Kako ostati v "Mafia 2": nasveti

Mafija 2 - zelo uspešno nadaljevanje izvirnika, ki še naprej razvija zgodovino demontaže mafije po drugi svetovni vojni v Ameriki. Zgodba je razdeljena na poglavja. Med posameznimi misijami je na določenih mestih (hiša, bar ali druga lokacija) avtomatsko shranjevanje. V igri ni ročnega shranjevanja. V tem članku boste izvedeli, kako in kje bivati ​​v "Mafia 2".

Način varčevanja

Na začetku zgodbe vas bo igra obvestila, da se hramba izvaja s kontrolnimi točkami. To pomeni, da se napredek ohranja ne le po vsaki uspešni misiji, temveč tudi po ključnih dogodkih. Na primer, pojdite na zasledovanje sovražne mafije. Preganjanje se konča v zapuščenem skladišču, kjer se pričakuje dolgo in zapleteno streljanje. Ko pridete do končne točke, igra samodejno ohranja trenutni napredek. Če v streljanju ne uspe, bo ponovitev misije sprva začela od zadnje kontrolne točke.


Zakaj ni shranjena mafija 2?

Če znova zaženete igro in ugotovite, da je bil napredek ponastavljen po prejšnji seji, je za to lahko več razlogov. Prvi - zaprli ste okno z igro z Alt + F4 pred predvidenim rokom. Igra vas opozori, da ne morete izklopiti računalnika ali aplikacije, medtem ko je ikona za shranjevanje na zaslonu. Zaradi tega se lahko vsak napredek ponastavi. Drugi razlog je škoda za shranjevanje datotek. Če uporabljate licenco Steam, potem preverite celovitost datotek iger.preko posebne službe. Če igrate piratsko različico, jo prenesite iz katere koli igre. Morate jih kopirati v mapo Mafia II, ki se nahaja na sistemski particiji trdega diska, z uporabniki /username /AppData /Local /2K Games. Zdaj veste, da ni mogoče ročno shraniti v Mafia 2, vendar lahko preprečite napake in okvare datotek Save, če pravilno zaprete igro.

Sorodne publikacije