Najboljši programi za spreminjanje velikosti slik

Fotografije so sestavni del življenja sodobne osebe. Ko obiščete scensko letovišče ali zabavo s prijatelji, večina ljudi ustvarja fotografije v spominu, da ohranijo radostna čustva in vtise o času, ki ga preživijo v spominu. Pogosto pa prihaja do težav s podaljšanim shranjevanjem slik na njihovih napravah, saj lahko na številnih slikah in na pomnilniški kartici manjka veliko prostora. Kako biti v tej situaciji? Odgovor je očiten - za spreminjanje velikosti slik morate uporabiti programe. V tem članku bomo pregledali najnovejše in priročne pripomočke za pretvorbo velikosti in kakovosti vaših fotografij.

Image Group

Zelo uporabniku prijazen in praktičen program za spreminjanje velikosti slike v formatih JPG in BMP. Če želite uporabljati to programsko opremo, je zelo preprosto, morate določiti lokacijo potrebnih fotografij in izbrati ustrezno velikost, ki bo na izhodu. Image Group je opremljen s posebno funkcijo - "paketni način", ki bo uporabniku omogočila enostavno rokovanje z več sto slikami hkrati. To vam omogoča hitro in učinkovito pretvorbo vaših najljubših fotografij. Ta aplikacija se brezplačno distribuira, kar privlači večino uporabnikov.


Če povzamemo, lahko rečemo, da bo Image Group odlična pomočnica pri obdelavi fotografij iz različnih naprav, zahvaljujoč edinstvenim vgrajenim funkcijam.

Faststone Photo Resizer

Tako kot prejšnja aplikacija se je Faststone Photo Resizer naučil zelo enostavno, vendar je sposoben delati z veliko večgrafični formati, kot so JPEG, BMP, GIF, PNG. Spreminjanje velikosti, obrezovanje slike, dodajanje besedila in učinkov, predogled, iskanje besedila v imenih datotek - vse to lahko naredi Faststone Photo Resizer. Poleg običajne uporabe različnih funkcij lahko program shrani izbrane nastavitve, ki jih lahko uporabite le z enim klikom miške.


Z uporabo tega programa za spreminjanje velikosti fotografije boste zagotovo lahko hitro in strokovno obdelali slike katere koli kakovosti.

Riot

Še en topovaya pripomoček, ki lahko uporabniku pomaga zmanjšati in povečati velikost grafičnih datotek. Z nalaganjem slike v Riot boste takoj videli postopek pretvorbe in z uporabo funkcije za paketno obdelavo lahko hkrati obdelujete več kot ducat fotografij z enakimi parametri. Program se enostavno uči, tudi če ni rusifikacije. Riot je zelo hitra in funkcionalna aplikacija za fotografije, ki jo lahko ponudi veliko ljudi. Če vprašate, kako spremeniti velikost slike, bo niz spodaj predstavljenih programov podal končni odgovor.

Resizer za serijsko sliko

Program je opremljen s paketnim modulom, ki deluje z velikim številom datotek GIF, PNG, TIFF, JPEG in JPEG, obstajajo pa tudi funkcije za dodajanje senc, napisov, preimenovanje vseh izbranih datotek naenkrat itd. spremeniti velikost slike za začetnike in strokovnjake na področju pretvorbe grafičnih datotek

PIXresizer

Zelo kompakten in uporabniku prijazen program za spreminjanje velikosti slik, ki dobesedno postavi datoteko na nekaj klikov z miško. Ob istem času, ona pobere priročno velikost fotografije, tako da uporabnik, ki mora hitro spremeniti velikost slike, bo najbolj ustrezala.

Zaključek

V tem članku smo pregledali nekatere programe za pretvorbo grafičnih datotek, ki so vsi razdeljeni po internetu v prosti obliki in lahko pomagajo zmanjšati velikost teh datotek. Upamo, da boste na zgornjem seznamu našli najbolj priročno in prijetno programsko opremo za osebno uporabo.

Sorodne publikacije