Suzuki Skywave 400: specifikacije, pregledi, pregledi

Suzuki Skywave 400 je postal eno prvih vozil v svojem razredu, ki je spremenilo uporabniško dojemanje avtomobilov za potovanja. Obstaja še ena modifikacija tega modela, imenovana Burgman 400. Spada v kategorijo maxi skuterjev poslovnega razreda. Skywave 400 so cenili vozniki v naši državi. Visoke tehnične lastnosti, udobje med delovanjem so omogočile, da je skuter postal priljubljen. Kaj pomeni Skywave 400? O tem bomo podrobneje razpravljali v članku.

Zgodovina

Z začetkom pregleda Suzukija Skywave 400, moramo povedati o zgodovini nastanka in razvoja predstavljenega modela. Leta 1998 se je pojavila na trgu motornih koles. Velikost tega vozila je presegla analog. Zaradi posebnosti konstrukcije je bilo mogoče skuterju zagotoviti udobje in okretnost, hkrati pa ohraniti dobro nosilnost.
Prvi model je bil velikosti 159 cm. To je bilo primerljivo s celotnimi dimenzijami motornih koles polne velikosti. Model je bil razvit za dolga pot po poti. V mestu je tudi precej okreten. Razvijalci napovedal v modelu dobro zaščito pred vetrom, prostorno škorenj.

Leta 2001 je Skywave 400 doživel nekaj sprememb v oblikovanju. Žarometi, zadaj in dimenzije sedeža so se začeli razlikovati od prve. V letu 2003 se je zasnova spremenila. Hkrati so razvijalci pozorni na motor. Dobil je motor s sistemom za vbrizgavanje goriva.

Zunanjost

Maxi skuter Suzuki Skywave 400dobil je lep, sodoben dizajn. Harmonično združuje gladke linije z optimalnimi barvnimi rešitvami za to skupino vozil. Zasnova je oblikovana v enem slogu.
Videz Skywave 400 spominja na športno kolo. Zato spodbuja agresivno, močno obliko kovičenja. Oblika sedeža je za uporabnika označena kot udobna. Za potovanje po tem skuterju bo udobno tudi skupaj. Hrbet se lahko premika. Predvidene so tri določbe. Kabina je prostorna. Njegova prostornina je 55 litrov. Ima čelade in majhne stvari, ki jih voznik potrebuje na cesti. Zibelka je opremljena z žarnico, ki omogoča osvetlitev notranjega prostora.

Nosilnost modela je 200 kg. To je dober pokazatelj za moto predstavljenega razreda. Novi modeli niso prikrajšani za zunanji ugled. Oblikovalce so oblikovalci oblikovali v vsaki podrobnosti.

Specifikacije

Glede na specifikacije Suzukija Skywave 400 je treba upoštevati številne obvezne kazalnike. Omogočajo nam sklepanje o posebnostih delovanja predstavljenega vozila. Volumen motorja je 400 cm3. V tem primeru moč motorja doseže 33 litrov. z Zagotavlja en valj. Motor spada v kategorijo štiritaktnih sort. Skuter lahko pospeši do 150 km /h. To je najvišji prag.
Poraba bencina pri povprečni obremenitvi je 4-5 litrov na 100 kilometrov, prostornina posode za gorivo pa je 135 litrov. Uporablja se menjalnikkategorijo variatorja. Dimenzije vozila so dovolj velike. Skuter ima velikost 76x1375x226 cm. Njegova teža je 225 kg. Predstavljene karakteristike izpolnjujejo vse sodobne zahteve, predstavljene vozilom predstavljenega razreda.

Motor

Motor Suzuki Skywave 400 spada v razred štiričlanskih konstrukcij. Opremljen je s sistemom za vbrizgavanje goriva. Takšna tehnologija lahko bistveno izboljša učinkovitost motorja. Po strokovnih povratnih informacijah ima dobre kazalce dinamike.
Zasnova motorja temelji na zmožnosti zagona sistema v hladnem stanju. V tem primeru se gibljivi elementi ne izbrišejo. Zasnova je zasnovana za zmanjšanje porabe goriva. Ob nastanku so bile upoštevane najvišje ekološke zahteve, ki jih je razvila svetovna skupnost. Raven izpušnih plinov se zmanjša z uporabo posebnega sistema katalizatorja in povratne oskrbe s kisikom. Motor se ohladi s tekočino. Motor se zažene z električnim statorjem. Način vožnje ima velik vpliv na porabo bencina. Za oskrbovanje z gorivom je primerno polnjenje z oktanskim številom 92. Motor je nepredvidljiv zaradi lastnosti goriva.

