Bluetooth slušalke: pregled, funkcije, funkcije in pregledi. Bluetooth adapter za avto sprejemnik

Kar precej voznikov počasi začnejo s snemanjem in poslušanjem pesmi iz flash pogonov na avtomobilski sprejemnik z bluetoothom. Z brezžičnimi protokoli je veliko lažje poslušati priljubljene skladbe s tabličnega računalnika ali pametnega telefona. To storite tako, da povežete svoj pripomoček z vsemi spletnimi storitvami, kjer je predstavljena široka paleta različnih knjižnic za vsak okus, tudi za najzahtevnejše ljubitelje glasbe.

Poskusimo sestaviti seznam najuspešnejših naprav takega načrta, ki vključuje res vreden denarja in časovno preverjeno avto sprejemnik z bluetoothom. Kot standard bomo vzeli modelno linijo znane blagovne znamke "Pioneer", katere modele je odlikoval dober in jasen funkcionalnost ter odličen zvok, pa tudi brezhibno priložnost za delo z brezžičnim protokolom bluetooth.


Kakšna je razlika med modeli

Avto "Pioneer" z bluetoothom že dolgo ni znano znanje na trgu tovrstnih naprav, zato poleg te blagovne znamke lahko spoznate še veliko drugih, manj opazen, vendar kljub temu zasluži pozornost devaysov. Za začetek bomo pogledali starejšo linijo modelov, kjer je v sistem že vgrajen bluetooth modul za avtoradio, nato pa se brez tega funkcionalnost premakne na mlade naprave, vendar z možnostjo dodatne razširitve na to vrsto povezave.

MVH-350BT

Ta naprava ne podpira diskovnih pogonov, vendar nene preprečuje, da bi bil eden najboljših modelov blagovne znamke. Avtomobilski sprejemniki serije MVH imajo vgrajen "modri zob" in nepogrešljiv modul Parrot.


Zunanji mikrofon omogoča delo s kasetofonom kot polnopravno slušalko za prostoročno telefoniranje. Vgrajeni brezžični vmesnik Bluetooth brez težav vnaša organizacijo pretakanja iz katerega koli sosednjega pripomočka. Lastniki so zelo odzivi na modele: cenili so intuitivno funkcionalnost, privlačen videz in neverjetno jasnost zvoka (pod pogojem, da skladba izpolnjuje Hi-zahteve), kot tudi brezhibno delovanje brezžičnih protokolov.

DEH-4500BT

Sprejemniki bluetooth serije DEH so opremljeni z režo za CD sprejemnike, zato je za tiste, ki ne bodo zbirali zbrane glasbene zgoščenke, to odlična možnost. Poleg tega je model opremljen s podobnim naborom funkcionalnosti prejšnjega odzivnika in ima zelo priročno odstranljivo ploščo.
Vgrajen Bluetooth-adapter za avto sprejemnik vam omogoča udobno delo z napravami Android in Bridging, tako da bodo ustrezali lastnikom vseh mobilnih naprav. Lastniki v svojih povratnih informacijah so zelo pozitivno opozorili na to točko, saj vsi ne delajo s platformo Android ali operacijskim sistemom iOS.

DEH-X5500BT

Serijo DEH-X odlikuje ne le zavidljiva sinergija "jabolk" in "Android" -platform, temveč ima tudi čudovito in zelo lepo refleksijo. Poleg tega prisotnost tehnologije MixTraxvam omogoča, da naredite nepretrgano mešanico iz vaše knjižnice in ustvarite kompetentne prehode med vsako posamezno kompozicijo, ne da bi celoten proces pretvorili v kakofonijo.
S svojim "modrim zobom" in visokokakovostnim mikrofonom lahko napravo uporabljate kot slušalko za prostoročno telefoniranje. Če ste lastnik pripomočka, v katerem se izvaja operacijski sistem iOS, lahko upravljate svojo mobilno napravo z glasovnimi ukazi. Lastniki so toplo pozdravili možnosti in priročnost modela v svojih pregledih. Nekateri so še posebej hvaležni proizvajalcu, ker je vključil v LPF komplet in filtre HPF, zaradi česar je kasetni predvajalnik zaželen nakup v primerjavi z njegovimi konkurenti.

Kako povezati bluetooth z avtomobilskim sprejemnikom

Zgoraj smo pogledali dražje in večfunkcijske modele znamke "Pioneer". Dobro so se izkazali v tem primeru in imajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Toda kako biti tisti, ki si ne morejo privoščiti, da bi se razdelili v visoko kakovostno, a drago stvar z vgrajenimi brezžičnimi protokoli? Za takšne primere je poseben bluetooth-adapter za avtoradio, ki podpira skoraj vse naprave Android. Pripomoček deluje iz standardnega vžigalnika in ima skoraj vse funkcije, ki jih ima starejša naprava na seznamu: pretakanje glasbe, vgrajeni mikrofon, zvočnik in glasovni nadzor. Naslednje naprave delujejo s preprostim in razumljivim načelom:
 • povežite svoj mobilni pripomoček z adapterjem kot običajne slušalke;
 • na adapterju je določen samo določen val,na katerem bo delal;
 • Nato na avtomobilskem sprejemniku nastavite označeni val in uživajte v svoji najljubši pesmi skozi bluetooth.
 • Posebej je treba opozoriti, da kakovost zvoka prek takega adapterja ni tako dobra kot pri vgrajeni modri modri barvi. Bistvo je, da bo sprejemnik oddajal digitalni signal, vendar analogni. Nato upoštevajte proračunske modele avtomobilskih sprejemnikov, ki odlikujejo ne le dobro funkcionalnost, temveč tudi popolno sinergijo z zunanjim bluetooth adapterjem.

  MVH-150UI

  To je tračni snemalnik brez diska z lepo in svetlo rdečo osvetlitvijo. Kljub dejstvu, da so ozadje, kot tudi same črke, bele barve, so vsi podatki lahko berljivi, razstaviti pa je mogoče tudi kakršne koli malenkosti brez težav. Model ima priročno odstranljivo ploščo in dobro moč - 4x50 Art.
  Z vmesnikom USB naprava enostavno podpira pripomočke za mobilne naprave iOS. Poleg tega obstajajo tudi razlagalni filtri za LPF in HPF, kot tudi možnost priključitve krmilnega vmesnika na volan (žično). Lastniki cenijo značilnosti modela v svojih pregledih, kjer je eden glavnih argumentov v prid nakupu te naprave cenovna oznaka skupaj s kakovostjo naprave.

  DEH-1500

  Model deluje odlično tudi z adapterjem Bluetooth in ima vgrajen pogon. Možnosti snemalnika so zelo velike, vendar se razlikujejo po vrsti in vrsti osvetlitve (DEH-1500UB, * ВВ, * ВА, in * UBG).
  Kasetofon ima 4x50V ojačevalnik in lahko sprejme subwoofer namesto običajnih zvočnikov. Poleg predvajanja CD-jevNaprava je opremljena z bogato Android funkcijo »in« apple »pripomočki. Tako kot pri modelu MVH-150UI so kupci najprej pregledali stroške kasetofonov, nato pa še ostale funkcionalnosti.

  Sorodne publikacije