Najboljši grafični načini za "STALKER: Čisto nebo"

Sprostitev projekta STALKER: Čisto nebo je potekala v oddaljenem letu 2008. Kljub temu pa je igra še vedno priljubljena zaradi izpopolnjenega igranja, očarljivega vzdušja in neobičajne vloge. V grafiki pa je že daleč od sodobnih standardov. Na srečo lahko močno izboljšate podobo v igri. To storite tako, da uporabite grafične modove na "STALKER: Čisto nebo", ki je prav to, za kar je namenjen ta članek.

Popolno čisto nebo

Avtorji te spremembe so se odločili izboljšati sliko, ne da bi vplivali na izvirno mehaniko igranja in zaplet. Zdaj, ko je Clear Sky Complete že prišel na svetlobo, lahko z gotovostjo rečete, da je ekipa uspela uresničiti svoj načrt. Ampak vse je v redu.


Prva stvar, ki vpliva na ta grafični mod za "STALKER: Čisto nebo", je tekstura. Veliko jih je nadomestilo kakovostnejše. Tako so se izboljšale teksture pokrajine in vegetacije, zgradbe, zapuščeni avtomobili in seveda orožje. Poleg tega avtorji niso prezrli likov in mutantov, katerih modeli so zdaj postali bolj realistični. Poleg tega sprememba dodaja nove grafične učinke igri, kot so izboljšana osvetlitev, naravni prehodi med dnevnim časom, pa tudi svetli dogodki in sončni vzhod. Poleg tega boste lahko občudovali preoblikovano mapo ozvezdja, realistični mesec in druge estetske elemente.

CoP Weapon Pack & amp; Realističen

In to je grafični način in način orožja za "STALKER: Čisto nebo". Njen avtorposkušal slave in razvil res vredno izboljšanje za njihovo najljubšo igro. Poleg tega se je odločil, da bo svoje ustvarjanje delil z vsemi, ki želijo, tako da je sprememba prosto dostopna.


Zdaj na točko. Prvič, vse orožje, ki je bilo prisotno v igri, je bilo zamenjano z zakonodajo. Poleg tega so vsi modeli prejeli novo, bolj realistično animacijo, visokokakovostne teksture visoke ločljivosti in posodobljene zvoke snemanja. Imena in opis pištol so zdaj resnični, njihove ikone v inventarju pa so videti bolj elegantne. Avtor mode na to se ni ustavil in se odločil za delo na igri. Ja, in glavni lik, in vsi njegovi sovražniki ne bodo mogli vzdržati ducate posnetkov, kot so terminatorji. Vsak udarec v vitalni organ je lahko usoden, zato morate igrati bolj previdno. Vendar pa je tako še bolj zanimivo.

"Hladna kri"

Resnično edinstven grafični mod za "STALKER: Čisto nebo". Glavna značilnost te modifikacije je, da se igra v zimskem delu leta. V skladu s tem so vse lokacije, ki so vam znane na izvirniku, navedene v snegu, rezervoarji pa so prekriti z ledom.
Obstajajo "hladna kri" in druge grafične izboljšave. Na primer, razvijalci so dodali nove vremenske učinke igri, kot so snežne padavine in snežna nevihta. Hkrati so vse Skyboxe zamenjali z bolj primernimi za zimsko vzdušje. Enako velja za razsvetljavo, ki je postala ne le kvalitativna, ampak tudi bolj "hladna".
No, in najpomembnejše je, da v projektu "STALKER: Čisto nebo" z načinom "hladna kri"spremeni v phrypt. Preprosto povedano, svet igre postane odprt in niste omejeni z njim v okviru ploskve in ste svobodni, da storite, kar želite.

MYSTERY Clear Sky

Ta mod za "STALKER: Čisto nebo" so razvili tuji oboževalci. Ideja njenih ustvarjalcev je bila maksimirati vzdušje igre, ponovno opredeliti grafično in zvočno komponento. Kot je enostavno uganiti, razvijalci so se, kot rezultat, spopadli s svojo nalogo.
Posledično svet v projektu STALKER: Čisto nebo z MYSTERY o grafični modalnosti prevzame post-apokaliptični videz, do neke mere bolj primerna območja, kontaminirana z sevanjem. Bujno vegetacijo so zamenjale živahne pokrajine, vseprisotna strupena megla pa je depresivno. Igranje je res strašljivo. Upoštevajte, da sprememba ne dodaja novega orožja, gostov ali lokacij. Po namestitvi boste imeli isti STALKER, vendar, tako rekoč, v novem ovoju, ki vam bo omogočil pogled na igro pod drugačnim kotom.

Vremenska skupna pretvorba

Ta grafični mod za STALKER: Čisto nebo, kot lahko uganete po njegovem imenu, spremeni in razširi vremenski sistem. Poleg tega dodaja veliko novih pokrajin, ki igri dajejo edinstven atmosferski videz.
Prvič, po namestitvi spremembe bo igra pokazala meglo. V tem primeru se bo obseg vidnosti občasno spreminjal glede na vremenske razmere. Drugič, vreme je tudi dinamično in ustreza območju, v katerem ste trenutno. Na nekaterih mestih na primer pogosto dežuje, drugi so sončni in tako naprej. RazenTa moda dodaja nove svetlobne učinke, kot tudi odstrani "srčkan". Treba je omeniti, da od tega slika ne izgleda "votlo", ampak nasprotno - postane bolj realistična.

Depresivno območje

Ta sprememba je nekoliko podobna zgoraj navedeni MYSTERY. Zasnovala jo je druga ekipa, toda to je le način, da naredite igro bolj depresivno. Vsakdo se bo moral sam odločiti, kateri od teh dveh modov je zanj več. Prva stvar, ki se takoj pojavi po namestitvi depresivnega območja, je vegetacija. Postane požgano, brezosebno in suho. Vreme pa se prav tako spremeni v bolj dolgočasno. Na vaši poti vas bodo nenehno spremljale deževje, megla in sivi oblaki. Poleg vizualne se spremeni tudi zvočna komponenta igre. Sedaj boste slišali samo hrup vetra in krike gavranov, občasno pa vas bodo motile tudi mutacije in daljni posnetki, ki niso neposredno povezani z dogodki.

Sorodne publikacije