Prenos

Predstavljeni model je opremljen z avtomatskim menjalnikom. Ta zasnova je zanesljiva v delovanju. Prenos, povezan z neprekinjenim tipom, ima pravilno uglašen variator. Suzuki Skywave 400 zahvaljujoč tej posebnosti nadzoravozilo postane bolj udobno. Če voznik nenadoma obrne gumb plina, bo gibanje skuterja še vedno gladko. To močno poveča varnost v cestnem prometu.
Glavni prenos se nanaša na vrsto prehoda. To je najbolj preprost in najpogostejši načrt. Če je potrebno, ga je mogoče sčasoma enostavno zamenjati. Materiali in podrobnosti takega prenosa se prodajajo praktično povsod.

Pri servisiranju motorja in menjalnika je treba kupiti posebno olje. To bo povečalo življenjsko dobo mehanizmov. Motor in menjalnik sta uvrščena med zanesljive in trajne sisteme.

Podvozje, zavore

Pri proučevanju specifikacij Suzukija Skywave 400 je treba paziti na njegovo podvozje in zavorni sistem. Za prvi od teh sistemov je značilen dober zaključek. Okvir ima visoko togost. Za to suspenzijo je značilna visoka zanesljivost. Posebnosti zasnove šasije omogočajo vzdrževanje visoke ravni upravljanja vozila v skoraj vseh pogojih.
Če je potrebno, lahko zadnje vzmetenje uporabnik nastavi samostojno. To naredite s posebnim ključem. Po mnenju strokovnjakov so vozne lastnosti tega turističnega modela večinoma podobne športnim tipom skuterjev.
Zavorni sistem s hidravličnim kolutom zagotavlja varnost zaustavitve. Po potrebi se bo skuter hitro ustavil. Kombinacija dveh vrst zavornih sistemov daje enoti zanesljivost. Sprednja čeljust je odgovornadesno in za levo. Model zagotavlja možnost zaklepanja zadnjih zavor.

Uspešnost

Glede na značilnosti modela Suzuki Skywave 400 je predstavljenih več značilnosti modela. Opremljen je z mehanizmom proti kraji. Vgrajena je v ključavnico za vžig. Poseben zaklop preprečuje namestitev neoriginalnega ključa. Prav tako ne boste mogli uporabljati njegove kopije ali drugih ponaredkov.
Razlika med prvotnim ključem je v posebnem magnetu. Pripelje mu se na posebno mesto v gradu. Šele po tem, ko se potisne ročica, lahko ključ vstavimo v vžig. To je preprost, vendar učinkovit sistem zaščite pred krajo. Pristanek na predstavljenih motornih kolesih se lahko spremeni v skladu s svojimi potrebami. Lahko je klasičen, helikopter, itd. Nekateri vozniki opažajo pomanjkanje prostora za noge. Če je voznikova višina več kot 180 cm, se lahko zaradi pomanjkanja občutijo nekatera nelagodja. Vgradnja ogledal se izvaja na volanu. Nekoliko poslabšuje pregled. Vendar pa je pri selitvi v mestne razmere to prednost.

Oznaka modela

Suzuki Scooter Skywave 400 je bil prvotno zasnovan kot vozilo za vožnjo vzdolž poti. Luksuzni model podjetja Suzuki vam omogoča, da pri potovanju v pogojih ceste ustvarite največje udobje. Razvija visoke hitrosti, medtem ko ostane precej okreten in stabilen. Nadzor nad sistemom zagotavlja visoko varnost uporabnikov. Razvijalci so ustvarili velikozagon za ta model ni naključen. Če se odpravite na izlet, lahko tukaj skrijete veliko potrebnih in dragocenih stvari. Izdelava opreme v prtljažniku bo veliko varnejša, kot če jo pustimo v nahrbtniku na ramenih. Če se vrnete s potovanja, lahko prosto potujete po mestni poti. Skuter se ne more pohvaliti z odlično okretnostjo. Vendar pa to ne zmanjša udobja tudi med premikanjem skozi pluto.

