Kako shraniti v Ničem nebu: navodila po korakih, značilnosti in priporočila

Igralniški trg je vedno pripravljen ponuditi različne projekte, ki lahko vplivajo na obseg in zmogljivosti. Med sodobnimi izdelki je posebna pozornost namenjena igri No Man Sky. Ta program je na voljo za vesoljska potovanja, raziskave, pristanek na planetu in še veliko več. Ampak ne mudi, saj je projekt igre ponudil ambiciozne načrte, ki še niso bili izvedeni. Hkrati je igra pridobila veliko različnih problemov.

Igralci včasih preprosto niso razumeli, kako shraniti v No Man's Sky, saj igra ni imela notranjega usposabljanja o tem. Ampak potem je vse postalo jasno in razumljivo, kot so sami ugotovili uporabniki. In če še vedno ne veste, kako to narediti, vam bomo pomagali. Naša priporočila so preprosta in razumljiva, zato se boste v prihodnjih trenutkih lotili tega problema.


Kaj je ta igra?

Preden odgovorimo na vprašanje, kako shraniti v Nečloveško nebo, se morate najprej ukvarjati z igro in razumeti, kaj predstavlja. Ta projekt igre je naveden na trgu kot simulator vesoljske avanture. Z lahkoto lahko potujete po vesoljskem plovilu, poskusite raziskati planet, razvijate, gradite pretovorne postaje, proučujete rastlinstvo in živalstvo, se ukvarjate z obrti in številnimi drugimi možnostmi. Vse to je na voljo samo v začetni fazi igre, vendar razvijalci nenehno ustvarjajo nove spremembe in poskušajo uvesti nove funkcije, ki bodo zadovoljile igralce. Projekt se nenehno razvija, in to ne more, ampak prosim, celokljub žalostnemu začetku igre.


Če imate prosti čas, morate vsekakor preizkusiti igro, vendar morate razumeti, kaj morate storiti, če nastavitve No Man Sky niso shranjene. Ker je grafična lepota, ne glede na to, da ni ugovarjana, še vedno velik del vzdušja avanture, je pomembno vedeti, kako jo shraniti in ne dopustiti, da kompleksna programska struktura vrne vse nastavitve na začetno stopnjo.

Glavna vsebina avanture

Torej imamo igro Ničesar neba. Kako ga shraniti? Kmalu boste dobili odgovor na to vprašanje, vendar je vredno razumeti, ali ga potrebujete. Ta projekt ima specifično preteklost, sam svet iger pa ni tako poln, kot so ga razvijalci obljubili v dnevnikih. Ampak, če ste še vedno pripravljeni preživeti čas v igri, potem dobite potrebna priporočila. Uporabniki, ki prvič slišijo o tem projektu, bi morali vedeti, da je glavna vsebina avanture raziskovanje prostora, ki ima na stotine različnih planetov. Njihova lestvica je presenetljiva, in kar je najpomembnejše, daje priložnost, da uživajo svobodo, poznajo domišljijo in se seznanijo z zanimivimi predstavniki favne drugih galaksij. Ni posebnega dejanja in konfrontacije - prosto potujete iz vesolja in ga preučujete.

Ali je namestitev mogoče shraniti?

Ali ne shranite nastavitev grafike No Mans Sky? Kaj storiti v tem primeru? Če želite odgovoriti na to vprašanje, vam ni treba imeti izkušenj s programerjem, bodite previdni. Dejstvo je, da ima različna ohranitev v igri lokalno lokacijo, zato je v projekt vključena tudi strukturaposebne uporabe. Vse to zveni zapleteno, vendar ne pozabite, da je v tem trenutku igra en sam uporabnik, zato je ta situacija povsem razumna in poštena.
Če želite shraniti grafično nastavitev, kliknite gumb "Uporabi" in jo držite nekaj sekund po urejanju. Tako aktivirate samodejno shranjevanje in ne bo več zbledelo. Da, takšna specifičnost je neprijetna in ni določena s strani razvijalcev, vendar so tudi resnični primeri. Zdaj pa veste, kaj storiti, če nastavitve v igri No Man's Sky niso shranjene. Zavedanje nekaterih področij programa je že dosežek in izkušnje. Uporabite naše priporočilo in dobili boste vse.

