Kako narediti in uporabiti napitek šibkosti v Maincraftu?

"Minecraft" ima veliko število najrazličnejših urokov, ki jih lahko pripravite z eno ali drugo sestavino. V tem članku boste izvedeli vse o napitku šibkosti v Minecraftu. To je eden od ključnih napitkov, ki jih lahko uporabite v bitki in pri ustvarjanju drugih predmetov, ki vam bodo v igri koristni. Torej je čas, da se naučite, kako narediti Minecraft napoj šibkosti. Kasneje se boste seznanili z njegovimi učinki, kako naj se uporablja in kako jih lahko uporabimo za obrtne predmete in mobove.


Kako strgati?

Prva stvar, ki jo morate vedeti je, kako narediti Minecraft napoj šibkosti. Ne potrebujete ničesar rafiniranega, da bi ga kuhali. Najprej morate dobiti kuhalno ploščo, ki se uporablja za ustvarjanje popolnoma vseh napitkov, ki so na voljo v igri. Prav tako boste morali na kuhalno ploščo namestiti marinirano pajkovo oko in nato uporabiti katerokoli tekočino. Lahko je kot navadna steklenica vode in napitki prvega reda, kot na primer vsakdanji ali debeli. Ko združite te komponente, boste dobili napoj šibkosti. V "Minecraft" je zelo koristna stvar, in zdaj boste izvedeli več podrobnosti.

Kako uporabljati?

No, zdaj veste, kako pripraviti napitek za slabost Minecrafta, vendar ne veste, kako ga uporabiti. Takoj bodite pozorniPozor na dejstvo, da ta kuhar ni v nobenem primeru ne morete piti. Dejstvo je, da je njegov učinek negativen (o določenem zakonu bomo razložili kasneje). Toda kako bi jo uporabili v tem primeru? Zelo preprosto, morate metati nasprotnika. Če pridete do njega, se bo mehurček zlomil in negativni učinek bo prenesen na vašega sovražnika.


Razmislite tudi o tem, kako izboljšati napoj, da bi postal eksploziven. Kaj to pomeni? To pomeni, da vam ni treba nujno udariti sovražnika. Vrzi mehurček pod sovražnikovimi nogami, eksplodira, ko ga zadenejo na trdo površino, in vsi lopovi v območju delovanja se pojavijo pod vplivom kuhanja. Tako je Minecraftov napoj za peskanje veliko bolj učinkovit. Toda kaj točno so rezultati?

Kako deluje napoj?

Zadnja stvar, ki jo morate ugotoviti, je, kaj imajo lastnosti tega napitka. Če lahko udariš svojega nasprotnika, bo imel dvakrat več moči. To pomeni, da bo, če bo napadena, povzročila petdeset odstotkov manj škode kot običajno. To je zelo koristno v boju proti močnim nasprotnikom, ki lahko povzročijo ogromno škodo. Ob vrgel v takšnega sovražnika več takšnih vin, lahko znatno zmanjšate škodo. Ne pozabite, da učinki niso trajni. Trajanje takšnega napitka je eno minuto in pol, po tem času se bodo sile vrnile vašemu nasprotniku, zato ne pozabite na to. Zato morate imeti dovolj mehurčkov s seboj, če načrtujete veliko in dolgotrajno bitkoz resnim sovražnikom. Enako velja za druge igre, ki jih lahko igrate v tej igri.

Sekundarni kraft

Oslabitev strupov v "Minecraftu" se lahko uporablja ne samo v boju s sovražnikom, ampak tudi v drugih situacijah, in sicer z nadaljnjim obdelovanjem. Kaj lahko storite? Na primer, združite jo z rdečim prahom in sčasoma dobite okrepljeni napoj šibkosti. Kako se razlikuje od običajne različice? Kot se spomnite, deluje pol ure, če pa naredite ojačan napoj, bo deloval celo štiri minute. Vendar pa to ni edina uporaba tega piškotka zunaj bojišča. Dejstvo je, da ko ustvarite vas, morate naseliti njegove prebivalce, ampak kako to storiti? Eden od najlažjih načinov - z uporabo napitka šibkosti! Morate dobiti zombi rezident, ki ga lahko spremenite v navadnega prebivalca z alkimističnimi manipulacijami. Za to boste morali razmisliti o napitkih šibkosti v tem članku, kot tudi zlato jabolko. Na ta način lahko dosežete zelo zanimiv učinek, ki ga mnogi igralci ne poznajo. Ta napoj uporabljajo samo v bitki in s tem izgubijo veliko možnosti. Ne delaj take napake! Zdaj veste, kakšne so velike možnosti v tem napitku in lahko delujete bolj učinkovito!

Sorodne publikacije