Pralni stroj z odstranljivim zgornjim pokrovom: pregled modelov, opis, lastnosti, pregledi, fotografije

Vgrajeni gospodinjski aparati so vse bolj priljubljeni. To je razumljivo, saj je mogoče prihraniti prostor in narediti prostor precej eleganten. Pogosto je taka oprema kupljena za kuhinjo, ker je tam, da morajo biti različni gospodinjski aparati. Ena od teh naprav je lahko pralni stroj z odstranljivim zgornjim pokrovom. Posebej je oblikovan tako, da se prilega kuhinji in prihrani prostor. Vendar obstaja več vrst takih strojev. Analizirali bomo njihove najboljše modele.

Vrste vgradnih pralnih strojev

Obstaja več vrst vgradnih pralnih strojev. Ne razlikujejo se veliko drug od drugega, vendar obstajajo nekatere razlike. Zato so bili izolirani v ločenih vrstah. In zato jih je treba upoštevati.


 • Obnovljeni avtomobili. Med njimi so naprave, ki so v celoti vgrajene v omari ali omari in imajo celo posebne zavese za pritrditev vrat. Ti stroji se lahko popolnoma skrijejo v podstavku.
 • Stroji pod pultom. V tem primeru ostane v mislih sprednji del pralnega stroja. Preprosto nastavite namizje namesto zgornjega pokrova. Takšna zasnova je najbolj razširjena.
 • Omeniti je treba, da mnogi priporočajo pralni stroj z odstranljivim zgornjim pokrovom, ki je popolnoma vgrajen v omaro ali omarico. Te naprave so veliko manj glasne in vibrirajoče, saj so vrata popolnoma prekrita z robniki. Toda v tem pregledu bomo obravnavali različne modele avtomobilov. Med njimi bodo predstavnikiprvi tip in drugi.

  Bosch WIS 24140

  Ta pralni stroj pripada razredu gospodarskih naprav. In ima posebne pritrdilne elemente za namestitev zaves na obeh straneh ohišja. Boschevi pralni stroji z odstranljivim pokrovom so izjemno zanesljivi. Tako so tako priljubljeni. In še posebej, ta model ima zaščito pred puščanjem (in polnopravno), posebno obliko nog (ki ugasne vibracije) in prisotnost inverterja. Slednji je veliko tišji od klasičnega in veliko bolj zanesljiv. V tem pralnem stroju lahko prenesete 7 kilogramov stvari. Največja hitrost bobna pri vrtenju je 1200 vrtljajev. To je povsem dovolj za kakovostne sklepe. Obstaja tudi zelo informativen LCD zaslon. Upravljanje avtomobila je intelektualno, elektronsko. Na voljo je kar 18 programov. Res je, da je ta avto drag. Toda za dober nemški izdelek morate plačati.


  Bosch WIS 24140 pregledi

  Kaj pravijo uporabniki tega pralnega stroja z odstranljivim zgornjim pokrovom? Mnenja o tem so izredno pozitivna. Vendar je to Bosch. Skoraj vsi lastniki označujejo nenavadno nizko raven hrupa. Na delovnem mestu je skoraj ne sliši. Šele, ko se vrti, se pojavi malo buzz. In če zaprete vrata omarice, potem ne bo slišan. Prav tako vsi uporabniki opozarjajo na izjemno uspešno oblikovanje nog. Nobenih vibracij ni. Ampak samo, če je stroj pravilno nameščen. Da bi bili prepričani v to, je bolje, da to strokovno delo zaupamo. Potem paz avtomobilom ne bo nobenih težav. Kar se tiče kakovosti pranja, tudi tukaj ni nobenih pritožb. Uporabniki ugotavljajo, da se stvari popolnoma izbrišejo. Po vrtenju jih je potrebno sušiti le pol ure. Ampak je čas, da razmisli o drugih modelih. Še bolj so zanimivi kot Boschev izdelek.

  Electrolux EWG 147540 W

  V bistvu smo dvojni brat prejšnjega "Boscha". Tudi zasnova je zelo podobna. Obstajajo tudi posebni pritrdilni elementi za zavese. To pomeni, da je ta pralni stroj z odstranljivim zgornjim pokrovom popolnoma poliran. Avto ima zelo trdno telo in odlično zanesljivost. Tu je nameščen isti inverter motor. Kolikšna je hitrost vrtenja centrifuge na 1400 vrtljajev na minuto. Odličen rezultat. V tem pralnem stroju lahko prenesete 7 kilogramov umazanega perila. Obstajajo posebni programi za pranje volne, občutljivih tkanin, navzdol jakne, športna oblačila in obutev ter drugo. Obstaja posebna zaščita pred uhajanjem in možnost varčevanja z energijo. Stroj deluje zelo tiho in popolnoma zavira vibracije. Število programov pranja je 18 let. Toda ta tehnika čudež je cenejši kot prejšnji "Bosch".

