Sesalnik Dyson DC41C Origin Extra: pregledi, pregledi, navodila

Pravi sesalnik je pravi pomočnik v hiši. On bo očistil preprogo, razbremenil prah in umazanijo. Pozitivno bo vplivalo na ozračje v hiši, kar bo ugodno vplivalo na zdravje. Zdaj trgovin gospodinjskih aparatov ponujajo velik izbor različnih sesalnikov. V ozadju ostalih je posebej izpostavljen Dyson DC41C Origin Extra. Mnenja o njem na internetu so samo pozitivna. In ljudje, ki so ga kupili, ne želijo več uporabljati drugih podobnih gospodinjskih aparatov.


Dyson DC41C Origin Extra: Pregled

Sesalnik Dyson je namenjen za suho čiščenje prostorov. V kompletu z napravo je posebna šoba, ki ima dva načina: "sex" in "preproga". Ta naprava je primerna za vse talne obloge. Poleg te šobe se sesalcu doda trda krtača. Lahko preprosto odstrani umazanijo s preproge. Gospodinjska enota temelji na posebni patentirani tehnologiji Radial Root Cyclone. Pospešuje zrak, napolnjen s prahom, pri visoki hitrosti. Močna centrifugalna sila, ki se oblikuje v notranjosti telesa, pomaga filtrirati majhne delce prahu in jih zadržati v posodi. Zahvaljujoč tej zasnovi lahko sesalnik vleče prah do 5 mikronov. Naprava pomaga odstraniti plesen, cvetni prah in patogene bakterije, ustvarja ugodno in zdravo okolje v hiši, kar je še posebej pomembno za ljudi, ki so nagnjeni k alergijski reakciji. Opis Dyson DC41C Origin Extra lahko najdete v vseh podrobnostihnajdete v priročniku za uporabo. Primer je izdelan tako, da je učinek hrupa čim manjši. Za njegovo izdelavo je bila uporabljena krogelna tehnologija, ki je omogočila postavitev najtežjih delov izdelka v središče krogle. Ta lokacija elementov premakne težišče in izboljša okretnost enote. Zato lahko sesalec deluje z eno roko.


Specifikacije

Specifikacije naprave Dyson DC41C Origin Extra prikazujejo to enoto samo na najboljši strani.
Moč sesalnika na telesu ni urejena, če pa jo morate ponastaviti, lahko uporabite poseben gumb na ročaju naprave. Sesalnik pripada običajnemu tipu. Namenjen za suho čiščenje. Sesanje pri hitrosti 280 W. Opremljen je z motornim filtrom in finim čistilnim filtrom HEPA13. Naprava deluje brez vrečke in ves prah se zbira v posodi s prostornino 2 litra. Mehanska kontrola naprave. Krmilni sistem se nahaja na karoseriji. Enota ima funkcijo kabla za samodejno navijanje, nožno stikalo od položaja "on" in "on" ter obratno. Dolžina kabla je 65 metrov. Raven hrupa naprave je 83 dB, območje delovanja pa je 103 m. Cev je teleskopska in izdelana iz plastike. Obstaja mehak odbijač. Ko se naprava pregreje, se sproži možnost samodejnega izklopa. Parkirišče je vodoravno. V primeru, da so na voljo predali za shranjevanje šob s sesalcem. Skupaj šobe štiri:
 • za tla in preproge;
 • za oblazinjeno pohištvo;
 • za razpoke;
 • šoba za ščetko.
 • Sesalnik deluje s 220 W konvencionalnim napajanjem. Največja poraba energije - 1300 W. Višina enote je 358 cm, širina - 511 cm in globina -261 cm. Teža naprave je približno 73 kg, barvna paleta sesalnika je srebrno-modra. Gospodinjski aparat, izdelan v Maleziji. Njena garancijska doba je pet let.

  Komplet sesalnikov

  Sesalnik Dyson je na voljo s štirimi šobami: za tla /preproge, pohištvo, je kombinirana in trda krtača. Naprava ima priloženo garancijsko kartico in navodila za uporabo.
  Prodajalcem svetujemo, da poleg opremljene opreme kupijo tudi okus za to blagovno znamko sesalnika, turbo pogon, omrežni filter in čistilo za preproge podjetja Dyson. Z njim bo skrb za preprogo še učinkovitejša.