Kako shraniti v igri?

Zdaj je še ostalo, da razumemo, zakaj nečloveško nebo ne shrani igre. Odgovor je preprost, izračunan je samo za določeno vrsto prihrankov. Kaj to pomeni? To je precej preprosto: imeti ogromen virtualni svet, vam ne bi smeli dovoliti, da se držite tam, kjer ste udobni, zato razvijalci pogosto omejijo to priložnost in uvedejo dodatne funkcije za raznolikost. In v primeru naše igre se ne zaveda, da se vsak uporabnik zaveda značilnosti ohranjanja, čeprav je v resnici vse zelo jasno.
Obstajata dva načina, kako ostati v igri. Prvi je, da igralci preprosto iščejo ohranitvene točke znotraj meja enega ali drugega planeta. Takoj, ko se najde točka, se v meniju aktivira posebna funkcija za shranjevanje napredka. Drugi način je pristanek na planetu. Če namenjate posebno pozornostpotem, ko zapustite vesoljsko plovilo, se pojavi posebna ikona, ki označuje samodejno shranjevanje. Tukaj, v resnici, celotno skrivnost, ki jo morate upoštevati za udobno igro. Zdaj veste, kako shraniti v No Man's Sky, in nič drugega ne bo prikrilo vaše avanture.

Kako najti varčevalne datoteke?

Včasih uporabnik v igri naredi napačne odločitve in sprosti določeno vsebino, ki se potem ne vrne. Zato se številnim uporabnikom zastavljajo vprašanja, povezana z odpravo napredka in zmožnostjo, da začnemo znova. Pravzaprav ni tako težko zajebati. Dovolj je vedeti, kje so shranjene shranjene datoteke in so v mapi:
C: Uporabniki "vaše uporabniško ime" AppDataRoamingHello GamesNMS
Dovolj je, da greste skozi določeno pot, pojdete v mapo in izbrišete vse, kar ima. Na ta način boste imeli napredek, nastavitve, profil in druge elemente, povezane z igro. Kot lahko vidite, o tem ni nič težkega.

Glavna vprašanja ohranjanja

Prepričani smo, da številni igralci računalniških iger ne bodo uporabili naših priporočil, ker igra včasih izbriše shranjevanje ali pa jih preprosto razbije. Torej so po sprostitvi projekta takšne težave opazili mnogi igralci. Ampak zdaj, ko je že daleč zadaj, so razvijalci izdali veliko posodobitev in popravkov, ki so rešili ta negativni trenutek, in zdaj, če uporabljate licenčno različico igre, se ta težava ne pojavi več. Toda, če dobite piratsko kopijo, potem lahko tukaj opisan problem obstaja. V tem primeru vam ne moremo pomagati zaradi piratstvarazličica igre vnaprej predlaga prisotnost napak, napak in drugih neprijetnih trenutkov. Predvajajte samo licencirane izdelke in težave postopoma izginjajo.

Način za več igralcev

Zdaj je treba razstaviti še en trenutek, ki je povezan z ohranjanjem. Tudi če dobro veste, kako shraniti na Nečloveško nebo, potem tega procesa ne boste potrebovali kmalu. Dejstvo je, da razvijalci, kot tudi sami igralci, želijo v virtualnem svetu videti multiplayer način.
In to bo korenito spremenilo celoten sistem hrambe, pojavil se bo repozitorij v oblaku in lokalne datoteke bodo izgubile ustreznost. Toda doslej se to ne zgodi, zato lahko varno uporabite naša priporočila. Vendar vam svetujemo, da pozorno spremljate novice, saj se lahko v vsakem trenutku dramatično spremenijo. Lepa igra!

Sorodne publikacije