Koristi

Glede na odzive na Suzuki Skywave 400, ki pustijo strokovnjake na področju motornih koles, je treba omeniti številne prednosti tega modela. Predstavljeni skuter spada v kategorijo visoko ekoloških vozil. Z nivojem emisij ustreza eni od najvišjih evropskih standardov Euro-2. Motor deluje dinamično pri vseh hitrostih. Podvozje je zelo zanesljivo. Kombinirani zavorni sistem vozniku zagotavlja varnost na cesti. Sedež skuterja je udoben. To vam omogoča, da ostanejo na cesti za dolgo časa. Prostorni prtljažnik vam daje priložnost, da na poti popeljete vse potrebno. Svetovni sistem je tudi zanesljiv. Elegantna oblika in dobra okretnost prav tako ločujeta predstavljeno vozilo.

Slabosti

Suzuki Skywave 400 ima tudi nekaj slabosti. Vendar so nepomembne. Pozitivne lastnosti modela popolnoma zasenčijo slabosti. Vendar pa pred nakupom, morate vedeti o nekaterih slabosti Skywave 400. Dimenzije modela so precej velike. Ta dejavnik vpliva na zmanjšanje okretnosti vozila v mestnih voznih razmerah. Strokovnjaki tudi ugotavljajo, da pri proizvodnji izpušnih plinovsistema in zadnje zavore so majhne napake. Zamenjavo tesnil v tem sistemu je treba opraviti vsake 2-3 leta. V proizvodnji proizvajalca preveč vetrovi steklo. Zato je treba pri upravljanju skuterja pravilno nastaviti. Omeniti je treba tudi, da so stroški predstavljenega modela precej visoki. Vendar pa je popolnoma v skladu z visoko kakovostjo Skywave 400.

Stroški

Cena Suzuki Skywave 400 je odvisna od leta proizvodnje vozila. Prva generacija (1998) bo cenejša. Takšna motorna kolesa pa večinoma izvajajo zasebni trgovci. Zato za to tehniko ni jasno določena cena. Skuter prve generacije lahko kupite za vsoto 70 do 110 tisoč rubljev. Kasnejše različice stanejo malo več. Da, Skywave 400 izhod 2001-2002 je mogoče kupiti od 100 do 140 tisoč rubljev. Če želite dodati zvočnike za motor, lahko variator kupite posebej. To je lahko na primer Malossi Multivar. Njegova cena je 6-8 tisoč rubljev. Če ga želite zamenjati sami, ne boste naredili veliko dela. Če želi voznik spremeniti zasnovo volana, je to tudi možno narediti samostojno. Cena tega dogodka je približno 2 do 45 tisoč rubljev.

Vozniški pregledi

Predstavljeni model prejme skoraj vedno samo pozitivne povratne informacije od lastnikov Suzukija Skywave 400. Vozniki opozarjajo na visoko zanesljivost tega skuterja. Močan je, udoben. Preprosto upravljajte predstavljeno vozilo. Dobro se je izkazal pri vožnji v različnih razmerah. Scooter hitro doseže hitrost in, če je potrebno, reagira rahlozavore To je dober model, ki je ugodno drugačen od oblikovanja izdelkov konkurenčnih podjetij. Uporabniki upoštevajo trajnost skuterja, njegovo visoko kakovost in stabilnost vseh sistemov. Zaradi zgoraj navedenih lastnosti je ta model zelo povpraševan in prejema veliko pozitivnih ocen. Ob upoštevanju tega, kar predstavlja turistični model Suzuki Skywave 400, je mogoče opaziti njegovo visoko kakovost in zanesljivost. Zagotavlja udobno vožnjo za dolgo časa v različnih pogojih. Zaradi visoke zmogljivosti je Suzuki skuter trenutno na voljo v naši državi.

Sorodne publikacije