissan Quest: specifikacije in pregledi

V preteklih letih so vozniki izbirali zaradi praktičnosti. Da, številni družinski prevozniki se pretvorijo iz kompaktnih limuzin v vsestranske ljudi in minibuse. O udobju uporabe takšnih avtomobilov ni treba govoriti. To so res praktični in udobni avtomobili. Danes bomo obravnavali enega izmed teh predstavnikov. Nissan Quest je japonski prednji pogon. Quest ni zelo priljubljen v Rusiji, vendar ta stroj ni bil usmerjen na domači trg. Glavni potrošnik je ZDA. V Severni Ameriki je Nissan Quest postal priljubljen avto. Kaj je ta avto? Kaj je Nissan Quest pregledi in specifikacije, bomo preučili v našem članku.

Oblikovanje

Videz avtomobila je nekoliko amerikaniziran. To dokazujejo ostre linije telesa, ki se združijo z gladkimi robovi.
Ta zasnova je pridobila resničen oprijem javnosti med svojim nastopom. Avto je osvojil nenavadno optiko, gladko odbijač in "plavajočo" linijo zasteklitve. Rešetka hladilnika izgleda nenaravno. Še ena značilnost - kvadratna ogledala. Toda zadnji del rahlo spominja na konture Nissanovih primerov v karoseriji vagona.
Tu je enak pokrov prtljažnega prostora in oblike sekancev odbijača. Optika je narejena v ameriškem stilu - brez rumenih smernikov. Mimogrede, rez na pokrovu prtljažnika je primeren le za kvadratno številko. To še enkrat pravi, da je avtomobil usmerjen izključno na ameriški trg. Na splošno se lastniki pozitivno odzivajo na načrt. Avto je prišel venni svetlo, ampak ne dolgočasno. Ta enoprostorec bo pritegnil vsakega motorista.

Salon

Toda salon lastnikov avtomobilov je povzročil kontroverzne misli. Nekdo je všeč v notranjosti enoprostorja Nissan Quest in nikogar drugega. Začnimo s sprednjo ploščo. Tukaj vidimo široko in nerodno armaturno ploščo. Zakaj je bil ta kraj uporabljen, je težko uganiti: na Japonskem je gibanje levo, v ZDA - desno (takšno združevanje). Centralna konzola je izvedena tudi v nenavadnem slogu. Ima valjasto obliko in rahlo izstopa na ozadju barve sprednje plošče. Tukaj vidimo prestavno ročico, kot tudi "zvijanje" radia in klimatske naprave. Spodaj je tudi majhna niša in omare. S potniške strani - kompaktna torbica.
Kaj še lahko rečete o lastniških ocenah Nissan Quest? Ena od glavnih prednosti kombija je široka možnost preoblikovanja kabine. Da, zadnjo vrsto sedežev lahko nastavite po dolžini vesla, zavrtite ali popolnoma odstranite iz kabine. Mimogrede, v prtljažnem prostoru se oblikujejo ravna tla. Prostornina prtljažnika na zadnjih sedežih je skoraj tisoč litrov. Kakšna je razlika med Nissan Quest III? Mnogi vozniki govorijo o prostorni kabini. To se je zgodilo ne samo zaradi visoke strehe, ampak tudi zaradi odsotnosti osrednjega predora.
Kabina je popolnoma ravna. Lastniki opozarjajo na enostavnost pristanka. Za potnike sta dve drsni vrati. Poleg tega se upravljajo na daljavo, na električnem pogonu. Sedeži so prevlečeni z usnjem in opremljeni z dobrimiprilagoditve. Volanski drog ima tudi svoj električni pogon. Druga značilna značilnost ameriškega enoprostorec je prisotnost naslonov za roke tako na zadnjih kot na potniških sedežih.

Proti

Vendar pa obstajajo Nissan Quest in slabosti. Da, mnogi se pritožujejo zaradi slabe vidljivosti skozi sredino armaturne plošče. Kot pri vsakem "ameriškem", se tukaj vgradi trda plastika. Možno je, da na enakih ameriških cestah to ne povzroča težav. Toda v Rusiji salon začne hrustati med vožnjo v jamah. Drugih pritožb glede salona ni. Stroj je zelo udoben in ergonomičen.