  Ocene o Electrolux EWG 147540 W

  Tisti, ki so kupili ta pralni stroj, so z nakupom zelo zadovoljni. Pravijo, da stroj zagotovo stane svoj denar in deluje zelo dobro. Še posebej so bili zadovoljni uporabniki, da je odstranjevanje zgornjega pokrova pralnega stroja zelo enostavno. Niti ni pritrjen na telo. Podroben algoritem za snemanje je opisan v priročniku. In to je celonormalni jezik n Tudi tega ne morem, ampak prosim. Kar se tiče drugih značilnosti brisalcev, so lastniki soglasni: njegove specifikacije so popolnoma enake tistim, za katere trdi. Stroj deluje zelo tiho in skoraj ne vibrira. Za vgrajene aparate je to zelo pomembno. Kakovost pranja v tem stroju je odlična. Lahko se spopade z najtežjim onesnaževanjem. Še posebej uporabniki so uživali v dejstvu, da obstajajo posebni načini pranja različnih vrst tkiv. In celo obstaja poseben način za čevlje. Odličen univerzalni pralni stroj za dom. Mnogi uporabniki priporočajo nakup.

  Podložka Hotpoint-Ariston ARSF 105 S

  "Ariston" z odstranljivim zgornjim pokrovom. Opravljene v najboljših tradicijah podjetja. Toda soavtor je z Hotpoint. Ker Ariston sam ne izdeluje vgradnih naprav. Za pritrditev zaves ni posebnih pritrdilnih elementov. In tako avto pripada razredu "pod pultom". Največja obremenitev pralnega stroja je 5 kilogramov. Ne preveč Največja hitrost vrtenja - 1000 vrt /min. Ni tako impresivno. Toda stroj ima veliko število programov pranja

  in delno zaščito pred puščanjem. Ampak ne popolno. Obstajajo tudi načini za pranje občutljivih tkanin, jakne in športna oblačila. Vendar ni možnosti, da bi vibracije ugasnili. In vodni avto porabi preveč. Kljub temu, mnogi kupujejo ta model, saj stane peni. Ja, in ta pralni stroj izgleda privlačno. Vendar pa bi moralo biti, če ne more biti pokrito z vrati omare.

  Mnenja o Hotpoint-Ariston ARSF 105 S

  Tisti, ki so kupili ta pralni stroj, niso tako majhni. O njenem delu pa pišejo obsežne pripombe. Prva stvar, ki je uporabniki ne marajo, je navodilo. Če ga vodite, je povsem nejasno, kako odstraniti zgornji pokrov pralnega stroja. Prav tako lastniki opozarjajo, da ta pranje deluje zelo glasno. Ni mogoče zmanjšati ravni hrupa. Še vedno b Na voljo je tudi boben s klasičnim motorjem. In ni možnosti za gašenje vibracij. Kar zadeva kakovost pranja, je to v redu. Toda nekateri uporabniki ne marajo dejstva, da so po vrtenju stvari zelo mokre. In to je zato, ker so revolucije samo 1000. Druga lastnost, ki je lastnikom ni všeč - pomanjkanje celovitega prikaza informacij. Namesto tega je kalkulator. Ne ustreza lastnikom in pomanjkanju načina varčevanja z energijo in vodo. Toda v sodobni realnosti je zelo pomembno. Na splošno je ta pralni stroj priporočljiv za nakup le, če je denarja več, kot ni dovolj denarja. Če financ ni omejena, potem je bolje, da poberem nekaj bolj primerno. Na primer, Bosch ali Electrolux. In od nakupa tega "Ariston" je bolje, da se vzdržijo. In če vam je všeč podjetje, potem ima druge modele. Naprednejši.

  Zaključek

  Tako smo si ogledali najboljše pralne stroje z odstranljivim zgornjim pokrovom. Pripadajo razredu vgrajene tehnologije in imajo nekatere lastnosti, ki so del teh naprav. Najboljši v tem razredu so Boschevi pralni strojiin "Electrolyux". Toda model iz "Ariston" (obravnavano v okviru tega pregleda) ni impresioniral. Vendar pa se samo uporabnik odloči, kateri model je primeren za njega posebej. Lahko samo priporočamo. In nič drugega. V vsakem primeru je na trgu veliko drugih modelov vgrajenih pralnih strojev.

  Sorodne publikacije