  Delovanje stroja

  Navodilo Dyson DC41C Origin Plus navaja, kako upravljati aparat. Pri čiščenju mora biti prenos naprave izveden s posebnim gumbom. Tipke ne morete pritisniti za odstranitev ciklona pri delovanju stroja. Pred uporabo sesalnika je treba kabel povleči do rdeče oznake. Po tem je naprava priključena na napajanje in pritisnite gumb za vklop /izklop, ki se nahaja na omari. Naprava ni regulirana neposredno na omari, za razliko od drugih sesalnikov, zato jo je enostavno vklopiti. Ko je površina odstranjena, se naprava izklopi tako, da pritisne na isti gumb, da ga vklopi.
  Naprava je potrebnaprepričajte se, da ga izklopite in ga dvignite v pokončni položaj:
 • pred zamenjavo ali nameščanjem šob;
 • preden odstranite cev in druge predmete za pregled.
 • Čiščenje s sesalcem naj poteka samo s nameščeno prozorno posodo in ustreznimi filtri. Majhen prah, prisoten v velikih količinah, je treba zbrati v delih. Gradbenih odpadkov ni mogoče očistiti s sesalcem, kot tudi ostrimi in trdnimi predmeti, kar lahko povzroči pretrg naprave. Naprave ne smete namestiti na mizo ali stol, da se izognete padcu.
  Vgrajeni turbopolnilec, ki je nekaj časa ostal brez pozornosti občutljivih površin, jih lahko poškoduje. Voskom obdelana tla pod vplivom sesalnika lahko postanejo mat. Če želite spremeniti sesalno moč, povlecite stikalo, ki je odgovorno za zmanjšanje tega indikatorja. Nahaja se na ročaju sesalnika.

  Prazna posoda

  Sesalnik s sistemom Dyson DC41C Origin Dodatna posoda se očisti, ko je vsebnik napolnjen do maks. V tem trenutku mora biti sesalnik ločen od napajanja. Če želite odstraniti posodo in ciklon, pritisnite gumb, ki je odgovoren za odstranitev ciklona. Po tej manipulaciji sta ročica sesalnika, prozorna posoda in ciklon odklopljena. Če želite popolnoma izprazniti posodo, kliknite na rdeč gumb na posodi za zbiranje prahu. Ko odstranite prah in umazanijo, je dno posode tesno zaprto, dokler ni jasno označeno.
  Vsi deli sesalnika so nameščeni zato, kerpodlagi. Pri zapiranju ohišja pritisnite ročico za prenos naprave. O zapiranju naprave bo povedal značilne klike.

  Vzdrževanje gospodinjskih aparatov

  Sesalnik za prah Dyson mora delovati v skladu z navodili za uporabo. Shraniti in uporabljati v prostoru, kjer temperatura zraka ne pade pod nič stopinj. Če je aparat vnesen v prostor pred zmrzaljo, ga je treba pred uporabo segreti na sobno temperaturo. Sesalnik obrišite samo s suho krpo. Za vzdrževanje te naprave ni mogoče uporabiti sredstev, maziv in lakov. Občasno očistite prozorno posodo in sperite filter.
  Če želite očistiti prozorno posodo, odklopite ciklon. To storite tako, da kliknete na rdeč gumb na telesu zabojnika. Po tem se bo odprla baza za posodo in pojavila se bo srebrna tipka. S klikom na to izvlečemo ciklon. Posodo perite samo s hladno vodo, brez uporabe lakov in detergentov. Prepovedano ga je postaviti v pomivalni stroj. S ciklonom ravnajte previdno: ne postavljajte ga v vodo in pod vodni curek, obrišite s suho krpo ali mehko krtačo. Preden vstavite posodo nazaj v sesalnik, se mora popolnoma posušiti. Gospodinjski aparat vsebuje čistilni filter, ki ga je treba redno pregledovati glede kontaminacije in po potrebi oprati s hladno vodo. Ko je filter opran, se voda poplavi do odprtega konca.Postopno ga iztisnite. Ta postopek je treba izvesti tako dolgo, dokler voda, ki prehaja skozi filter, ne bo čista na izhodu. Po pranju delov morate obrniti in rahlo potrkati na katerokoli površino. Če želite pritisniti Daj na stran in daj, kot naj se posuši. Filter se nato ponovno postavi v Dyson DC41C Origin Extra. Ocene opozarjajo, da skrb za napravo ne zahteva veliko truda, in ukrepi, kot so čiščenje filtra in posodo je treba opraviti največ enkrat na mesec.