Specifikacije

Kot veste, Američani ne prepoznajo malih motorjev, zato so japonski inženirji resno razmišljali o tehnični komponenti in značilnostih Nissan Quest-a. Tako je bil pod pokrovom minivana nameščen atmosferski 6-valjni motor z delovno prostornino 35 litrov. Največja hitrost tega bencinskega motorja je 240 litrov. z S tem motorjem se uničijo vsi stereotipi o zelenjavnih minivanih. Ta "družinski" avto lahko "izdeluje" limuzine poslovnega razreda. Značilnosti zvočnika so preprosto osupljive. Pospešek do sto traja 82 sekund. Največja hitrost - 200 km /h. V tem primeru motor ne ustvarja hrupa in vibracij znotraj.
V prostem teku raven hrupa v kabini ne presega 45 dB. V zvezi z gospodarstvom, vzdolž poti, ta avto porabi 9 litrov bencina. Toda v mestu se lahko ta številka podvoji, še posebej, če je "Quest" precej "razsut". In za pomiritev ta motor vam ne bo dal. Konec koncev, ki imajo tako rezervomoč, je nemogoče mirno voziti - tako rekoč recenzije. Mimogrede, vbrizgavanje je tukaj najpogostejši in zato stroj enostavno prebavi 92. bencin. Ni novih turbin, ki bi jih Evropejci navadili na svoje bencinske motorje in sisteme recirkulacije URR. Zasnova je enostavna in zanesljiva.

PPC

Pri prenosu je tu nameščen brezstranski "avtomat". Škatla je zelo zanesljiva zaradi uporabe običajnega hidrotransformatorja. Na splošno Američani ne marajo inovacij. Zato avtomobili uporabljajo stare preizkušene tehnologije. Težko je ubiti motor ali škatlo na Questu. In če je vir do konca, bodo stroški popravil za Nissan Quest nizki.

Rezervni deli

Rezervnih delov je v Rusiji težko najti. Vse komponente - samo za naročila iz Japonske ali Amerike. V zvezi s tem je Nissan Quest zelo razburjen. Po drugi strani pa vzdrževanje tega avtomobila ni potrebno tako pogosto. Do sto tisoč "pnevmatik" ležajev in zavornih ploščic. Mimogrede, slednji - disk na obeh oseh. Pregledi pravijo, da je v tehničnem smislu avtomobil sestavljen zelo kakovostno in zelo zanesljivo.

Minivan Nissan Quest in opcije

Najpogostejši komplet za ta enoprostorec je SE. Najdete ga na rdeči usnjeni oblogi kabine. Glede na raven opreme ima salon vse, kar potrebujete - električna okna vseh vrat, klimatska naprava, 16-palčna lita platišča, servo volan, tempomat, električna nastavitev sedeža involanski drog, CD in DVD predvajalnik. Kar zadeva varnost, je avtomobil popolnoma opremljen. Že v podstavku so sprednji in stranski zračni blazini ter napihljive zavese. Slednji ščiti potnike od zadaj pred udarci pri obračanju avtomobila. Tu je tudi sistem stabilizacije deviznega tečaja, ABS, sistem za zaviranje v sili. Avto je popolnoma primeren za oddaljene družinske izlete.
Največji razpon LE vključuje tri-območno klimatsko napravo, 43-palčni multimedijski zaslon, krožni sistem za opazovanje, glasbeni sistem BOSE z 13 zvočniki, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, električni pogon pokrova prtljažnika, vzvratno kamero, 18-palčni zmogljivi liti diski in sedeži s funkcijo pomnjenja položaja.

Zaključek

Tako smo ugotovili, kaj ima Nissan Quest tehnične specifikacije, oblikovanje in povratne informacije. Avto se redko pojavlja na cestah Rusije. Prodaja v vseh regijah je le 3-5 izvodov. Mnogi se bojijo kupiti ta avto zaradi velike količine motorja. Čeprav pregledi upoštevajte, da je avto tiho prilegajo v 10-litrski stopnji na cesti. Druge so odvrnjene zaradi pomanjkanja rezervnih delov. Da, morajo kupiti po naročilu. Toda avto je zadovoljen s svojo zanesljivostjo in udobjem. To je njen glavni plus.

Sorodne publikacije