Brskajte po telefonu Nokia 8910i

Titan Nokia 8910i je postal zelo priljubljen takoj po izdaji. V času izdaje je imel visoko ceno. To je utemeljeno s tehnologijo ustvarjanja, mehanizmom razkritja. Naprava je bila prodana samo v eni barvni različici - črni. Barvni zaslon, podpira do 4096 ton. Naprava se je tudi razlikovala od svojih "družinskih" modelov s tistimi, ki so začeli delati z Javo.

Značilnosti

Telefon ima velikost 4,6 x 14 x 0,2 cm. Naprava je dobro nameščena v žepih oblačil in v torbici. Teža naprave - 112 gramov. Nekateri potrošniki menijo, da je ta indikator negativen, vendar pa je, če se gleda z druge strani, večina teže primer titanovega. Ščiti telefon pred praskami, deformacijami pri padcu in tako naprej. Barva se ne začne »vzpenjati«. Mehanizem razkritja je standarden. Da bi del naprave potisnil, je potrebno istočasno pritisniti dve tipki, nameščeni vstran. Od prejšnjega modela (Nokia 8910) je 8910i drugačen, ker je njegova teža več kot 2 grama. Hkrati je v opisanih variantah postopek razkritja dokaj počasen. Vendar je treba opozoriti, da lastniki spontano naprave nikoli ni odprl. Telefon deluje z dvema karticama SIM.Tipkovnica

Tipkovnica telefona je kromirana. Nokia 8910i ima tako imenovani val. Zahvaljujoč temu, naprava izgleda veliko bolj privlačna. Tipke imajo stransko luč. Zato v temi ni številk, ni vidnih črk, težko jih je natisniti. Spodnja vrsta gumbov je nerodna. To je posledica dejstva, da kdajS klikom na njih vpliva telo.

Zaslon

Zaslon Nokia 8910i lahko prikaže do 4 vrstice besedila naenkrat. Če napravo primerjate s prejšnjim od določenega proizvajalca, se ta indikator bistveno zmanjša. Na žalost so barve dim, svetlost je majhna. Zaradi tega je slika videti umazana in temna. Na prvi pogled lahko model v stanju pripravljenosti spominja na prejšnji - z indeksom 8910. Mimogrede, prikazovalnik je veliko boljši. Edina prednost zaslona lahko imenujemo le prisotnost cvetja in zavrnitev enobarvnega.


Baterija

Nokia 8910i je uporabljala baterijo z zmogljivostjo 750 mAh. Razvijalci trdijo, da je naprava sposobna delovati 300 ur v stanju pripravljenosti. Če aktivno govorite prek mobilnega omrežja, se bo naprava izpraznila po 4 urah. Če primerjamo to različico s "sorodnimi", moramo reči, da je model 8910 pokazal veliko boljše zmogljivosti. Če sprememba 8910i traja 4 ure, je prejšnja pri enakih obratovalnih pogojih približno en dan. Postopek polnjenja do 100% traja približno 2 uri.

Nokia 8910i: Kako narediti razliko

Paziti morate na primer. Dejstvo je, da Kitajci raje ne ustvarjajo novih delov, temveč uporabljajo stare modele. Ponaredek ne uporablja titanovega kovčka, zato se zdi, da je drugačen od dotika. Originalni del je mat in grob, naslikan po posebni tehnologiji, katere nianse so razvrščene.
Ker je bila zadeva nepravilna, je bila takšna naprava, kot je nprplastika Barva se nanese v debelem sloju in zlahka se vidi, da je njena barva in tekstura zelo drugačna od dejanske. Ni občutka, da so v telefonu Nokia 8910i na voljo kovinske podrobnosti. Izvirnik je opremljen s črkami na sivi tipkovnici. Če ima kupljena naprava bele in konveksne ključe, ste lahko prepričani - prednja plošča je ponarejena. Včasih potrošniki pravijo, da je neoriginalni telefon tisti, ki ima poleg tipkovnice na tipkovnici dodatno abecedo. Vendar pa se ta odtenek ne more obravnavati kot kazalec ponarejanja. Proizvajalec je izdal ta telefon za mnoge države, tako da obstajajo modeli z arabskimi, kitajskimi, korejskimi, francoskimi in drugimi simboli. Logotip podjetja ne bi smel imeti vrzeli. V prvotnem modelu zavzema celotno območje reže, v kateri se nahaja. Logotipi majhnosti imajo valovito (redko - sijajno) obliko. V originalnem modelu so kovinski elementi posebej oštevilčeni. Govorimo o pokrovu predalčka za baterije, ohišju telefona in sprednji plošči. Za preverjanje pristnosti morate napravo razstaviti. Na pokrovu baterije si lahko ogledate številko brez kakršnihkoli drugih manipulacij, dovolj je, da jo odstranite. Na splošno ta odtenek ne zagotavlja 100% natančnosti naprave. Poleg tega je proizvajalec včasih naredi prostor pod kovinsko površino, in od vrha določa plastiko. Zadnji logotip mora biti kromiran. V originalnem modelu je gladka in gladka. Vse črke so zrcalne in jasne. Dejanska varnostna torba na obeh straneh ima posebne gumbe,odgovorna za njeno odpiranje. Obstaja milimeter šiv. Če je konveksno ali "vsiljen" na sredini plastične dele, s čimer gradi ponaredek.

Skratka,

zvočnik Nokia 8910i izkaže, da je dobra stran. Jezik in zvok na odličnem nivoju. Naprava vesel barvni zaslon in funkcionalnosti, ki manjkalo model 8910. Po eni strani, naprava ima dober nabor možnosti, ampak po drugi strani - veliko pomanjkljivosti. Najmanj, proizvajalca vmontuvav pokvarjen zaslon avtonomna, ko je telefon očitno ni zadovoljen, kot tudi nekatere pomanjkljivosti, je "Bluetooth". Zasnova naprave se ne razlikuje od zunanjega modela oblikovanja 8910. Majhna prednost je Java. Globalni posodobitvi nekako ne more biti, saj je število notranjega pomnilnika zelo majhno. Tudi če je dovolj pomnilnika za namestitev programske opreme, pokvarjeno in dim zaslon je malo verjetno, da se udobno delo z napravo.

Sorodne publikacije