  Varnostna pravila

  Dyson DC41C Origin Extra cilindrični sesalnik zahteva skladnost z nekaterimi varnostnimi predpisi. Lahko se dodeli otrokom in invalidom.
  Naprava je namenjena samo za prostore in suhe prostore. Ne more se uporabljati na prostem in v pogojih visoke vlažnosti. Poškodovanega aparata ne uporabljajte, dotaknite vtič napajalnega kabla v mokrih rokah. Popravila in zamenjave delov naj opravi samo servisna služba. Kabel je nemogoče napeti in ga držati v bližini vnetljivih predmetov. Po uporabi mora biti kabel priključen na žico. Enote ni treba prenašati za kabel, prav tako ne odklapljajte sesalnika iz električne vtičnice in ga povlecite preko kabla. Pri čiščenju stopnic mora biti sesalnik en korak nižji. Naprave za čiščenje tekočin in gorečih predmetov ne morete uporabiti. V skladu z varnostnimi predpisi in priporočili za nego naprave lahko bistveno podaljšate življenjsko dobo naprave.

  ProsGospodinjski aparati

  Dyson DC41C Origin Extra se je dobro izkazal med potrošniki. Mnenja o tem so opažena s pozitivnimi vidiki, kot so:
 • velika moč;
 • dobra okretnost;
 • tesnost;
 • enostavnost uporabe;
 • visoko kakovostno čiščenje;
 • močan izhodni filter;
 • odličen filter na izhodu;
 • odsotnost vrečk za prah;
 • enostavnost oskrbe;
 • trdnost materiala;
 • kakovostna in elegantna oblika.
 • Mnogim potrošnikom je ta sesalnik tako všeč, da ga niso pripravljeni zamenjati s katerim koli drugim.

  Slabosti uporabe naprave

  Med slabostmi gospodinjskega aparata Dyson DC41C Origin Plus so ljudje opazili brezhiben mehanizem montaže, nerodno držalo za čopič na telesu. Uporabniki pravijo, da je sesalnik veliko hrupa, kljub vgrajenemu sistemu za zmanjševanje hrupa. Pomanjkljivosti so odsotnost turbopolnilnika v kompletu. Mnogi obžalujejo, da na primeru ni regulatorja moči, in tisti, ki je prisoten na ročaju, je neprijetno zamenjano. Poleg tega je gospodinjski aparat drag in daleč od vseh v žepu.

  Sesalnik Dyson DC41C Origin Extra: cena

  Sesalnik tega modela lahko kupite v skoraj vsaki trgovini z gospodinjskimi aparati. Njegova vrednost, odvisno od prodajnega mesta, se lahko razlikuje in se giblje v razponu od 27 do 30 tisoč rubljev.

  Mnenja potrošnikov

  Pregledi Dyson DC41C Origin Extra imajo tako pozitivne kot negativne povratne informacije. Ljudje, ki imajo radi ta sesalnik, se ne želijo ločiti od njega. Upoštevaj to zahvaljujoč dobremuPopolnoma očisti vse površine. Od njih zbira absolutno vse: prah, krzno mačk in psov s preproge, perje, lase in drugo smeti. Trdijo, da je naprava enostavna za upravljanje in ima odlično manevrsko sposobnost. Visokokakovostna plastika, iz katere je izdelan in sodoben, eleganten dizajn. Nekateri so napravo uporabljali že več let in ne prenehajo občudovati. Ugotovljeno je, da ni nikoli zlomil in je vsa leta služil kot nov.
  Pregledi Dyson DC41C Origin Extra so negativni in negativni. Potrošniki niso zadovoljni s ceno naprave in jo štejejo za pretirano. Nekateri so pozorni na oblikovanje sesalnika. Pravi, da je slaba. Obstajajo tisti ljudje, ki so neudobno čisti linolej z enoto. Pravijo, da mu je zanič, pušča sledi. Ne ustreza tem uporabnikom regulacije moči, še posebej tistim, ki so na ročaju. Opozoriti je treba, da ga je težko uporabljati in ne deluje vedno tako, kot bi moralo. Na splošno sesalnik zagotovo izpolnjuje vse potrebne zahteve. O njej pa je veliko več pozitivnih ocen kot negativnih.

  Sorodne publikacije