Trenerji in goljufa na gradu Crashers

Grad Crashers - konzola in računalniška igra v žanru Beat'em up. Igra poteka v srednjem veku. Igranje je narejeno v izometrični grafiki, prehod pa je namenjen 4 igralcem. Imeli boste veliko urokov in več kot 70 vrst orožja, ki se bodo srečevali, ko boste mimo. V tem članku si bomo ogledali oddelek za Crashers.

Kje se lahko prijavim?

Vredno je omeniti, da so šifre, goljufije, zlomi in druge stvari, ki jih igra ne predvideva, na voljo samo v računalniku. V različicah za konzole ni mogoče uporabiti podobnih čipov. Prav tako je treba povedati, da je glasba Crashers goljufala v obliki kod ali kombinacij, ki jih je treba vnesti na tipkovnici v posebni točki menija ali med samim igranjem ni. Vendar pa namesto njih igralci z veseljem uporabljajo trenerja.


Trener je preprost program, ki spreminja igro tako, da igralec pritiska na določene tipke. Pomožno datoteko morate kopirati v korenski imenik igre in jo zagnati, preden vklopite Castle Crashers. Chittes se aktivirajo s pritiskom na določeno tipko. Njihovo imenovanje je predstavljeno v oknu trenerja.

Kako uporabljati?

Poglejmo postopek aktiviranja kod na primeru trenerja iz GRIZZLY. Vsebuje 7 funkcij + tipko za aktiviranje. Po zagonu morate razširiti okno za igro in klikniti na Vstavi, da omogočite trenerju, da se vklopi. Če program deluje, boste slišali tipičen opozorilni zvok. Če želite aktivirati vsako funkcijo, morate pritisniti ločeno tipko. Spodaj je predstavljenseznam vseh značilnosti te koristnosti:
  • številka 1 - vključuje nesmrtnost;
  • Num 2 - daje neskončno mano;
  • Num 3 - aktivira števec neskončnega denarja;
  • Num 4 - neomejen časovnik za vsako nalogo;
  • Num 5 - 100% natančnost pri urejanju ali streljanju;
  • Num 6 - trenutni dvig ravni do najvišjega (za aktiviranje je potrebno tudi ubiti eno pošast);
  • Num 7 - umor katerega koli sovražnika z enim udarcem.
  • Za deaktiviranje vseh funkcij programa morate ponovno pritisniti tipko Insert. Po tem bodo vsi igralci na Crashersju onemogočeni.

    Sorodne publikacije