Zakaj "Korak": Reševanje problema

Steam je velika platforma za izmenjavo iger in iger, pa tudi največja storitev in socialna mreža za igralce po vsem svetu. Do sedaj ni mogoče najti nobenega igralnega računalnika, ki nima nameščenega odjemalca Steam. Ugotovimo, zakaj "Stream" zaostaja in kako rešiti ta problem. Uporabite servis brez zavor in okvar!

Možni vzroki

Za začetek bomo našli seznam možnih razlogov, zakaj "tok" zaostaja. In potem jih bomo začeli odpravljati. Posledično se lahko "korak" ovira zaradi:
 • neskladnosti;
 • slaba povezava z internetom;
 • visoka obremenitev na strežnikih Steam;
 • preventivno delo;
 • Težava s programskimi datotekami.
 • Podrobneje bomo analizirali vsako napako in ugotovili, zakaj je "Step" zaostal in jo je mogoče odpraviti.


  Sistemske zahteve

  Steam - samo program za nalaganje in nalaganje iger ter izmenjavo informacij med igralci. Zaradi tega so sistemske zahteve za program na osebnem računalniku zelo nizke - celo stari računalnik lahko upravlja program, zato ta razlog ni verjeten. Za vsak primer preverite konfiguracijo z naslednjimi sistemskimi zahtevami:
 • procesor s frekvenco 1 GHz in več;
 • najmanj 512 MB RAM;
 • Operacijski sistem Windows XP ali novejši;
 • Za namestitev programa potrebujete 500 MB (ne vključuje prenesenih iger).
 • Internetna povezava

  Steam je popolnoma sinhroniziran s svojimi strežnikiv celoti priključiti na sistem s slabim dostopom do omrežja ali je njegova odsotnost nemogoča. Če je razlog v tem, bo glavni zaslon pare pri nalaganju dal ustrezno napako. Vse strani trgovine, inventarja itd. Bodo naložene dolgo časa. V tem primeru je treba problem rešiti na strani povezovanja računalnika z internetom ali za reševanje težav s ponudnikom. Poskusite ponovno naložiti usmerjevalnik in se znova prijaviti v "Stream".


  Težave s strežniki

  Naslednji razlog, zakaj je zamik »Streama« obremenitev strežnikov. Aktivni uporabniki se pogosto soočajo s to težavo. V tem primeru ne bo mogoče popraviti samega trenutka - potrebno bo počakati, ko bodo zaposleni v podjetju Steam lahko obnovili uporabnost storitve. Tudi zaostanki so lahko med preprečevanjem. Na primer, če igrate na spletu z drugimi igralci, in v tem trenutku je povezava s strežnikom prekinjena, ne morete odpreti seznama prijateljev, itd. To označuje preventivno delo na strežniku. Običajno trajajo največ eno uro. Samo počakajte.

  Težave s samim odjemalcem

  Zdaj pa poglejmo, zakaj se para ne odziva ali zavira. Najpogosteje se to zgodi prek vgrajenega brskalnika, če ga pogosto uporabljate. Za rešitev tega problema morate očistiti predpomnilnik. To storite tako, da odprete Nastavitve in odprete zavihek Spletni brskalnik. Na novo ustvarjenem zavihku izberite »Izbriši predpomnilnik spletnega brskalnika«. Po tem ponovno zaženite »Stream« in preverite delovanje brskalnika.
  Poleg tegamorda morali zapreti postopek v upravitelju opravil. Če želite to narediti, pritisnite CTRL + ALT + Del in zaprite steamwebhelper.exe na zavihku Procesi. Zdaj veste, kaj storiti, če leži "Stream". Uporabite nasvete in igrajte brez zavor in zamikov!

  Sorodne publikacije