Kako postaviti "sethom" v "Maincraft" in zakaj to storiti?

Če igrate Minecraft na strežniku za več igralcev, se boste morali naučiti veliko več različnih ekip, kot če bi igrali sami brez internetne povezave. Ta članek bo govoril o eni zelo koristni ukazi, ki jo boste pogosto uporabljali - to je nastavljen dom. Zahvaljujoč temu gradivu se boste naučili, kako dodati strežniku podobno funkcijo. In kako postaviti "sethom" v "Minecraft". To je dokaj preprost postopek. Vendar pa imajo mnogi igralci še vedno težave. V skladu s tem je treba natančno in podrobno opisati, kako postaviti "sethom" v "Minecraft".


Kaj je to?

Seth Hoom je razširjena konzolna ekipa v igri Meinkraft, ki vam omogoča, da določite določeno točko na zemljevidu kot vaš "dom". To pomeni, da se boste lahko na to točko vrnili s teleportom. Tudi, če vaš lik slučajno propade v rokah sovražnika, se ne bo ponovno rodil na naključni točki kopeli, in sicer na točki, ki ste jo označili kot "hiša". Tudi če nastavite to točko na zemljevidu, bo puščica usmerjena proti severu, ker je privzeta, in v vašem domu, kar močno olajša nalogo raziskovalca. Torej morate dobro razumeti, kako pomembno je vedeti, kako postaviti "sethom" v "Minecraft". To je neverjetno uporabna ekipa, ki močno olajša življenje igralca in mu omogoča, da vedno najde svoj dom, in zmanjša verjetnost, da se bo izgubil. Ampak,Kljub temu, kako postaviti "sethom" v "Minecraft"? Na to vprašanje bomo pomagali najti odgovor.


Namestitev vtičnika

Če poskušate ugotoviti, kako nastavite nastavitveno kopijo v Minecraftu, bodite pripravljeni zagotoviti, da je prvi problem ta, da ga lahko privzeto uporablja administrator. V skladu s tem jo lahko uporabite v enojni igri, kot tudi na strežniku za več igralcev. Kje imate skrbniške pravice. Seveda, v igri vsak igralec želi imeti možnost, da postavi določeno točko na zemljevid kot svoj dom. Če želite to narediti, boste morali prenesti in namestiti poseben vtičnik, ki odpre možnost uporabe tega ukaza za vsakega igralca na strežniku. Če na strežniku, kjer igrate, ni take funkcije, razmislite o zamenjavi strežnika na naprednejši. Zelo verjetno je, da boste imeli še veliko dodatnih funkcij, ki jih niste niti sumili.

Kako postaviti "sethom" v "Minecraft"?

No, zadnja stvar, ki jo je treba povedati, je proces ustvarjanja lastnega "doma". Na srečo je to zelo enostavno. Vaš lik morate vzeti samo na mesto, ki ga želite uporabiti kot "domov", nato pa odprite ukazno mizo in vnesite ukaz za začetek. V sami igri se po vnosu tega ukaza nič ne spremeni, v bazo podatkov strežnika pa bo dodana dodatna vrstica informacij, ki bo igro obvestila o tem, kaj naj bi določen znak naredil.ne vrne se na točko kopanja, temveč na določeno točko, katere koordinate so bile določene v času, ko ste uporabili ukaz, opisan v tem članku.
Z eno besedo, nič zapletenega. Vzemite ga! Dobra igra in prijetna zabava!

Sorodne publikacije